Gudhjem Røgeri Recensioni 110

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Kedelig fisk og buffet er blevet til en billig omgang at se på. Røget laks(eller var det ørred?) var meget tør og salt. Grå sild utroligt syrlige. Karrysild turde jeg ikke prøve for da jeg spurgte per... Leggi di più

Ser gerne at alle medarbejderne er bekendt med reglerne. Vi spurte om vi måtte tage vores hund med ind, da det regnede og blæste en del uden for - svaret var nej. Vi valgte så at side under parasolle... Leggi di più

Ikke en gang en stjerne værd! Personalet var søde og venlige, men det rådede ikke bod på den ikke eksisterende kulinariske oplevelse. Tørt brød, kedelig fisk, tørre, kedelige og tynde pommesfrites. R... Leggi di più

Netop hjemkommet fra Gudhjem Røgeriet en stor skuffelse Ingen ål som står på meny kort udenfor? Kun reklame føj, kedelige fiskefrikadeller (lidt fisk i farsen virker som supermarkeds kede... Leggi di più

1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Verdens bedste karrysild.....friske…

Verdens bedste karrysild.....friske lækre røget sild, skønne pillede rejer og diverse andre lækkerier. Alt til rimelige priser. Personalet var super søde og tålmodige. Kan varmt anbefales. Kommer helt sikkert igen næste gang solskinsøen skal besøges.

13 settembre 2018

Dyrt sted og virkelig dårlig mad.

Dyrt sted og virkelig dårlig mad.

Kommer og vil sætte os ved et bord udenfor. De ikke særlig gode til at rydde borde af når andre gæster går så vi måtte selv tørre bordet af efter andre gæster og ser en dreng, han kan ikke have været mere end 13-14 år og spørger om vi ikke må sætte os og så tager han bare servicet med og ikke noget med at hilse pænt eller sige velkommen eller noget. Man føler sig ikke velkommen, og da vi får bestilt mad som var en tallerken med fiskefilet og pommes og en rejemad blev vi slemt skuffede. Filet smagte ALT for meget af fisk og pommes var søbet ind i fedt, remouladen putter de på tallerkenen og smider pommes oveni så de rigtig kan ligge og blive bløde og fedtet ind i det også. Først tænkte jeg hvor dyppelsen var men den var altså under alt maden. Rejemaden var som om man havde åbnet en dåse med rejer og bare hældt over brødet uden at dryppe rejerne af. Brødet var uspiseligt fordi de havde suget al saften til sig og at tage 85,- for en sådan lille og klam mad er fanme for dårligt!!!!!! Det samme med filet og pommes til 80,- for det fedtede stads. Ærgrer mig over jeg ikke klagede og ikke krævede pengene retur for de burde ikke have lov at servere mad.

Så gør jer selv en tjeneste og gå på Svaneke røgeri, Nordbornholms Røgeri eller Nexø Røgeri, de skulle efter sigende være de bedste derover på øen.

29 luglio 2018

Bestilte sol over Gudhjem

Bestilte sol over Gudhjem, fisk og purløg var gamle, alt for lang kø. For dyrt mad i forhold til kvalitet...næste dag bestilte vi fiskefilet med pomme'frit og remoulade, vi var heldige hvis vi kunne smage fisken for alt for meget pannering, der havde fået alt for meget. og der var alt for lidt remoulade ca 3 gr. Igen for dyrt mad i forhold til kvalitet...meget skuffende oplevelse når det er et røgeri vi snakker om. Anbefaler det absolut ikke til andre der vil besøge bornholm.

31 luglio 2017

- elendig mad

- elendig mad
- dårlig services
- dette års dårligste mad "oplevelse"
- dog kunne fiskefrikadelleren spises - resten var uspislig

25 luglio 2017

Dyrt og dårligt

Vi ankom 5 personer til dette sted. Efter noget forvirring omkring hvordan deres buffet-koncept fungerede valgte vi at henvende os til barpersonalet, som kunne fortælle at bestillingen foretog man i baren.
De bød os hverken velkommen eller mødte os med et smil. Så vær' forberedt på det. Efter vi havde betalt (forud) fik vi alle hver et klistermærke, som vi skulle bære (?)

Vi skulle selv finde tallerknerne, som de havde gemt væk i baren (?) Herefter gik vi udenfor og bestilte grillkød af en ansat, som absolut ikke kunne stege kød. Aldrig før har vi fået så råt kød (fisk og oksekød).

Udover kødet var råt smagte det heller ikke af noget, og der var hverken salt eller peber at finde nogen steder på bordene udenfor. Pga. af køen til grillen orkede vi ikke at bestille noget nyt.

Heller ej salatbaren var frisk. Gulerodssalaten var så tør og lignede rester fra sagen før.

Vi vil til enhver tid hellere være blevet hjemme og have spist rugbrødsmadder med leverpostej.

Vi betalte 5 x 180 kr. pr. mand + drikkevarer.
De får kun en stjerne grundet stedets flotte udsigt.

30 luglio 2015

urimmelig modtagelse af buffet bestilling,ingen friskhed ,men fælt eftermæle føltes

ankom kl 20 25 til resturanten og havde udvalgt den med øje på deres buffet,betalte knap 900 til at starte med for at få udleveret mærkater som gav adgANG til buffeten,startede op med lige at komme på toilettet ,sætte os klar og skåle ,ryge en cigaret så vi var landet,derefter gik vi op for at bestille til grillen,der blev vi oplyst om at den lukkede ned om 10 min,så vi kunne lige nå en omgang ellers indbydende hvidvinsdampet torsk,samt haj,men meget gummiagtigt og smagte af absolut intet,den enes foliepakke gjorde...henvente mig i kassen og hørte om det kunne passe at der blev lukket ned kl 21,jeps..men vi kunne dog tage og fylde et par talerkner og have stående nede på vores bord...og hun beklagede normalt oplyste de om det men ikke i dette tilfælde....vi mistede appetiten....det er voldsomt mange penge for vores familie og blev en forfærdelig kedelig oplevelse som vi godt kunne ha været foruden...stedet lever åbenbart ikke af kvalitet og servise men hurtig ekspedering af turister...fy for pokker.....

6 agosto 2014

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito