Slagterzangenberg Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg bestilte mad til 35 mennesker af tre omgange, alligevel bliver man mødt med et smil. Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos... Leggi di più

Vi fik Luksus smørrebrød til 64 personner til Barnedåb. Vi fik personlig betjening og vejledning af Bo Zangenberg og det var nemt og behageligt. Gæsterne roste maden og det antal smørrebrød vi fik anb... Leggi di più

Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefalin... Leggi di più

Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags. Vi var 12 personer. Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert. Vi vil meget gerne bestille en anden gan... Leggi di più

1. Macelleria

Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad! Meget venlige og god service. Hurtig tilbagemelding, hvis man har spørgsmål eller rettelser i sin bestilling.
Har nu bestilt til selskaber 4 gange og det har været så godt alle gange :)

14 giugno 2025

Kære Emma

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det betyder rigtig meget for os, at du har valgt os flere gange til dine selskaber – og at både maden og servicen har levet op til dine forventninger hver gang.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os allerede til at hjælpe med næste fest!

Slagter Zangenberg

Stor ros til slagter Bo zangenberg

Stor ros til slagter Bo zangenberg, for at kunne nå at hjælpe os med mad til konfirmationen, da anden leverandør brændte os af.

Maden smagte super lækkert, rigeligt af det, og leveringen var helt perfekt timet

Det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt ham

Hej Rasmus

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at I var glade for maden – og at vi kunne hjælpe jer i en presset situation.

Det betyder meget for os, at både smag, mængde og levering sad lige i skabet – og vi står selvfølgelig altid klar, hvis I får brug for os igen 🥩🚚

Endnu engang tak – og stort tillykke med konfirmationen! 🎉

– Bo Zangenberg og hele teamet

100 års jubilæum på gården d 31/5

100 års jubilæum på gården d 31/5
Hold da op en god dag, solen skinnede som var den bestilt til det. Men den kunne ikke skinne igennem da SlagterZangenberg kom med maden.
3 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salat 2 overlækre sovse . Havde hørt mega meget godt om Zangenberg og skal love for at det levede op til forventningerne.
Der var rigeligt af det hele , en top 5 herfra

31 maggio 2025

Kære Pernille

Tusind tak for den skønne anmeldelse og de flotte ord! ☀️
Vi er virkelig glade for at høre, at maden til jeres 100-års jubilæum på gården levede op til forventningerne – og endda kom i top 5! 💪

Det betyder meget for os, når vores arbejde bliver værdsat, og vi håber, vi får lov at levere til jer igen en anden god dag 🥩🍽️

Bo Zangenberg & hele teamet hos Slagter Zangenberg

Buffet til konfirmation

Super lækkert mad, mørt kød. Vi bestilte buffet til konfirmationen og vi var over 60 mennesker. Gæsterne roste maden og der var rigeligt med mad. Vi har dejligt med rester de næste par dage.
Maden kom som aftalt, så der var bare styr på det.

7 giugno 2025

Hej Mia

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – den varmer virkelig!
Det glæder os enormt, at både I og jeres gæster var glade for maden til konfirmationen – og at der endda var lækre rester til dagene efter 😊
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og ikke mindst på, at vi fik lov til at være en del af en vigtig dag.

Håber vi må levere mad til jer en anden gang!

Slagter Zangenberg

Virkelig lækker og frisk mad

Virkelig lækker og frisk mad. Nemt at gå til.👌

7 giugno 2025

Hej Bjarke

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙏
Vi er super glade for, at du synes maden var lækker og nem at gå til – præcis sådan skal det være 💪😊

Vi håber at få lov til at lave mad til dig igen en anden gang!

Lækker mad

Vi bestilte buffet fra Slagter Zangenberg til konfirmation, og det var virkelig lækkert. Mørt kød, virkelig god broccolisalat og bulgursalat og en lækker dessert. Kan helt klart anbefale dem.

Risposta di Slagterzangenberg

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at buffeten til konfirmationen faldt i god smag – især at kødet, salaterne og desserten levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at vores mad er med til at gøre en særlig dag endnu mere mindeværdig.

Tak fordi I valgte os – og hjertelig tillykke med konfirmanden! 😊

Lækker mad

Bestilte, saml selv lux menu med dessert. Rigtig lækkert mad, kødet var mørt, kartoflerne smagte pragtfuldt og salaterne var friske. Der var rigeligt med mad, så gæsterne kunne næsten ikke spise den smukke og smagsfulde dessert. Gæsterne roste maden.

Hej Jeanet
Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at I har nydt vores "Saml selv lux menu" med dessert – og ikke mindst at både kød, kartofler, salater og dessert levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at både du og dine gæster var tilfredse og mætte! Vi håber at få lov til at levere lækker mad til jer igen en anden gang.

Slagter Zangenberg

Fin mad, leveret til tiden og til fornuftig pris.

Vi fik mad til vores døtres konfirmation. Der var mad i rigelige mængder, alt smagte dejligt og maden kom til den aftalte tid. Dejligt at man helt selv kunne sammensætte menuen. Kan helt sikkert anbefales.

3 maggio 2025

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er rigtig glade for, at maden til jeres døtres konfirmation levede op til forventningerne – både i smag, mængde og levering. Det betyder meget for os, at I kunne sammensætte menuen præcis, som I ønskede det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og ikke mindst for anbefalingen!

Vi anbefaler klart slagter Zangenberg

Vi fik mad fra slagter Zangenberg til vores datters konfirmation. Mængden var fin, smagen var god og prisen fair. Vi anbefaler klart slagter Zangenberg til alle og vi vil helt sikkert bruge slagter Zangenberg igen.

3 maggio 2025

Hej Jesper

Tusind tak for de pæne ord og de fem stjerner! Det glæder os rigtig meget, at maden til jeres datters konfirmation levede op til jeres forventninger – både i smag, mængde og pris.

Det betyder meget for os, at I har lyst til at anbefale os videre – og vi ser frem til at levere mad til jer igen en anden gang!

God mad

God mad, præcis på levering.
Alt i alt en god oplevelse.

Giver kun 4 stjerner, da pebersovsen var lidt smagsløs, men da det afhænger af, hvad man kan li er det vanskeligt.

4 maggio 2025

Super lækker mad og service 😊

27 aprile 2025

Hej Charlotte
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 😊
Vi er rigtig glade for, at du var tilfreds med både maden og servicen – det betyder meget for os.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Virkeligt lækkert.

Vi fik noget rigtig dejlig mad til min kones 70 års fødselsdag. Der var salater og 3 slags kød, som var virkelig veltilberedt, og så var der rigeligt med mad, der var ingen som gik sultne fra bordet.
Jeg kan roligt anbefale Zangenberg mad ud af huset.
Arne Jakobsen

19 aprile 2025

Kære Arne,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder os utrolig meget at høre, at I havde en dejlig oplevelse med maden til din kones 70-års fødselsdag. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse – og det betyder meget for os, at både smag, kvalitet og mængde levede op til forventningerne.

Tak fordi du anbefaler os – det er den bedste ros, vi kan få!

God reklame

Falsk reklame
Eter besøg på deres hjemmeside, reklamerer de for vare de ikke har.
Ændret anmeldelsen, der var sekt en misforståelse.

12 aprile 2025

Hej Jens

Tusind tak fordi du opdaterede din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi er glade for, at det hele viste sig at være en misforståelse – og endnu gladere for at kunne fortælle, at vores gourmet pølse nu er på lager igen! Den er lavet i små mængder med stor omhu, så vi anbefaler at slå til hurtigt, hvis man vil sikre sig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker – vi står altid klar.

Fristet via Facebook

Købte en lykkekasse efter en reklame på fjæsen, fik den i fredags og kan kun siger. Er rigtig tilfreds med kødet og variationen, den levede op til forventningerne og mere til, intet at klage på der🙂
Er dog ikke tilfreds med Jetpack som leverede kassen, på trods a tydelig instruktion, som endda var klistret på kassen, blev den sat foran hoveddør! Total uhensigtsmæssig da jeg så måtte skynde mig til at få nogen til at fjerne den..... Skrev dette til slagter Zangenberg som ville tage den med Jetpak.
Det ødelægger dog ikke min gode oplevelse med lækkert kød🙂

4 aprile 2025

Risposta di Slagterzangenberg

Mange tak for din fine anmeldelse, jeg har kontakt med Jetpak.
Mvh Bo Zangenberg

super lækkert mad og masser af den

vi fik leveret mad fra slagter zangenberg til vores kobberbryllup den 22/3 aldrig har vi fået så super lækkert mad, der var masser af kød, og tilbehør, så meget at der ikke var nogen som at der gik sultende fra borde og der var masser af rester til dagen efter, kødet var så mørt at det næsten smeltede på tungen, så en super god oplevelse, det er ikke sidste gang at vi har handlet hos slagter zangenberg

22 marzo 2025

Hej Kenneth
Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi alle så glad for at høre.
Mvh Bo Zangenberg

Jeg har bestilt et ja tak tilbud fra…

Jeg har bestilt et ja tak tilbud fra Facebook hvor det påstås, at man for kød for 1000 kr. det er i hvert fald ikke virkeligheden. Den omgang kød jeg modtog var meget lille i forhold til hvad der er reklameret med. Meget meget skuffende og ikke noget jeg vil gøre igen .

28 marzo 2025

Hej Jim,

Tak for din anmeldelse – og ærgerligt at høre, at du har haft en skuffende oplevelse.

Jeg har forsøgt at kontakte dig både telefonisk og via sms for at finde en løsning, men har desværre ikke haft held med at få fat i dig.

Du skulle meget gerne have modtaget ca. 5,7 kg kød, hvilket svarer til en gennemsnitlig kilopris på ca. 70 kr. Vi bestræber os altid på, at vores "Ja tak"-tilbud lever op til det, vi reklamerer med – både i forhold til kvalitet og mængde.

Jeg håber, du vil tage kontakt, så vi sammen kan få fulgt ordentligt op og finde en løsning.

Med venlig hilsen

Lykkekasse

Super fint kød,dog er det kun entrecote der er prøvet end til videre,de var super møre. I skal måske lige arbejde lidt på emballagen af kødet. Der var blod//kødsaft over alt i kassen. Så måske vacuum pakke det.

21 marzo 2025

Hej Jesper
Mange tak for din fine anmeldelse, jeg vil arbejde vidre med din feedback.

Lækkert kød

Nu har jeg nogle gange købt kød hos jer. I skal have stor ros for kvaliteten af kød. Vil klart anbefale jer til andre.
Mvh Jesper fra Randers

14 febbraio 2025

Hej Jesper
Mange tak for dine fine anmeldelse