Jeg bestilte mad til 35 mennesker af tre omgange, alligevel bliver man mødt med et smil. Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos... Leggi di più
Vi fik Luksus smørrebrød til 64 personner til Barnedåb. Vi fik personlig betjening og vejledning af Bo Zangenberg og det var nemt og behageligt. Gæsterne roste maden og det antal smørrebrød vi fik anb... Leggi di più
Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefalin... Leggi di più
Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags. Vi var 12 personer. Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert. Vi vil meget gerne bestille en anden gan... Leggi di più
Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg
Gåsetovet 5, 4760, Vordingborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Virkelig lækker mad! Meget venlige og god service. Hurtig tilbagemelding, hvis man har spørgsmål eller rettelser i sin bestilling.
Har nu bestilt til selskaber 4 gange og det har været så godt alle gange :)

Risposta di Slagterzangenberg
Stor ros til slagter Bo zangenberg, for at kunne nå at hjælpe os med mad til konfirmationen, da anden leverandør brændte os af.
Maden smagte super lækkert, rigeligt af det, og leveringen var helt perfekt timet
Det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt ham

100 års jubilæum på gården d 31/5
Hold da op en god dag, solen skinnede som var den bestilt til det. Men den kunne ikke skinne igennem da SlagterZangenberg kom med maden.
3 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salat 2 overlækre sovse . Havde hørt mega meget godt om Zangenberg og skal love for at det levede op til forventningerne.
Der var rigeligt af det hele , en top 5 herfra

Risposta di Slagterzangenberg
Super lækkert mad, mørt kød. Vi bestilte buffet til konfirmationen og vi var over 60 mennesker. Gæsterne roste maden og der var rigeligt med mad. Vi har dejligt med rester de næste par dage.
Maden kom som aftalt, så der var bare styr på det.

Risposta di Slagterzangenberg
Virkelig lækker og frisk mad. Nemt at gå til.👌

Risposta di Slagterzangenberg
Vi bestilte buffet fra Slagter Zangenberg til konfirmation, og det var virkelig lækkert. Mørt kød, virkelig god broccolisalat og bulgursalat og en lækker dessert. Kan helt klart anbefale dem.

Risposta di Slagterzangenberg
Bestilte, saml selv lux menu med dessert. Rigtig lækkert mad, kødet var mørt, kartoflerne smagte pragtfuldt og salaterne var friske. Der var rigeligt med mad, så gæsterne kunne næsten ikke spise den smukke og smagsfulde dessert. Gæsterne roste maden.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik mad til vores døtres konfirmation. Der var mad i rigelige mængder, alt smagte dejligt og maden kom til den aftalte tid. Dejligt at man helt selv kunne sammensætte menuen. Kan helt sikkert anbefales.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik mad fra slagter Zangenberg til vores datters konfirmation. Mængden var fin, smagen var god og prisen fair. Vi anbefaler klart slagter Zangenberg til alle og vi vil helt sikkert bruge slagter Zangenberg igen.

Risposta di Slagterzangenberg
God mad, præcis på levering.
Alt i alt en god oplevelse.
Giver kun 4 stjerner, da pebersovsen var lidt smagsløs, men da det afhænger af, hvad man kan li er det vanskeligt.
Vi fik noget rigtig dejlig mad til min kones 70 års fødselsdag. Der var salater og 3 slags kød, som var virkelig veltilberedt, og så var der rigeligt med mad, der var ingen som gik sultne fra bordet.
Jeg kan roligt anbefale Zangenberg mad ud af huset.
Arne Jakobsen

Falsk reklame
Eter besøg på deres hjemmeside, reklamerer de for vare de ikke har.
Ændret anmeldelsen, der var sekt en misforståelse.

Risposta di Slagterzangenberg
Dejlig kold og lækkert kød, leveret til døren

Risposta di Slagterzangenberg
Købte en lykkekasse efter en reklame på fjæsen, fik den i fredags og kan kun siger. Er rigtig tilfreds med kødet og variationen, den levede op til forventningerne og mere til, intet at klage på der🙂
Er dog ikke tilfreds med Jetpack som leverede kassen, på trods a tydelig instruktion, som endda var klistret på kassen, blev den sat foran hoveddør! Total uhensigtsmæssig da jeg så måtte skynde mig til at få nogen til at fjerne den..... Skrev dette til slagter Zangenberg som ville tage den med Jetpak.
Det ødelægger dog ikke min gode oplevelse med lækkert kød🙂

Risposta di Slagterzangenberg
vi fik leveret mad fra slagter zangenberg til vores kobberbryllup den 22/3 aldrig har vi fået så super lækkert mad, der var masser af kød, og tilbehør, så meget at der ikke var nogen som at der gik sultende fra borde og der var masser af rester til dagen efter, kødet var så mørt at det næsten smeltede på tungen, så en super god oplevelse, det er ikke sidste gang at vi har handlet hos slagter zangenberg

Risposta di Slagterzangenberg
Jeg har bestilt et ja tak tilbud fra Facebook hvor det påstås, at man for kød for 1000 kr. det er i hvert fald ikke virkeligheden. Den omgang kød jeg modtog var meget lille i forhold til hvad der er reklameret med. Meget meget skuffende og ikke noget jeg vil gøre igen .

Risposta di Slagterzangenberg
Super fint kød,dog er det kun entrecote der er prøvet end til videre,de var super møre. I skal måske lige arbejde lidt på emballagen af kødet. Der var blod//kødsaft over alt i kassen. Så måske vacuum pakke det.

Risposta di Slagterzangenberg
Super lækker mad,i rigelig mængder
Varmt og lige til at servere..dejligt og lækkert

Risposta di Slagterzangenberg
Nu har jeg nogle gange købt kød hos jer. I skal have stor ros for kvaliteten af kød. Vil klart anbefale jer til andre.
Mvh Jesper fra Randers