SmartBuyGlasses Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Op de site van SmartBuyGlasses heb je een enorm ruim aanbod om uit te kiezen. Sommige modellen kan je ook virtueel passen. Twee jaar geleden kocht ik hier een zonnebril met multifocale glazen. Hie... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alles perfect, buiten de levering: DPD steekt alle leveringen in de streek gewoon in een afhaalplaats binnen, zodat je er zelf nog om moet gaan. Dit is enige minpunt, maar wel ergerlijk!

Valutata 5 stelle su 5

Great service, glasses arrived on time (in 9 days from Hong Kong to EU), no additional customs nor taxes. Frame is as advertised, fits on my head perfectly. Lenses are also great, I see clearly thro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Already ordered multiple times. Every time it was a smooth and easy process, fast delivery and product as described with good quality. Buying all my glasses from SBG.

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di occhiali
  2. Fornitore di lenti a contatto
  3. Centro oculistico
  4. Negozio di accessori di moda
  5. Ottico
  6. Negozio di occhiali da sole

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Depuis 2006, SmartBuyGlasses est un leader du marché de l'optique en ligne. En vous proposant la plus large gamme de lunettes de soleil, de vue et de lentilles de contact de grande marque, SmartBuyGlasses satisfait depuis plus de 10 ans des milliers de clients à travers le monde.

SmartBuyGlasses België / Belgique / Belgium

Scritti dall'azienda

180 Grandes Marques à Prix Incroyables
SmartBuyGlasses, nous avons la plus large sélection de lunettes en ligne avec plus de 80 000 modèles et 180 marques.
Retours Sous 100 Jours
Si vous n’aimez pas vos nouvelles lunettes, n’ayez crainte! Vous pouvez les retourner sous 100 jours à SmartBuyGlasses.
Garantie de 24 Mois
Notre garantie exclusive de 24 mois couvre tous les défauts du fabricant sur les lunettes de soleil et de vue et ce, dans tous les scénarios possibles. Pour les lentilles de contact, vous avez une garantie de 3 mois.
Un Achat, Un Don
Pour chaque paire de lunettes achetée chez nous, nous donnons une paire de lunettes à quelqu’un dans le besoin.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Happy with my prescription sunglasses

Happy with my prescription sunglasses. Had some hickup with delivery, but after contacting customer service everything started to go smoothly.

30 maggio 2024

Hello Teemu,

We are grateful that you took the time out to leave us a review. Your feedback helps us to improve service for everyone, and we hope we will provide a perfect experience next time.

Goedgedaan

Hallo Jessica,

Wij zijn ontzettend dankbaar dat u de tijd heeft genomen om dit bericht voor ons achter te laten. De topprioriteit van ons bedrijf is ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Het zijn klanten zoals jij die ons werk geweldig maken.

Wij kijken ernaar uit u weer te zien.

Eerlijk,

Hello Mohammed,

We are incredibly grateful that you took the time to leave us this note. Our company’s top priority is making sure our customers are 100% satisfied. It's customers like you that make our job wonderful.

We look forward to seeing you again.

Valutata 4 stelle su 5

good option to optical brick and mortar shops

Graduated lens are fine and well installed. Product could have had a better description on the finishing (matte vs stain vs gloss for example). Costumer track update was a bit confusing but all solved! I will use smartbuyglasses again.

Hello Uriel,

Thank you for sharing your feedback. I fully understand your concern regarding the status of your order as well as the description on our website.

We strive to provide the best experience we can for our customers. We would like to discuss this with you. Kindly wait for my private message shortly.

Katherine

Excellent company

Excellent company, they found glasses which I couldnt find enywhere RB 8225 size 62 gunmetal blue

Hello there,

We are grateful that you took the time to leave us a review and I'm glad to hear that you're satisfied with our service/item. Your feedback helps us to improve service for our future customers.

I'll send you an email to invite you to our #SBGsmiles Program.

We hope to welcome you again to SmartBuyGlasses.

Ronald

Happy!!!

Fast shipping, high quality stuff. Really happy with it! Thank you, D

2 gennaio 2024

Hello there,

I'll send you an email to invite you to our #SBGsmiles Program.

We hope to welcome you again to SmartBuyGlasses.

Ronald

Tout ok satisfait

Tout ok satisfait

Risposta di SmartBuyGlasses

Nous sommes reconnaissants que vous ayez pris le temps de nous laisser un commentaire. Vos commentaires nous aident à améliorer le service pour tout le monde et nous espérons que nous offrirons une expérience parfaite la prochaine fois.

Sincèrement,

Alles zoals omschreven

Alles aangekomen,ben tevreden.

Hallo Marc,

We zijn ongelooflijk dankbaar dat je de tijd hebt genomen om dit bericht achter te laten. De topprioriteit van ons bedrijf is ervoor zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Het zijn klanten zoals jij die ons werk geweldig maken.

We kijken ernaar uit om u weer te zien.

Valutata 4 stelle su 5

Montuur was zoals afgebeeld op de…

Montuur was zoals afgebeeld op de website. Leveringstermijn zoals aangegeven bij bestelling, zelfs iets sneller. Kwam wel van China, gelukkig zonder invoerkosten

Hallo,

We zijn u dankbaar dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Uw feedback helpt ons om de service voor iedereen te verbeteren en we hopen dat we u de volgende keer een perfecte ervaring kunnen bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Très bonne paire, solide et je la trouve très belle.

Bonjour Marc,

Merci d'avoir pris le temps de nous faire part de vos commentaires. Cela nous touche beaucoup lorsque nos meilleurs clients nous font part de leur expérience.

Je suis heureux que nous ayons pu répondre à vos attentes !

Valutata 5 stelle su 5

Glasses look amazing and prescription…

Glasses look amazing and prescription is accurate! Very happy.

Hello Anna,

Thank you for the great review! We’re so happy you loved your experience and can’t wait to have you back for your next purchase.

As always, we are at your service!

Valutata 5 stelle su 5

Veel waar voor weinig geld

Veel waar voor weinig geld. Correcte service.

4 marzo 2024

Hallo Jo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat onze diensten en prijzen een positieve impact hebben gehad.

We kijken uit naar uw volgende aankoop.

SUPER

SUPER SUPER

Hi Olivier,

We look forward to seeing you again.

Top aankoop!

Onmetelijke keuzemogelijkheden met o.a. alle topmerken, geweldig snelle en goede communicatie, professioneel verpakt, vlugge levering, en dat alles voor een uiterst concurrentiële prijs. Zeker niet de laatste aankoop. Top!!

Hallo Alex,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het betekent veel voor ons als onze beste klanten hun ervaringen met ons delen.

Ik ben blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen!

Very good service

Perfect glasses, fast delivery and overall very happy with the result.

Hi there!

Thanks for taking the time to share your feedback with us. It means so much when our best customers share their experiences.

I'm glad we were able to meet your expectations!

Elveen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più