Smart Parkering Sverige AB Recensioni 380

TrustScore 1 su 5

1,2

Valutata 1 stelle su 5

Jag får en påminnelse för en kontrollavgift i Botkyrka trots att jag aldrig befunnit mig norr om Borås. Vid det aktuella tillfället befann jag mig i Köpenhamn. Nu besvärar Smart Parkering mig med en m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Otroligt outvecklad app, inte speciellt trevlig kundtjänst och att inte ens ha fler betalningsalternativ än 1. Katastrof, om det av någon anledning inte kan dras så GÅR DET INTE att skicka om, det här... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Otroligt dåligt! Leta först om detta var ett bluff företag. Deras agenter ger falska uppgifter för att tjäna pengar trots tydlig skyltning. Tar medvetet inte bild på framrutan när P-skiva är tillåtet.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt otrevlig kundtjänst som säger att jag är ute i sista minuten, frågar flera dagar innan de skall ta över parkeringen. Jag ber att få veta hur jag skall parkera när det går över till dom... Leggi di più

1. Parcheggio pubblico
  2. Parcheggio coperto
  3. Parcheggio
  4. Parcheggio per motociclette
  5. Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari

Scritti dall'azienda

Smart Parkering Sverige AB är inte bara ett parkeringsbolag, vi är ett teknikföretag inom parkeringstjänster. Våra digitala system hanterar hyresadministration, för alla parkeringsplatser tillhörande fastigheter, lägenheter, lokaler, hyreskontrakt samt kontraktsparter. Digital signering av avtal och uppsägning, avisering, kvitton. Innovativa betallösningar för besökande, APP, SMS, Swish och kortbetalning samt autogiro. Automatisk in/-utcheckning med Smart Camera Control System. Smart Parkering betallösningar skräddarsys för att passa alla kundprofiler och behov. Smart Camera Control System (SCCS) Automatiskt in/-utcheckning skapar en positiv parkeringsupplevelse och bidrar till ett ökat kundförvärv. Systemet underlättar för bilister att snabbt och enkelt hitta en ledig plats vilket förbättrar både tillgänglighet, framkomlighet och miljö. SCCS Automatiskt in/-utcheckning är ett unikt egenutvecklat system som är kompatibelt helt efter fastighetsägarens mål och visioner för en merservice.

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

En jättedålig och missvisande app!

En jättedålig och missvisande app. Även parkeringsskylt var konstingt och hade extra klistrad lapp med swishnummer. Fick parkeringsböte tröts att jag har betalat och har kvitto på det.
Så dåligt och i framtiden jag ska försöka undvika den appen.
Den missvisande parkeringsskylten är borta!
Dessutom ville jag ha tillbaka mina pengar som jag har betalat för hela dagsparkering och som ni ansåg att det var fel. Ni lurar folk på pengar.

12 dicembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Vi tillhandahåller olika betalalternativ och appar på våra parkeringsområden. Vilken app har du använt?

Om du har fått en kontrollavgift trots att du har betalat kan det bero på att du angett en annan områdeskod än den som anges på våra skyltar för området, eller att du har skrivit/valt felaktigt registreringsnummer.

Observera att våra skyltar inte borde ha några lappar med Swish-nummer. Om det finns en klistrad lapp med Swish-information kan det röra sig om skadegörelse/bedrägeri från en tredje part, vilket måste rapporteras till oss och/eller polisen. Det kan dock finnas en "klistrad lapp" som informerar om möjligheten till Swish-betalning via EasyPark-appen, men den innehåller inga specifika nummer för att utföra en betalning.

Önskar du mer information i ditt ärende är du välkommen att kontakta oss på info@smartp.se / 0771-80 88 80

Vi önskar dig en fortsatt fin dag.

jäkla svin!

Fyfan, jag kräks på er. Att ni inte skäms!
Är på besök och väljare att parkera på en av era Parkeing. Kommer in och försöker ladda ner eran app Smart Park. Stöter på problem, detta tar ett par minuter. Efter ca 6 minuter kommer en av era arroganta p-vakter fram och slänger boten i ansiktet på mig och har flertalet bilder på mig. Jag försöker förklara situationen, istället för att hjälpa mig köpa biljett slänger han upp en bot i ansiktet.
Fy skäms att sånna bolag finns, att ni inte har nån skam. Smart Park, störta jäkla skiten som finns! Helt otroligt att konsumentverket tillåter sådan privat kräk bolag finnas. Ni tror ni kan göra som ni vill, ska sätta dit er vänta ni.
Inte nog med det, P-vakten står och vaktar och är väldigt snabb men böter, har sett han jobba och har det filmat.
Sedan hotar ni med stämning i tingsrätt.

17 novembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

För att kunna undersöka och svara på ditt ärende ber vi dig vänligen ange ärendenummer för kontrollavgiften eller exakt datum och tid.

Vår arbetsmetod följer lagar och praxis, och vi har en etablerad kontrolltid innan avgifter utfärdas, vilket du nämner som "vaktar". Kontrolltiden innebär i sig att parkeringsvakterna har begränsningar när det gäller att vara "snabba med böter", som du nämner vidare. Viktigt att poängtera är att parkeringsreglerna måste efterlevas, och avgiften ska betalas skyndsamt, oavsett om en parkeringsvakt är närvarande.

Om det uppstår problem med betalning via ett alternativ finns andra möjligheter, som SMS-betalning eller användning av en annan app. Vi rekommenderar att tydligt visa avsikten att försöka betala, till exempel genom att stå vid bilen eller betalskylten med telefonen – likt betalning vid en automat. Många gånger när personer förblir i sina fordon utan aktiv betalning beror det på att de sysslar med annat än att försöka betala, som att skriva SMS, chatta, ta samtal eller vänta på någon.

Vidare klargör vi att eventuella tvister kommer att behandlas enligt etablerade lagar och, om nödvändigt, avgöras i tingsrätt. Vår avsikt är att upplysa om den rättsliga ramen snarare än att antyda hot om rättsliga åtgärder. Det skulle vara olyckligt för dem som väljer att ignorera betalningen att plötsligt bli inkallade till tingsrätt utan tidigare information om detta. Vi anser därför det är av stor vikt att informera om processen.

Vid ytterligare frågor om ditt ärende, vårt arbetssätt eller en rättslig prövning hänvisar vi till vår kundservice på 0771-80 88 80 / into@smartp.se

Valutata 1 stelle su 5

Ett riktigt äckligt beteende…

Ett riktigt äckligt samt sjukt beteende från era så kallade parkeringsvakter som med erat goda medgivande som företag utnyttjar tillfällen från vanliga människors små misstag. Vilket jag surt fått erfara när jag parkerade bilen vid Rustabutiken i Norborg. Där jag råkade ha två p-skivor synliga, där den ena sitter fastklistrad uppe på höger sida på vindrutan (stod vid detta tillfälle på typ kl 17) och den andra ligger på instrumentbrädan och ställdes in på den tid vi parkerade (runt 11,15).
Och givetvis utnyttjar ni detta tillfälle både som företag och vedervärdig personal och delar ut böter för dubbla p-skivor, eller som ni så fint kallar det för, kontrollavgift.. Visar bara på vilka utsugarmetoder ni använder er av. Finns ingen som talar för ett sådant svinaktigt beteende. Jag blir bara äcklad och spyfärdig.
Kan ta om p-skivorna ligger bredvid varandra och har ställs in i följd för att på så vis kunna stå längre. Men när ni som företag samt personal utnyttjar sådant, blir man bara äcklad!!
Ett riktigt sjukt beteende att utnyttja sådana situationer, riktigt förbannat dåligt agerande från er sida.

Och snart kommer det väl någon form av förklaring där ni gömmer er bakom lagar och paragrafer för att kunna suga ut så många kontrollavgifter som möjligt. Vilka as ni är, riktiga parasiter, att ni inte skäms för ett sådant vidrigt beteende. Lyser bara äckel över ett sådant lågt tillvägagångssätt.

31 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vidrigaste bolaget som finns, ingen respekt.

Mitt bilbatteri dog när jag skulle hämta upp en vän och jag kunde inte flytta bilen förens min vän kom me startkablar då ska en parkeringsvakt komma och smygfotografera bilen en bit ifrån och vara så otrevlig, vill gärna veta vem parkeringsvakten var hur tar jag reda på det? och hur ska jag flytta bilen när bilen är död?fick en bot på 600kr för 6 minuters ”parkering” med hennes räkning. de är inte förbud för att stanna ens.
det hjälper inte att bestrida heller. Man blir nekad utan att får svar på frågor eller funderingar som man skickar i bestridning.

