Jag får en påminnelse för en kontrollavgift i Botkyrka trots att jag aldrig befunnit mig norr om Borås. Vid det aktuella tillfället befann jag mig i Köpenhamn. Nu besvärar Smart Parkering mig med en m... Leggi di più
Otroligt outvecklad app, inte speciellt trevlig kundtjänst och att inte ens ha fler betalningsalternativ än 1. Katastrof, om det av någon anledning inte kan dras så GÅR DET INTE att skicka om, det här... Leggi di più
Otroligt dåligt! Leta först om detta var ett bluff företag. Deras agenter ger falska uppgifter för att tjäna pengar trots tydlig skyltning. Tar medvetet inte bild på framrutan när P-skiva är tillåtet.... Leggi di più
Fruktansvärt otrevlig kundtjänst som säger att jag är ute i sista minuten, frågar flera dagar innan de skall ta över parkeringen. Jag ber att få veta hur jag skall parkera när det går över till dom... Leggi di più
- Parcheggio pubblico
- Parcheggio coperto
- Parcheggio
- Parcheggio per motociclette
- Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari
Scritti dall'azienda
Smart Parkering Sverige AB är inte bara ett parkeringsbolag, vi är ett teknikföretag inom parkeringstjänster. Våra digitala system hanterar hyresadministration, för alla parkeringsplatser tillhörande fastigheter, lägenheter, lokaler, hyreskontrakt samt kontraktsparter. Digital signering av avtal och uppsägning, avisering, kvitton. Innovativa betallösningar för besökande, APP, SMS, Swish och kortbetalning samt autogiro. Automatisk in/-utcheckning med Smart Camera Control System. Smart Parkering betallösningar skräddarsys för att passa alla kundprofiler och behov. Smart Camera Control System (SCCS) Automatiskt in/-utcheckning skapar en positiv parkeringsupplevelse och bidrar till ett ökat kundförvärv. Systemet underlättar för bilister att snabbt och enkelt hitta en ledig plats vilket förbättrar både tillgänglighet, framkomlighet och miljö. SCCS Automatiskt in/-utcheckning är ett unikt egenutvecklat system som är kompatibelt helt efter fastighetsägarens mål och visioner för en merservice.
256 58, Svezia
- 0771-80 88 80
- info@smartp.se
- www.smartp.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Facist Scam artists
I parked my car that had one hour free parking, they put 3 zones in the same place and the signs are not clearly labelled. I entered the zone code I could see and came back to 600kr fine because of these facist pigs. To prove i had paid i went into the app to screenshot the one i had paid for and was keeping a close eye on because I know these facist swine are hiding around a corner waiting for their chance to get material for their spankbank when they go home and it was gone. Whoever works at these companies is a horrible person through and through and should be put in jail or worse.

Värsta parkeringsbolaget som finns
Värsta parkeringsbolaget som finns. Otroligt dåligt arbeta utfört av parkeringsvakten när man säger till att man ska hämta en äldre kund som inte kan gå ensam och parkeringsvakten säger att kunden ska komma till mig.

Ang ärende 1613018
Ang ärende 1613018.
Man betalar parkeringen via appen men märker i efterhand att det var på min f.d bil. Man redovisar kvittot till kundtjänst och hoppas att dem kan ha överseende med den här missen men nej nej dom ska ha dina pengar till varje pris för att enligt lag har dom rätt till det och tar dig till rätten annars. Ett tips om ni är så jäkla pengakåta och vill öka er vinstmarginal. Avskeda alla i bolaget som inte är ute å lappar bilar och ersätt dem med en AI robot som förmodligen kommer med bättre svar än er betalda personal. Nu kommer säkert någon hjälte från det här bolaget ingen hade saknat om det försvann imorgon med något autosvar på min kommentar.

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Stressande och felaktiga betalningsrutiner.
Vi tilldelades en tveksam parkeringsböter på resa i Skåne den 29/4 med betalningsfrist på enbart 8 dagar (!). Vi betalade dock så snart vi kommit hem när vi hade tillgång till dator och nät den 3/5 (4 dagar). I dag 14/5 fick vi en påminnelse från företaget. Påminnelsen var daterad den 8/5. Vi gick in på minbetalning.se och kollade vår betalning. Ärendet var fullbetalt och avslutat den 7/5. Vårt ref nr var 116820.
Något är fel i företagets rutiner när man besvärar oss med en påminnelse av ett avslutat ärende.!!!

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Återigen Akademiska sjukhuset i…
Återigen Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Parkerar och betalar, har personlig skylt som är just personlig och bilens riktiga reg-nummer anges i appen. Bot!
Hur är det möjligt att driva ett p-bolag som inte per automatik eller via lapp i höger bakruta kan koppla ihop personlig skylt med bilens riktiga reg-nummer???
Katastrof!!!!

