Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Leggi di più
Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Leggi di più
Har brugt Perleshoppen flere gange og hver gang har bare været i top! Super hurtig levering og altid pænt pakket ind Anbefaler altid veninder og bekendte om at bruge denne side når de skal bruge d... Leggi di più
Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.
Linde Allé 8, 6400, Sønderborg, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hurtig levering, perfekt emballage, venlig tone i vores kommunikation !
Handler bestemt her igen, og vil anbefale til alle !!!!

Risposta di Perleshoppen.dk
Jeg bestilte en masse forskelligt, perler, lædersnor, vedhæng osv. Generelt var kvaliteten dårlig (Temu-agtig) og jeg fik nogle forkerte perler.. da jeg skal sende det retur bliver jeg dog lettere irriteret fordi jeg i betingelserne kunne læse at jeg selv skulle betale fragt (laveste pris 45 kr. med Dao) - hvilket var fint, men da jeg skriver til dem at jeg vil returnere så vil de ikke tage i mod Dao og KUN til privatadresse- så det kostede mig over 60 kr.
Opdatering: I skriver jo også at I ikke gider at hente i en pakkeshop - så dvs. at returfragt med F.eks. PostNord bliver 60+ kr. og det skriver i som et krav - det står der bare ikke i jeres betingelser når man køber hos jer.
Under alle omstændigheder var de fleste af de varer jeg modtog meget dårlig kvalitet - temu eller Shein, same same..
Jeg kan bare virkelig anbefale at finde et andet sted at købe perler, smykkedele osv. Elsker Beadhouse og det vil jeg anbefale alle 🤗
Update: Det er ganske enkelt løgn det du skriver - I har endda en prisliste over PostNord og Dao forsendelser i jeres betingelser, så det er da godt nok misvisende. Når en virksomheds ejer/medarbejder svarer sine kunder som du gør, så vil jeg hellere handle til overpris alle andre steder… - Steder som kan behandle deres kunder med respekt og tage imod returvarer. Dem er der heldigvis mange af.

Risposta di Perleshoppen.dk
Kvaliteten levede op til min forventning, så billedet snyder ikke!

Risposta di Perleshoppen.dk
Min datter har lige fået en julegave herfra en Smykkestativ i mat guld finish m/ roterende sokkel. 35 cm kvalitet er et or der ikke findes har aldrig set noget så dårligt før

Risposta di Perleshoppen.dk
De har et meget stort udvalg til gode priser. Det var fantastisk at få varen dagen efter bestilling. Meget hurtigt i denne tid.

Risposta di Perleshoppen.dk
Hurtig og nemt, ingen problemer.
Her på adressen var vi i tvivl om, om varen var leveret, efter opringning til forretningen, kunne de efter et tjek se, at den ikke kunne været nået frem endnu, de brugte faktisk lidt tid på os

Risposta di Perleshoppen.dk
Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fejlen slet ikke var deres og de sendte straks en ny pakke afsted.
Det er virkelig god kundeservice, og sådan noget gør, at jeg helt sikkert handler her igen. Stor ros herfra!

Risposta di Perleshoppen.dk
Svarede på vigtigt spørgsmål kl. 8 søndag morgen. Fantastisk service . Redigeret. Fine vare til god pris og jeg fik varen dagen efter de var sendt. Jeg anbefaler varmt.

Risposta di Perleshoppen.dk
Super billigt butik og gode varer og hurtig forsendelse ☀️🤗

Risposta di Perleshoppen.dk
Meget tilfreds og kundeservice helt i top.

Risposta di Perleshoppen.dk
Topservice hos Perleshoppen, nem at komme i kontakt med, lynhurtigt levering, fair priser og stort udvalg, det er hvad der kendetegner Perleshoppen.
Desuden en super rar, helt nede på jorden og behagelig samtale ved samtale med Helge.
Køber her igen og igen.

Risposta di Perleshoppen.dk
Det var super hurtig levering og prisvenlige produkter, meget tilfreds med mit køb.

Risposta di Perleshoppen.dk
Har brugt Perleshoppen flere gange og hver gang har bare været i top!
Super hurtig levering og altid pænt pakket ind
Anbefaler altid veninder og bekendte om at bruge denne side når de skal bruge diverse perler - især fordi priserne ikke er høje

Risposta di Perleshoppen.dk
Fine produkter og hurtig levering. Har handlet flere gange med firmaet og fortsætter med det.

Risposta di Perleshoppen.dk
Jeg har modtaget en B-7000 lim til at skulle lave design på tøj..
Til min store overraskelse da jeg åbnede tuben var den allerede åbnet i forvejen og blevet brugt!
Det kan simpelhen ikke være rigtigt at man bestiller noget som allerede er blevet brugt i forvejen.
Vil ikke anbefale at købe hos dem!

Risposta di Perleshoppen.dk
Overskuelig hjemmeside, hurtig forsendelse og forsvarlig indpakning. Jeg er desuden også meget tilfreds med varerne! :)

Risposta di Perleshoppen.dk
Hurtig svar ved spørgsmål.
Også hurtig ekspedition af ordrer.
Kan kun anbefale perleshoppen.