27 dicembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

I ett bestridande kontrolleras endast ärendet mot gällande lagar och praxis och du erhåller ett beslut. Om du har frågor kring ditt ärende behöver du kontakta oss på 0771-808880 knappval 2, öppet vardagar mellan 9-14.

Valutata 1 stelle su 5

Parkerade på Akademiska sjukhuset…

Parkerade på Akademiska sjukhuset Uppsala. Parkeringsautomaten funkade inte, inget kvitto kom ut. Fick böter på 500 kr. Inget svar när jag försökte ringa.
Hur kan Landstinget sälja sig till sådana företag.

9 novembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

För att vi ska kunna svara på frågor kring ditt ärende behöver vi mer information, så som ärendenummer på kontrollavgiften.

Om parkeringsautomater inte fungerar måste man felanmäla dessa. Då kan man även få vidare information om hur man kan erlägga avgift.

På Akademiska sjukhusets område finns 20st betalautomater att använda, samt digitala lösningar som App och SMS-betalning.

Vår kundtjänst har en genomsnittlig kötid på under 2 minuter och är tillgänglig vardagar 8-17 på telefon 0771-80 88 80, knappval 3 (se skyltar vid infarterna). Vi missar inga inkommande samtal under dessa tider om inte inringaren själv lägger på innan vi svarat. Felanmälan för betalautomater, öppen dygnet runt, nås via knappval 1.

För mer information om ditt ärende kan du också maila till oss på info@smartp.se, alternativt logga in på ditt ärende via vår hemsida www.smartp.se

Valutata 1 stelle su 5

Ren mjöl i påsen? …knappast!

Anledningen till rubriken har att göra med företagets tvivelaktiga metoder, vilka jag kommer att beskriva nedan.
Om man saknar kunskap då kan man förvänta sig att det blir fel och att man begår misstag, men om ett företag som är verksamt inom ett visst affärsområde, då ska man faktiskt förvänta sig FÅ MISSTAG eller fel när de utövar verksamheten.
Allting har sin början när en parkeringsgranne anmäler en felparkerad bil på hans parkeringsplats, en röd Audi utan reg. plåtar. och INTE en brun Ford Focus som är bilen jag äger. Jag är yrkesförare och kör för ett större taxibolag i Stockholm. Min bil brukar stå på den uthyrda parkeringen där taxibilen annars står.
När jag kom till min bil, efter avslutat pass, ca: kl 02 på natten, hittade jag 2 st. kontrollavgifter. Den ena utfärdad kl 15:45 och nästa kl 21:58.
Den första, utfärdad kl 15:45, hade ingen ventilkontroll medan den andra utfärdad kl 21:58 hade det.
Du som läser detta inlägg kommer förmodligen redan nu att ana ugglor i mossen.
Min bild av det hela är att en enorm inkompetent parkeringsvakt (eller uppfinningsrik?) kommer till platsen och då hen inte kan lappa den röda Audin utan reg. plåtar då tar hen bilen bredvid och eftersom hen glömmer ventilkontrollen då kommer hen lite drygt 6 timmar senare och utfärdar en ny kontrollavgift fast denna gång med ventilkontroll.
Reglerna kring detta är mycket tydliga. Ventilkontrollen är en förutsättning för att förstå om bilägaren har flyttat fordonet och därmed får man lappa den en gång till om bilen bevisligen har flyttas. Detta regleras i “Lag (1984:318) om kontrollavgift vid olovlig parkering”.
Är detta ren inkompetens eller något företaget sätter i system eftersom de kommer undan med det?

Jag blev skitstressad och förstod ingenting. Jag ringer till deras kundtjänst och pratar med en förtegen tjej. Hon hänvisar, via SMS, till deras info email med mitt bestridande.
Och har finner jag nästa "misstag", varför har hon inte hänvisat mig till deras webbplats där jag kan bl.a. se bildbevis och lägga in mitt bestridande?
...vilseledande information eller hade man något att dölja?
Så jag bestrider såklart båda kontrollavgifterna. Men det var tack vare min chef som hittade på “smartp.se” hur man kan göra. Återigen, inget som deras kundtjänst hjälpte mig med.
Nästa grej blir att jag betalar inom 8 dagar som det stod på kontrollavgiften, men upptäcker någon dag senare att det inte var nödvändigt. Tvärtom så är det viktigt att inte betala då det kan användas mot dig, vilket SmartP såklart gjorde.
I det läget såg jag mig tvungen att kontakta SmartP och vara tydlig med att min enda utväg skulle bli att väcka talan hos tingsrätten och att bestridandet kvarstår.
Man ska faktiskt inte vara rädd för att stämma dessa företag vid tingsrätten. Dessa mål hamnar inom det sk. “Förenklat tvistemål” och kostnaden är liten om man skulle förlora. Tingsrätten ser inte heller med vida ögon om P_bolaget yrkar för advokatkostnader eller andra kostnader då man anser att dessa tvister är vardagsmat för dem.
Jag som yrkesförare och bilist med 40 års erfarenhet får extremt sällan p-böter, avgifter eller vad det nu dessa må hetta. Det hela har varit riktigt surt, men lärorikt och jag hoppas att inlägget hjälper andra.
Nu har SmartP lagt ner båda dessa kontrollavgifter utan att förklara varför och pengarna kommer att återbetalas “snarast”. ...och när jag frågar vad "snarast' innebär i dagar, får jag svaret: 1 - 3 veckor. Så SmartP fortsätter att behålla pengarna som de egentligen inte har rätt till och som tillskansat sig med tvivelaktiga metoder.
I rest my case…!

29 novembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Det är beklagligt att höra att du har påverkats av ett misstag och en troligtvis felaktig anmälan om felparkerad bil. Vi förstår att det kan vara frustrerande och stressande för dig.

Efter att ha granskat våra rapporter ser vi att ditt fordon har anmälts som felparkerat, vilket resulterade i den första kontrollavgiften. Det verkar som om anmälaren ansåg att din bil var parkerad för nära eller över på intilliggande parkeringsplats (där den andra felparkerade bilen utan skyltar stod parkerad). Dock kan vi se på bilderna att det var mycket snö den dagen, vilket gör det svårt att avgöra om ditt fordon verkligen stod över gränsen till grannplatsen eller inte. Detta kräver en individuell bedömning, där parkeringsvakten kan göra en bedömning på plats, medan handläggarna endast kan utvärdera det fotograferade materialet och väga det mot lagar och praxis. Eftersom handläggarna vid överklagandet anser att ärendet är oklart har vi enligt våra rutiner omedelbart makulerat kontrollavgiften, vilket du också har blivit informerad om.

Information om hur man överklagar kontrollavgiften finns tydligt angivet på den gula lappen, där du enkelt kan skanna QR-koden för att se bilder, information och registrera ett bestridande. Dessutom finns vår webbadress angiven för de som inte har möjlighet att scanna en QR-kod.

Den kontrollavgift som utfärdades senare samma dag var felaktigt utfärdad av en annan parkeringsvakt (än den som utfärdade den första). Även denna makulerades omedelbart efter hantering av ärendet, i enlighet med våra rutiner. Vi behandlar även dessa felaktigheter med den berörda personalen för att säkerställa korrekt arbetssätt hos varje individ.

Vi är glada över att ha hanterat dessa ärenden enligt rutin och att du inte har behövt föra det till tingsrätt. En sådan process är alltid tidskrävande, trots förenklade tvistemål, och särskilt onödig när det går att lösa utan en sådan process i de fall där misstag eller felaktigheter har inträffat.

Har du ytterligare frågor om vårt arbetssätt eller ditt ärende är du välkommen att kontakta oss på nytt på tel 0771 80 88 80 eller info@smartp.se

Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Valutata 1 stelle su 5

Appen ändrade tid och plats själv och…

Appen ändrade tid och plats själv och dra pengarna direkt och det var ingen lösning att ändra Inte ens genom service eller att ha pengarna tillbaka för att parkering gick inte att användas den.

16 dicembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Apparna ändrar inte tid och plats själv. Där emot är det lätt hänt att råka välja en felaktig områdeskod om man nyttjar apparnas kartvy. Detta eftersom det kan finnas flertal olika parkeringsanläggningar och olika taxor i närheten, och telefonernas GPS funktion inte alltid är exakt. Därav är det alltid viktigt att kontrollera att man valt den områdeskod som finns angiven på betalskyltarna på området man har parkerat på.

Övriga villkor finns angivet i den betalapp du använt.

Om du misstänker att betalappen haft en driftstörning som inte beror på din egen telefon ber vi dig kontakta appleverantören för vidare undersökning.

Disgrace

This company is a disgrace. I live in Helsingborg, Sweden. You know who I am. I have had a parking place for over 20 years all of a sudden I get a parking ticket (twice within 12 hours) from this BS company. I have NEVER received any P-permit from the owner of the parking lot that I've hired. All of a sudden this company Smart-Park shows up and start putting tickets on peoples cars. A new company apparently that has been hired by Helsingborgshem recently(not to talk about the reluctance from Josefine at Helsingborgshem to show some friendliness). Ignorant woman and ignorant people and has no willingness to help me at all. They know they are at the wrong end of it, but don't want to admit. And this company, Smart-Ass, are also wrong about this and are threatening to force this case to the court if I don't pay they two tickets. Maffia company. They didnt even read my case and most likely just sent me a standard reply. The deal is, I have permittance to have my car there and have had for 20 years, before there was no sign saying you need to have a parking permit in the car, this is new. And I have never been given a parking permit by the company. I even sent them my contract showing that I am the holder of the parking permit.
Funny part of this story is,, you can see that the signs are new and it says, you need a permit to stand there(didn't say anything about a parking permit before). My contract that I sent to them as proof is and has been my permit.
This is purely wrong

18 dicembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Det är korrekt att vi nyligen har tagit över ansvaret för parkeringsövervakningen för Helsingborgshem. När det sker ett byte av parkeringsbolag kan det medföra förändringar för dem som nyttjar parkeringsområdena. Det kan handla om högre närvaro, mer noggranna kontroller och uppdaterad skyltning. Uppdraget ses plötsligt med nya ögon och erfarenheter.

Vi vill informera om att ändringar i parkeringsregler kommuniceras genom nya skyltar på området, vilket du har noterat. Du nämner att de tidigare skyltarna inte krävde parkeringstillstånd, men nu har nya skyltar satts upp som specificerar detta. Det kan vara så att de tidigare skyltarna var felaktiga och inte helt lagenliga, vilket förklarar den tidigare mer villkorslösa parkeringen som du nämner. När vi tar över nya uppdrag säkerställer vi att alla skyltar är juridiskt korrekta, och därför byts många ut till nya och tydliga budskap för att alla ska kunna förstå de gällande parkeringsreglerna på varje område.

Om skyltarna indikerar att parkeringstillstånd krävs och du vet att du inte har något sådant, bör du kontakta bolaget (i detta fall fastighetsägaren) från vilket du hyr din parkeringsplats för att erhålla det nödvändiga tillståndet. Smart Parkering Sverige hanterar inte uthyrningen i detta uppdrag och har därför ingen information om din specifika situation angående parkeringstillstånd. Vi kontrollerar endast om fordon har parkeringstillstånd eller ej och agerar därefter.

Eftersom du har fått endast två kontrollavgifter ser det ut som om ditt problem har lösts och att du nu kan parkera korrekt. Vi noterar även att ditt fordon är det enda som har saknat parkeringstillstånd på adressen.

Önskar du mer information om kontrollavgifterna eller specifika parkeringsregler och skyltning är du välkommen att kontakta oss på info@smartp.se eller 0771 80 88 80. Önskar du information kring din hyrda parkering eller ditt parkeringstillstånd hänvisar vi till hyresvärden.

Ha en fin kväll!

Valutata 1 stelle su 5

Skickat kontrollavgiften i efterhand som påminnelsen, informerat blev ingen kontrollavgiften på plats

Jag blev informerad av p-vakten att det blir ingen kontrollavgiften, sedan skrev han gula lappen och fotade i sin bil, 2 veckor senare kommer påminnelse att jag har inte betalat kontrollavgiften, undrar vilken värderingar har den här företaget, helt hederslöst.

2 dicembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Du är välkommen att registrera ett bestridande så kommer en handläggare att undersöka ärendet och återkoppla med beslut kring felparkeringen. Mer info hittar du på vår hemsida www.smartp.se.

Mvh
Smart Parkering Sverige AB

Valutata 1 stelle su 5

Den 10/12 parkerade vi korrekt på…

Den 10/12 parkerade vi korrekt på p-plats i Kungens kurva Geometrivägen kl 12:11. Vi har en Auto Park Timer som har fungerat korrekt både före och efter och ändå fick vi böter med motivering p-skiva felinställd. Bedrövligt☹️

10 dicembre 2023

Hej Margareta!

Vi kan se att det stämmer att din digitala parkeringsskiva har varit felinställd med ca 1 timme vid kontrolltillfället och att ni därmed fått en kontrollavgift.

Angående funktionaliteten på den elektroniska P-skivan hänvisar vi till tillverkaren. Det är till exempel viktigt att den digitala P-skivan har funktionen för automatisk vinter/sommar-tid påslagen, samt att rätt datum inställt för att den skall kunna ställa om till vintertid korrekt. I vissa fall tar tillverkaren på sig ansvaret för kontrollavgifter som orsakats på grund av tekniska fel i den digitala P-skivan som inte beror på handhavandefel.

Vi önskar er en fortsatt fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Har fått en kontrollavgift på att jag…

Har fått en kontrollavgift på att jag varit i botkyrka med min bil , min stod parkerad i oslo på gardermoen flygplats under samma tid den stog i botkyrka när jag ska in och komtrollera bilderna på deras hemsida kan jag inte logga in står okänt kontrollavgiftnummer

blir att ringa dom på måndag

8 dicembre 2022

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Tack för att du meddelat oss om situationen. Det är beklagligt att det verkar ha skett ett fel med registreringsnumret för kontrollavgiften.

Vi förstår att felaktiga kontrollavgifter är oönskade och kan vara besvärliga för de inblandade. Vi tar detta på allvar och arbetar kontinuerligt med att följa upp och åtgärda sådana situationer för att förhindra dem i framtiden. Tyvärr är det oundvikligt att sådana felaktigheter sker emellanåt...

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan ha orsakat och ber dig vänligen kontakta oss på måndag för att lösa detta. Du når oss på 0771 80 88 80 eller via e-post på info@smartp.se.

Tack för din förståelse och samarbete.

Smart Parkering Sverige AB

Valutata 1 stelle su 5

Min dotter hade problem dem appen

Min dotter hade problem dem appen. Ändå hon likades betala 10.15 vi har kvitto. Samtidigt fick hon böter : 10.09-10.15 de har väntat.

27 novembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Vi har noterat att fordonet var parkerat utan någon närvarande person mellan klockan 10.09 och 10.15. Under denna tidsram kunde parkeringsvakten inte konstatera någon erlagd parkeringsavgift, och det fanns heller inga tydliga tecken på att parkören försökte betala. Därav har en kontrollavgift utfärdats.

Det är viktigt att säkerställa att parkeringsavgiften är betald innan man lämnar parkeringsområdet.

Vid eventuella tekniska problem skall felanmälan göras eller kundservice kontaktas för information om lämpliga åtgärder. Om man upplever tekniska problem med en specifik betalapp skall man använda en alternativ app eller en annan betalmetod.

Det är viktigt att notera att parkeringsvakten endast kontrollerar fordonet vid kontrolltillfället och inte kan vara medveten om att en biljett kommer att startas i efterhand.

Har du frågor gällande ärendet är du välkommen att kontakta oss på 0771 80 88 80 / info@smartp.se

Valutata 1 stelle su 5

DÅLIGT DÅLIGT DÅLIGT DÅLIGT!

13 novembre 2023

Hej Natalie!

Vi förstår att det kan vara frustrerande att motta en kontrollavgift ("P-bot"). Det verkar som att orsaken till detta är att du inte har betalat för parkeringen enligt angivelsen.

Om du behöver ytterligare information om parkeringsregler, tillgängliga betalningsmetoder eller har frågor om ditt ärende, är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon på 0771 80 88 80 eller genom att skicka ett e-postmeddelande till info@smartp.se. Vi står till ditt förfogande för att hjälpa till och besvara dina frågor.

Värdelösa

Värdelösa! Dom ändrade vägmärkena medans jag stod på en parkering samma dag och gav mig en kontrollavgift direkt. Jag hade ingen chans att kunna betala när jag kom. Jag bestred den och dom tog bort den efter 8 dagar vilket betyder att dom gjort fel. Undrar hur många andra som råkat ut med samma sak. Det var 3 andra rapporterade fordon på platsen som antagligen inte vet att vägmärken måste vara uppe i god tid innan man får rapportera fordon. Dessa företag gör så andra seriösa parkeringsbolag får dåligt rykte. Ta bilder innan ni parkerar!

5 luglio 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Vi bekräftar att din kontrollavgift har blivit annullerad på grund av en miss av intern information från parkeringsvakten i samband med förändringar på platsen. Att din kontrollavgift har makulerats indikerar att vi har agerat korrekt och hanterat avvikelsen på ett adekvat sätt.

Efter noggrann granskning har vi inte identifierat några ytterligare kontrollavgifter för andra fordon utfärdade samma dag på den angivna adressen.

Det är viktigt att understryka att vi kontinuerligt arbetar för att minimera felaktigheter i vår verksamhet. Vid förekomst av avvikelser följer vi etablerade rutiner enligt vårt ledningssystem och certifikat för ISO 9001.

Vi ber om ursäkt för det inträffade felet och tackar för din återkoppling via överklagan. Denna återkoppling har möjliggjort för oss att vidta åtgärder och hantera avvikelsen i enlighet med våra rutiner och kvalitetsarbete. Tack för din förståelse.

Blåser folk!

Ännu en gång är det så att smart parkeringen Sverige AB kränger faktura avgiften ur folk. De ser till att det inte går och se på registreringsnummer på deras betalnings sida och där med går det inte betala inom 48 timmar och vips 49 kronor extra på deras konto , varenda gång samma sak tydligen har vänner som är med om samma sak ,Mao de har satt det här i system att göra så här. Stått parkerad för 12:- de lägger till 49:- för att tjäna pengar.

Svar på nedan!
Ja..jag har skrivit om samma sak innan och kommer skriva om det igen ,var gång man är med om det. Eftersom ni tydligen har inlärningssvårigheter Dvs
Att ni sätter det i system med att blåsa folk i syfte av öka förtjänsten.

1 settembre 2023

Hej Donne!

Vi kan se att du lämnat omdöme om samma sak tidigare.

Betalning via vår hemsida är inget vi har problem med med andra kunder. Om du upplever problem eller önskar hjälp med att genomföra din betalning behöver du kontakta vår kundservice inom 48 timmar från att du kört ut ur parkeringshuset. Om du inte kontaktar oss har vi ingen möjlighet att hjälpa dig och då kommer en faktura att skickas i enlighet med betalinformationen på platsen.

Om du upplever upprepade problem med att betala via vår hemsida rekommenderar vi att du väljer ett annat betalalternativ för att undvika pappersfaktura, till exempel att betala i betalautomaten innan du lämnar parkeringsplatsen med bilen, alternativt att du aktiverar kameraparkering i EasyPark app eller liknande.

Vi hjälper dig gärna via telefon 0771-80 88 80 eller mail info@smartp.se.

Ocker

Parkerade på en av Smart parkerings p-platser utanför en Hemköpbutik i Göteborg eftersom samtliga gratis 30-minutersplatser var upptagna. Parkeringen varade i 4 minuter och 44 sekunder. För detta betalade jag 17 kronor. Det innebär en timtaxa på över 200 kronor, att jämföra med 30 kr/h mitt i stan.
Just på denna parkeringsplats bevakar också bolagets P-vakter som hökar vilket tvingar en att betala bolagets ockeravgifter. Usel tjänst av ett uselt företag.

1 novembre 2023

Risposta di Smart Parkering Sverige AB

Parkeringsavgiften på den ytan är 12kr per påbörjad timme. Om du väljer att betala med EasyPark-appen tillkommer en separat serviceavgift utöver detta, vilken specificeras i deras applikation. Väljer du istället att använda Smart Park app för att erlägga avgift tillkommer ingen serviceavgift.

Timtaxan är således inte 200kr, utan 12 kr ex serviceavgifter.

Viktigt att poängtera är att parkeringsregler ska efterlevas och avgift skall erläggas oavsett om det finns parkeringsvakter på plats eller ej.

Har du fler frågor kring taxor och applikationer är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0771 80 88 80 eller info@smartp.se.

Valutata 1 stelle su 5

Sjuka penga hungriga idioter är vad…

Sjuka penga hungriga idioter är vad företaget heter!

25 ottobre 2023

Hej David!

Utifrån ditt omdöme utgår vi från att du har erhållit en kontrollavgift ("parkeringsböter") på en felparkerad bil.

VI förstår att mottagandet av en kontrollavgift kan vara en oönskad och frustrerande situation. Som parkeringsbolag är vårt huvudsyfte att säkerställa att parkeringsbestämmelserna följs för att upprätthålla ordning och säkerhet.

Vi finns tillgängliga för att hjälpa till och förklara eventuella frågor eller funderingar du kan ha kring detta ärende. Tveka inte att kontakta oss om du behöver ytterligare information eller för att diskutera din situation närmare. Vi hjälper gärna till för att du ska kunna undivka en liknande situation i framtiden.

Bojkotta detta företag

Bojkotta detta företag! Skulle jag kunnat hade ni fått noll stjärnor, hyrde garageplats av detta företag mellan december och september. Tog kontakt med deras kundservice då jag tyckte det var något som inte stämde. Jag visade att jag betalt mina 10 månader, och nu skickar dem fler fakturor för en avslutad parkering! Skamligt, oseriöst! Hoppas ni försvinner från marknaden!

23 ottobre 2023

Hej Tim!

Vi kan se att kundtjänst hjälpt dig i ärendet och du har fått de fakturor du skulle ha för hyresperioden. Du har således inte fått för många fakturor och därmed inte heller betalat för mycket.

Om något fortfarande skulle vara oklart önskar vi att du kontaktar oss på nytt på info@smartp.se eller 0771-808880. Självklart ska du inte behöva betala för mer än perioden du hyrt plats :)

Ha en fin kväll!

Varning!

Mycket oseriöst företag! Rekommenderar verkligen att fundera ett extra varv innan ni ingår avtal med företaget! Dålig kundservice, hotar med sanktioner och oskäliga avtalsvillkor. Har ingen tanke om att eftersträva lojala kunder.

1 settembre 2023

Hej Lovisa!

Smart Parkering Sverige AB följer Svenska lagar, förordningar, lagdefinitioner, praxis och villkor som rör parkeringsövervakning på tomtmark. Om du anser att vi brustit i något avseende gällande detta i ditt ärende hänvisar vi till att bestrida din kontrollavgift för att få ärendet kontrollerat en extra gång av en handläggare på överklaganenheten.

Utifrån detta vaga omdöme kan vi tyvärr inte besvara dig mer informativt än så. Du är välkommen att uppdatera och utveckla ditt omdöme med ev. ärendenummer och specifikt vilka bestämmelser och lagar du syftar på för att vi ska kunna svara mer specifikt.

Du är också alltid välkommen att kontakta oss på 0771-80 88 80 eller info@smartp.se om du önskar svar på specifika frågor eller om du vill informera om avvikelser/ felanmälan. Vi har öppet vardagar 8-17 med en svarstid per telefon i snitt under 1 minut.

No sign of humanity

It's an company who doesn't show any sign of humanity. It are a bunch of criminals who are waiting to fine people. How is it possible that the Swedish law allows those kind of companies. It's maffia.

18 ottobre 2023

Hi!

We understand your frustration regarding parking fines. However, it's important to clarify that parking regulations are enforced to ensure safety and order in public spaces. Whether there is a parking attendant present or not, it's essential to adhere to these regulations.

Following parking rules, as well as such as respecting time limits and designated parking zones, is a legal requirement. When these rules are followed, fines can be avoided entirely. These regulations exist to make parking fair for everyone and to manage the limited parking space available.

Receiving a parking fine can be disappointing, but it's important to note that the enforcement of these rules is intended to benefit the community.

If you have any questions or concerns about a specific incident or general parking regulations in Sweden, please feel free to reach out. We are here to help answer your questions and provide information about parking rules and procedures. info@smartp.se / 0771 80 88 80

Best Regards, Smart Parkering Sverige AB

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più