Undvik denna dåliga parkering
Jag betalade parkeringen vid Akademiska sjukhuset med kreditkort som godkändes av automaten och banken.
Fick ändå kontrollavgift 500 kr som jag nu överklagar hos domstol.
Mycket otrevliga personer. Speciellt Jafar som inte lyssnade alls på min version. Mycket dålig information. Undvik bolaget

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Skapar egna regler för att ta in pengar
Det här företaget skapar egna otydliga regler, med att flytta på skyltar och sedan bötfälla.
Hur kan två av parkeringsrutor nästintill varandra ha två olika skyltningar?
Rörelsehindrad parkering till höger om där jag parkerad var skyltat, både på marken och på skylt FRAMFÖR dessa rutor.
Där jag hade parkerat, var det inte markerat på marken om att dessa var avsedda för rörelsehindrade, den skylten hade flyttats till två nya rutor, och då har ”smart park” gjort om dessa till rörelsehindrad parkering medans de två rutor med markering på marken inte hade någon skyltning, så tillbaka till min fråga - hur kan ni skapa egna parkeringsrutor och ha olika regler, med 50-100 meter mellan dessa rutor?

(O)smart P
Medans ett omdöme sällan gör något så känns det lite bättre att uttrycka ens besvikelse när jag under en inflyttning fick en bot för att jag var "inaktiv" i fem minuter i ett område där vi till och med får en nyckel till en bom för att underlätta inflytt med tunga grejer och mycket last.
Deras idee är väl att jag ska stå och vakta bilen där den står istället för att göra något så meningslöst och onödigt som att lasta ur mina tillhörigheter och sen snabbt flytta bilen till ett parkeringsområde.
Parkeringsbolag är universellt ganska ogillade men smart p är starkt ogillat.

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Noll koll på lagen dom ska följa
Utfärdar kontrollavgift trots att skylt för den aktuella punkten samt vilket bolag som övervakar parkeringen saknas. Överklagar och personen som svarar har NOLL koll på vilka skyltar som finns på parkeringen och NOLL koll på LKOP (lagen om kontrollavgift vid olovlig parkering)
Skrattretande..

Flyttade ett badrumsskåp
Jag och Min son bar upp ett badrumsskåp till 3:e våningen utan hiss. När Vi kommer ner igen och kör iväg så blir Vi stoppade av en parkeringsvakt från Smart parkering som säger att hon klockat oss som inaktiva i 5 minuter. Jag sa att jag gärna klockar henne om hon kan kan flytta skåpet snabbare. Det blev inget av detta: Trodde jag! Två veckor senare kommer ett betalningskrav från Inkasso på 600:- för saknad betalning av parkeringsavgift vid nämnda tillfälle. Nu behöver dom inte ens lappa bilarna.

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Otroligt dåligt bemötande från…
Otroligt dåligt bemötande från parkeringsvakten som hånlog åt mig när det visade sig att han hade rätt. Jag sprang in snabbt på Hemköp för att fredagshandla och var borta ca 6 minuter. När jag parkerade så svängde han in och kollade på mig och mötte min blick. Efter att jag var klar så hade jag fått en bot i rutan på 600kr och jag ifrågasatte boten.
Varpå han svarade att det inte var parkering för Hemköps kunder utan förskolan, förskolan höll på att stänga och det fanns 5 parkeringar lediga när jag kom. Jag ifrågasatte vart det stod att det var parkering för förskolan vilket han påpekade att det stod när man körde in. Jag betalade EasyPark när jag var inne på Hemköp men enligt honom parkerade jag på en parkering som endast gällde besökande till förskolan. Jag kan köpa att jag hade fel men man kan tycka att ni kan ha lite finkänsla till era medarbetare och att de ska gå att prata med dom och inte att de inte ska hånle och ha allmänt tråkig attityd och bara sätta sig i bilen och åka därifrån.

Bor på Elinebergsplatsen i Helsingborg
Bor på Elinebergsplatsen i Helsingborg, där det LÄNGE varit betalparkering på några platser och fri parkering, 2 timmar, på andra platser. Nu PLÖTSLIGT utan att markerat upp synligt gäller detta INTE på en sida längre. VÄLDIGT dåligt markerat de nya reglerna, vilket i dag gav mig böter på 600 kr. Vet att man ska kolla, men VÄLDIGT dålig ny skyltning.
Har överklagat böterna och kommer gå vidare med detta hur långt som helst om jag inte får gensvar från SmartPark. Kommer gå vidare till media oxå. Tycker detta är ett fruktansvärt sätt att "lura" till sig bötespengar.

Sjukaste bedrägeriföretaget
Parkerade bilen i på 2-timmars parkering och sen innan tiden hade gått ut körde jag därifrån. Jag kom sedan tillbaka cirka 30 minuter senare och parkerade i en annan parkeringsruta, dock fortfarande i samma parkeringszon. När jag sedan ska hämta min bil, fortfarande inom tidsramen, har jag fått en bot cirka 40 minuter efter att jag ankom andra gången. Vakten menar då på att jag har stått på parkering kontinuerligt utan att flytta bilen och påstår att deras VK bevisar detta. Skulle ventilerna av någon kosmisk anledning råka va på samma position som när de kontrollerade bilen första gången är det helt sinnessjukt. Jag har i alla fall bett om bilder på bilen som visar vilken parkeringsruta den stod i både vid utförd kontroll och vid tillfället jag bötfälldes men de kan inte producera några bilder förutom från tillfället de bötfällde mig. Har överklagat och inkommit med videobevis men de säger att de kommer ta mig till tingsrätten om jag inte betalar.
Uppdatering:
Jag har nu skickat in video med tidstämpel från när bilen parkerades andra gången. Vakten har INTE tagit bilder korrekt då ärendet helt saknar bilder från det tillfället då ventilkontrollen utfördes.
Skärpning!

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
What can I add to all the previous comments... Worst company ever. 1* is generous.
I paid the parking fee with the app as an employee (special code). The parking permit was in the front of the car, but SmartPark claims that it was not visible... Of course, you don't see what you don't want to see. But worst, SmartPark claims that I have not paid! I send the ticket in the dispute. I was just ignored. Standard answer and a "threat", I must pay immediately or I will get into problems. I will never again park at Smart Park. Enjoy your "fabricated fine". If we all do this at much as possible, Smart park may reconsider its "aggressive" fine police.
No sign of understanding to customers
No sign of understanding to customers
You’re the worst company ever and if there are other options I don’t recommend parking in parking areas. Just give fines even when one has paid in the app and you don’t listen to explanation.

Vidriga människor
Världens otrevligaste människor anställs i detta företag. Jag betalde för min parkeringen i easy- park, men som otur så hade appen nämligen strulat och betalningen hade inte gått igenom( fick reda på det i efterhand). Jag går ut från mitt jobb, går in på Coop o exakt 30 sekunder för att komma ut och se att en äcklig p- vakt står vid min bil. Jag går fram varpå hon säger att jag har ställt klockan fel. Jag svarar vänligt med att jag har betalt och öppnar appen för att visa, jag såg tyvärr ingen biljett men förklarande för henne att hon inte stod vid bilen i 5 min och att jag såg att ingen var vid bilen när jag gick in på Coop. Notera att hon inte hade än skrivit biljetten. Jag ber henne att inte utfärda kontrollen för jag brukar ofta parkera där och sköter mina betalningar hon svarar på ett vidrigt sätt, skriver ut kontrollavgiften, lämnar den vid min bil och går därifrån. Fy bara!

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Lustigt nog filtreras recensioner bort…
Lustigt nog filtreras recensioner bort om de misskrediterar i allt för hög utsträckning, trots att de är sant. Ta lärdom av era branschkollegor, de lyckas göra ert jobb utan samma missaktning och upprepade fel. Ni är en skam och er kundservice är under all kritik vad gäller bemötande. Skärp er
Vilken tur att recensionen nu inte filtrerades bort då den är sann.
Tack för ert svar! Den här gången upplevdes den nästan mänskligt framställd
Skulle inte vara så besviken om det inte var för ert bemötande, inte minst nu när jag läser ert svar. Har aldrig ring eller skrivit till er och använt mig av vare sig en hård ton eller ett dåligt språk. Vad tror ni effekten av era automatmeddelanden blir? Gå då ut med att all återkoppling från er enbart sker med standardiserade svar.
Sen att vända på det och försöka skuldbelägga alla andra än er, det känns lågt. Även att ni jämför er med andra bolag och dess recensioner, har ni själv läst dem? Ert påstående om att alla som erhållit en bot skulle vara överträdare är allt annat än seriöst.
Vi jobbar dagligen med människor som många gånger ogillar våra beslut, trots det är ingen av oss vare sig arrogant eller generaliserande.
Repliken på recensionen gjorde mig bara mer besviken.
Jag kan vara lika genuin och önska er detsamma!

Oseriösa, fungerar sällan
Sämsta företag jag någonsin haft kontakt med. Trots att deras system ej fungerade i parkeringshuset Ovalen i Lund 2023-12-20 kl 16:03, så skickar de faktura med 49kr i fakturaavgift. De vägrar korrigera! Jag var inte ensam om att bli drabbad. Jag hoppas att SUS tar med Parkster som alternativ vid nästa upphandling.

De är otrevliga
De är otrevliga, har inget begrepp om vad kundservice innebär skammligt att de ens får existera. Bara dåliga människor helt enkelt!

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Till skillnad från andra bolag verkar…
Till skillnad från andra bolag i Stockholm verkar de ha hög bemanning och åker runt flera varv och väldigt ofta på samma gata. Vakten stod och spanade på avstånd och var snabb på att lappa bilen efter exakt 6 minuters stillastående bil pga flytt. Jag har flyttat på andra adresser där Stockholm stads parkering övervakat och aldrig haft detta problem, att man inte ens kan få flytta ifred. Håll ögonen öppna om detta bolag övervakar erat område

Risposta di Smart Parkering Sverige AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.