Kedelig fisk og buffet er blevet til en billig omgang at se på. Røget laks(eller var det ørred?) var meget tør og salt. Grå sild utroligt syrlige. Karrysild turde jeg ikke prøve for da jeg spurgte per... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ser gerne at alle medarbejderne er bekendt med reglerne. Vi spurte om vi måtte tage vores hund med ind, da det regnede og blæste en del uden for - svaret var nej. Vi valgte så at side under parasolle... Leggi di più
Ikke en gang en stjerne værd! Personalet var søde og venlige, men det rådede ikke bod på den ikke eksisterende kulinariske oplevelse. Tørt brød, kedelig fisk, tørre, kedelige og tynde pommesfrites. R... Leggi di più
Netop hjemkommet fra Gudhjem Røgeriet en stor skuffelse Ingen ål som står på meny kort udenfor? Kun reklame føj, kedelige fiskefrikadeller (lidt fisk i farsen virker som supermarkeds kede... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig dårlig
Virkelig dårlig . Fiskefilet stenhård , fiskefrikadelle stenhård. Kedelig sild uden det almindelige tilbehør . Tør laks . Så fik vi .
Det er de dyreste pomfritter til EN…
Det er de dyreste pomfritter til EN lille fiskefilet. Det smagte godt
Den ros skal de have
Ringe mad
Ringe mad, fiskefilet tør og kedelig, reste af maden er ikke at tale om.
Er langt under tidligere standard.
Dårligt betjening
God mad.
Dårlig service. Ingen til at holde øje med kunder bruger fingerne til at tag mad med.
Sodavand er fortyndet, smager af vand. Ved påtale, blev ikke tilbud kompensation, men blot ignoreret.
Købte ind til frokost til 3 personer…
Købte ind til frokost til 3 personer for knap 200 kr. saltstegte sild og stegt marineret sild smagte godt- dog træls at man skal købe et helt glas sennep, for at få til 3 sild.
Fiskefilet var fuldstændig tør- den kan umuligt være friskstegt, og det synes jeg man må forvente at den er.
Fiskefrikadellen var med meget hård skorpe, tør og med store stykker løg i.
Rejesalat havde jeg især glædet mig til, efter at smagt Nordbornholms røgeri’s, men nej, den smagte virkelig ikke godt/ rejerne havde en underlig syrlig smag.
Øv en trist oplevelse.
Dårlig og kedelig
Dårlig og kedelig
Vi ville have frisk og lækker fisk som man burde kunne forvente når man kommer til Bornholm. Men hold da op en skuffelse.
Vi skulle bestille i baren og det var en okay sød knægt.
Og vi fik bestik og fandt et bord.
Og gik så op til buffeten, men det så kedeligt ud. Så vi tog lidt forskelligt på vores tallerken og satte os til bordet, men det var sgu en kedelig trist oplevelse og ja vi burde måske havde læst deres anmeldelse herinde før vi gik ind. Men ud fra deres hjemmeside så det lækkert og frisk ud.
Men virkelig en tynd kop the og fiskefileten var næsten total selvdød i rasp og dellerne var som bomber, sildene og hvad deres ellers var var en kedelig oplevelse og vi tog kun små bider af de ting vi havde på tallerken og drak ikke vores sodavand færdig og gik uden at blive mætte så selvom om det kun kostede 147 kr så var det en totalskuffelse og vi endte med at gå ind ved naboen som solgte thai mad, hvor vi fik en dejlig lækker frisklavet gang kylling. Men ærligtalt så havde vi virkelig glædet os til at få frisk fisk når vi kom til Bornholm, men aldrig om vi sætter vores ben der igen.
De net der hang ude i loftet var virkelige ulækre og kunne ikke lade være med at tænke på hvordan de gør dem rent og hvor meget skidt og møg der var i dem, som kunne falde ned i folks tallerkener.
Vi var i Snogebæk Røgeriet, men vi vil slet ikke prøve de andre to steder, da tanken om det ville være samme oplevelse .... Så øv øv en træls start på vores ferie vi fik der. Men fandt da heldigvis andre lækre steder ....
Den mest forfærdeligt mad oplevelse vi…
Den mest forfærdeligt mad oplevelse vi længe har haft, kolde tørre fiskefileter, sild - hvor selv et glas glynøre er meget bedre. Spis et andet sted :(
Elendig oplevelse!
