Gudhjem Røgeri Recensioni 110

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Kedelig fisk og buffet er blevet til en billig omgang at se på. Røget laks(eller var det ørred?) var meget tør og salt. Grå sild utroligt syrlige. Karrysild turde jeg ikke prøve for da jeg spurgte per... Leggi di più

Ser gerne at alle medarbejderne er bekendt med reglerne. Vi spurte om vi måtte tage vores hund med ind, da det regnede og blæste en del uden for - svaret var nej. Vi valgte så at side under parasolle... Leggi di più

Ikke en gang en stjerne værd! Personalet var søde og venlige, men det rådede ikke bod på den ikke eksisterende kulinariske oplevelse. Tørt brød, kedelig fisk, tørre, kedelige og tynde pommesfrites. R... Leggi di più

Netop hjemkommet fra Gudhjem Røgeriet en stor skuffelse Ingen ål som står på meny kort udenfor? Kun reklame føj, kedelige fiskefrikadeller (lidt fisk i farsen virker som supermarkeds kede... Leggi di più

1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Ærgelig oplevelse hos gudhjem røgeri

Ærgelig oplevelse hos gudhjem røgeri, 5 mennesker tager vi ned og spiser på gudhjem røgeri til 185kr. per person. Dårligt udvalg af mad, hvidblege fiskefiletter, rejer der var noget ulækkert brunt indeni, fiskefrikadeller, makrel og kartoffelsalat der smagte af det samme som nettos købemad.

Vi sætter aldrig vores ben der mere igen, følte os direkte til grin i forhold til den pris man giver.

Dårlig kvalitet af mad og ingen kvantitet af fisk. Slet ikke det værd, lad være med at komme her og bliv snydt, kan nemt se at røgeriet ikke læser beskeder herinde på trustpilot så håber i andre læser dem inden i sætter jer til rette ved dette 0 stjernes spisested...

1 luglio 2023

Jeg havde prøvet det for 2 år siden

Jeg havde prøvet det for 2 år siden. Lovet mig selv, aldrig mere.
Klokken var blevet mange, så vi røg derind. Simpelthen elendigt.
Det tørreste laks jeg længe har prøvet. Bornholmersalaten måtte jeg lade være. Prøvede en saltsild, tør kedelig og alt for salt. Måtte tage handsker på for, at pille lidt rejer.
De blegeste tynde fiskefilet, man har ikke lyst til, at prøve dem.
Det var SIDSTE gang jeg hopper på den. Deres færdige smørrebrød så godt ud, og det skulle jeg nok have prøvet.

11 giugno 2023

Gudhjem Røgeri er ligeglad med kvaliteten blot de får sig betalt

Når vi som turister besøger Gudhjem, er det naturligt at gå på et røgeri for at spise ”Sol over Gudhjem”.
Det gjorde vi den 2. juni kl 12.36 og vi bestilte Jeres version af Sol over Gudhjem.
Ved et besøg på et røgeri, og endda et som på deres hjemmeside siger ”Der er frisk røget sild hver dag” forventer jeg, at få serveret en frisk røget sild, absolut ikke en køleskabskold sild.
Lidt skuffede købte vi et stykke røget ål med hjem for at lave et lækkert – om end temmelig dyrt – stykke smørrebrød til aften. Det var en glædelig overraskel-se. Det smagte aldeles vidunderligt.
Af samme årsag kørte vi derfor hen til Jer dagen efter og købte yderligere et stykke ål, så vi havde til et stykke mad da vi kom hjem.
Det skulle vi ikke have gjort. Jeg har aldrig tidligere i nogen forretning betalt så dyrt for salt, det var uspiseligt af salt at vi måtte kassere det.
Det værste ved Gudhjem Røgeri er dog næsten, at de lader en skriftlig klage aldeles ubesvaret.
Gudhjem Røgeri er ligeglad med kvaliteten blot de får sig betalt

2 giugno 2023

Solen gik ned over Gudhjem

Kedelig - kedelig sol over Gudhjem.
Kold kedelig og tør sild der ABSOLUT ikke var nyrøget Kedelig cafeteria mad der burde være så nemt at lave lækker.
Det eneste positive var Sort Guld fra Svaneke Bryghus!
ØV!

2 giugno 2023

Laksen var uspiselig pga af den var tør…

Laksen var uspiselig pga af den var tør og smagte af alt for meget røg.
Vi spiste der om aftenen og det havde været godt med et par varme retter i buffeten, hvilket der ikke var.
Tjeneren tog et fad ud for at fylde det op 2 min før lukketid, han sagde det var til næste dag ?????! 😵‍💫😬
Generelt var det ikke pengene værd.
Vh Therese Sommer

5 maggio 2023

Turistfælde, plattenslager

Turistfælde , plattenslager
Dårlig mad ,tørt som en kiks kedelig anretning, de har ingen madforståelse og
Ingen kærlighed i det de laver.
Hold jeg langt væk , det er spild af penge. FØJ i skulle skamme jer.

29 marzo 2023

Tag et andet sted hen.....

Tag et andet sted hen.....

Havde fået gavekort til buffet til 4 pers. Ringer ugen før vi skal derhen for at booke bord til 15/9.- får af vide at det behøver vi ikke, vi skal bare komme, da der er masser af plads.

Vi kommer 15/9 kl 13 . Spørger hvor vi kan sidde, da vi kan se der er dækket op i over halvdelen af restauranten.- Vi kan gå på 1. salen, men jeg forklarer tjeneren at der er 2 dårligt gående med i selskabet der ikke kan gå på trapper. Der kommer et busselskab forklarer tjeneren og derfor kan vi ikke sidde nede. Vi ledte efter bord i 15 min. Hver gang der var ledigt bord fik vi besked på det skulle bruges til det kommende selskab
'Mærkelig koncept at vi ikke kan få lov at bestille, men en bus kan??
'Derudover var maden dårlig og kedelig..
Kan bestemt ikke anbefale at bruge penge på dette.

15 settembre 2022

Meget dårlig oplevelse hos Gudhjem Røgeri

Vi var 4 voksne og 2 børn, der besøgte Gudhjem Røgeri, med en forventning af at få serveret frisk fisk. Men vi blev slemt skuffede over kvaliteten. Fiskefilet var tydeligvis fra fabrik og havde lige været en tur forbi fryseren og frituren inden den landede på vores tallerkener. Mere panering end fisk. Kartoffelsalat var også fra fabrik, og salat var brun og kedelig. Vi kontaktede personalet, men blev blot afvist med en forklaring, at de ikke rigtig kunne gøre noget. Ikke en god oplevelse. Vi kommer aldrig igen og vil ikke anbefale stedet til andre. En ren turist fælde.

16 settembre 2022

Dårligt

Tjeneren gav mig den forkerte ordrer som jeg skulle betale for. Maden var forfærdelig og tør, og hygiejnen var i bund.

21 agosto 2022

Trist og skuffende besøg

Vi har besøgt røgeriet i Allinge, samme koncept som i Gudhjem, som vi besøgte tidligere på dagen. Oplevelserne har været samme triste oplevelse hvor end vi var. Ungt personale uden viden om koncept og indholdet i buffeten og på menukortet.
Maden var IKKE friskt. Fik bl.a. en fiskefilet som både var daggammel og fra frost. Buffeten var ikke fyldt op til antal af gæster.
En hel igennem skuffende oplevelse, når man søgte det ægte Bornholm og dens friske glæder.

19 luglio 2022

Kedelig frost cafe mad

, ville spise frokost hos røgeriet gudhjem, sikke en DÅRLIG oplevelse, tørre kedlige fiskefilet for der var kun 1 på tallerkenen og de kedligste overfrituret pommes frites og en treblade salat til en pris 95kr , vi købte fiskedeller med hjem, de var tørre og uspiselige trist at skulle opleve dette på et røgeri/ med friske fisk lige udenfor døren 😳 KAN absolut ikke anbefale stedet

13 giugno 2022

Netop hjemkommet fra Gudhjem

Netop hjemkommet fra Gudhjem

Røgeriet en stor skuffelse

Ingen ål som står på meny kort udenfor? Kun reklame føj, kedelige fiskefrikadeller (lidt fisk i farsen virker som supermarkeds kedelige frikadeller)
Købt kartoffelsalat udefra

Kr 155.00 er alt for meget for så få forskellige fisk

Turistfælde

Hvis folk skal komme til Bornholms 3 sammenspiste røgerier så må de øge deres buffet, nok vil vi have fisk når vi kommer til Bornholm, men vi ønsker ikke at være til grin for vores penge

29 maggio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito