Jeg bestilte mad til 35 mennesker af tre omgange, alligevel bliver man mødt med et smil. Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos... Leggi di più
Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefalin... Leggi di più
Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags. Vi var 12 personer. Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert. Vi vil meget gerne bestille en anden gan... Leggi di più
Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg
Gåsetovet 5, 4760, Vordingborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende.
Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos Zangenberg

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik mad fra Zangenberg til et arrangement for 20 personer. Det var lækkert, vellavet og friskt - til en yderst rimelig pris. Stor anbefaling herfra.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi bestilte kødpakker til levering på hjemme-adressen. Super levering og vi har været meget tilfredse med kvaliteten.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags.
Vi var 12 personer.
Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert.
Vi vil meget gerne bestille en anden gang.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefaling herfra.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik Luksus smørrebrød til 64 personner til Barnedåb. Vi fik personlig betjening og vejledning af Bo Zangenberg og det var nemt og behageligt. Gæsterne roste maden og det antal smørrebrød vi fik anbefalet passede helt perfekt da kun 5 stykker smørrebrød var tilbage efter gæsterne var gået. Og prisen var meget rimelig for sådan et stort arrangement. Til fester som en Barnedåb kan Zangenberg klart anbefales.

Risposta di Slagterzangenberg
Bo Zangenberg er god til at følge op, når man har spørgsmål. Utrolig lækker mad, nem at lave om på ordren efter telefonsamtale, og levering efter tidsplanen. Alle deltagere roste maden og var vældig tilfredse. Det er ikke sidste gang vi får levering fra Zangenberg. Det fungerer bare.

Risposta di Slagterzangenberg
En god og problemfri oplevelse. Vi bestilte grill-selv-menu til 20 personer. Der var rigeligt med mad og var af god kvalitet. Tilbehøret og kødet smagte lækkert og var anrettet flot.

Risposta di Slagterzangenberg
Fik med det samme en god forklaring på forløbet. Kontakt om at kødet kunne fryses. God service.
jetpak fungerede også fint. Alt godt herfra😀👍

Risposta di Slagterzangenberg
Vi har flere gange købt grill buffeten, og aldrig blevet skuffet. Ligemeget hvad vi har valgt er smagen god, det er gode portions størrelser.
Bestilling og afhentning eller levering fungerer bare. Og så er der god og behagelig betjening.

Risposta di Slagterzangenberg
Fik mad ud af huset her i weekenden - jeg hentede selv og maden var klar til tiden - perfekt med at det varme kom i kasser lige inden så det ku holde sig👍🏼
Der var masser af mad - og der var nok til alle de kødædende mænd 😆
God pris - og god kvalitet hænger sammen her! Bestiller gerne herfra igen ! ⭐️

Risposta di Slagterzangenberg
Vi holdt bryllup i lørdags og havde bestilt mad til 95 mennesker. Alt klappede ift. levering og afhentning, maden smagte fantastisk, og der var mere end rigeligt af hovedretsbuffeten. Kødet var virkelig mørt, fantastiske lækre flødekartofler og lækre salater. Laksen til forret smagte også vidunderligt.
Ydermere kunne de imødekomme specielle hensyn ift. allergi.
Vi vil helt klart anbefale Slagter Zangenberg til alle, der skal holde fest👌

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik buffet til min datters konfirmation. Lækker mad og rigeligt af det! Det er ikke nødvendigt at købe ekstra kuverter for "liiiige at være sikker på at der er nok mad". Rigeligt af det hele. Gæsterne var glade og roste maden. God kommunikation med Zangenberg. Vi vil helt sikkert bruge Zangenberg igen.

Risposta di Slagterzangenberg
Efter eget valg, fik vi 3 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater.
Velsmagende og veltilberedt menu.
God og venlig service.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik konfirmationsmad fra Slagter Zangenberg lørdag d. 25. april, og det spillede bare! Både leveringen af maden og selve maden var super lækker og flot tilberedt. En stor tak for den fantastiske mad!

Risposta di Slagterzangenberg
Nem og overskuelig hjemmeside. God kontakt og hjælpsomhed via sms, hurtig til at svare. Rigeligt mad og super kvalitet.

Risposta di Slagterzangenberg
Hej. Maden var rigtig god. Der var rigeligt af det, og det kom til tiden. Alt forløb som aftalt, hvilket er meget vigtigt. God service ved bestilling - levering - og afhentning af retur emballage.

Risposta di Slagterzangenberg
Super lækkert mad og masser af de. Vi og vores gæster var vilde med det.

Risposta di Slagterzangenberg
Jeg købte et ja tak tilbud hos Slagter Zangenberg, 3x entre Cote bøffer a 600 g, og det var da bare de mest lækre og møre bøffer, som man kunne ønske sig.. så stor anbefaling herfra, til at handle hos ham 🙏🏻