Det mest elendige og og skuffende sted til dato. Handlede for ca 800 kr i butikken og ikke andet end tør og kedelig fisk, som i øvrigt ikke smagte tilfredstillende og så ikke specielt indbydende ud. Ydermere var betjeningen også under al kritik.
- vil ikke anbefale denne fiskehandler, men de havde dog dejlige kolde øl, men var dog også det eneste positive.
Super godt
Super godt, der er rigeligt. Og det smager super godt. Kan slet ikke forstå de dårlige anmeldelser
Ikke godt nok
Ok mad, men tjeneren var lad og doven. Ingen service !
Forfærdeligt sted
Forfærdeligt sted. Ingen styr på coronarestriktioner. Vi gik igen. Det hele så tarveligt ud
Ikke anbefalelsesværdig
Lune drikkevarer, kedeligt udvalg i buffeten og ingen smag i fisken
Ekstrem dårligt😔
Ekstrem dårligt😔
Vi fik Deres fiskebuffet for 5 dage siden, den var den mest skuffende og triste buffet vi længe har set😲
Fiskefrikadellerne og flutes var det der smagte bedst😔
Tænker de skal tage et smut til Nordjylland og se hvordan fiskebuffeter skal se ud. Der kan de lærer en masse fra.
Så andre der tænker det skal vi have, gør jer selv en tjeneste, lad værd.
Super trist buffet
Super trist buffet bestående af sild, sild, sild.. fiskefileter fra en pose i frituren. Fiskefrikadelle ok, men resten er kedelige pil-selv rejer og ingen varmrøget laks, muslinger, skaldyr, hvid fisk eller lignende. Det er slet ikke pengene værd. Vi bestilte også en rejemad, som bestemt ikke mætter tilstrækkeligt, hvis man er bare er lidt sulten.
Betjeningen i baren er lidt halvsure nedladende teenagedrenge, der aldrig har hørt om ordet service. Stedet har udviklet sig til et slags “fast-food fiskested” uden kvalitet.
Smukt beliggende røgeri
Smukt beliggende røgeri
Super lækker fiskebuffet og altid nyrøgede laks og sild
Kan især anbefale deres varmrøgede laks
Super sød betjening
Rigtig dårlig oplevelse med trist mad…
Rigtig dårlig oplevelse med trist mad og fiskefileten kunne næsten ikke skæres over med en kniv og var totalt uspiselig.
Hvad mon der er sket siden vi var der for 3 år siden da det var en rigtig god oplevelse.
Kan absolut ikke anbefales, og ingen coronapas kontrol!!
Nedladende betjening
Nedladende betjening. Måtte selv gå om i "baren" og sige "undskyld"? For at blive taget imod. Bad om isterninger og citron i vores cola. Vi har ikke is og citron til cola, fik vi at vide. Hele "fiskebuffeten" var dog anrettet på lutter isterninger og der var masser af citronbåde, på selvsamme buffet, så undrer os, at dette ikke var muligt, i en cola til 48.-
Buffeten var en stor skuffelse. Sild, sild og sild... færdigkøbt kartoffelsalat. Pil selv rejer, men ingen færdigpillede og ingen muslinger af nogen art. Røget makrel i tomat, men ikke hverken røget ål eller røget makrel, som vi havde glædet os til, med røræg og purløg. Fiskefileter, som ihverfald ikke var friske, men købt færdigpanerede og smidt i friture. Tvivler også stærkt på, at remouladen var hjemmelavet, som jeg havde enforventning om. Knastørt formbrød, som smagte "støvet"
Tallerkener og bestik skulle sættes af på en reol udenfor. Tilsynladende havde vi sat tallerkenerne det forkerte sted, for de blev demonstrativt knaldet ned i en anden stak tallerkner, som stod nede under.
Så fik jeg nok og vi rejste os og gik! Jeg har tinitus og det efterlod en timelang hyletone i mine ører.
Anbefaler absolut ikke.... og vi havde sådan set frem til, at runde ferien af, men god mad på det lokale røgeri.
God restaurant med alt godt fra havet
God restaurant med alt godt fra havet. Beliggenheden kan man ikke klage over med udsigt over vandet.
Under lavmålet af kvalitet af “Sol over Gudhjem”…
Kvaliteten af vores “Sol over Gudhjem” er dårligere år for år. Serveringen fra disken var kedelig og fisken så uspændende ud. Smagen var “tør” og smagte som om silden var røget ugen før. Prisen på 70 kr. var direkte alt for høj i forhold til kvaliteten. Prøv at finde et andet røgeri eller restaurant som servere “Bornholms nationalret”
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.