Slagterzangenberg Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte mad til 35 mennesker af tre omgange, alligevel bliver man mødt med et smil. Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefalin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags. Vi var 12 personer. Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert. Vi vil meget gerne bestille en anden gan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Macelleria

Scritti dall'azienda

Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

dejlig mad

Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende.
Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos Zangenberg

12 settembre 2026

Tusind tak, Anne Lis, for de ⭐⭐⭐⭐⭐ og de dejlige ord ❤️

Og bare rolig – du må gerne bestille ad tre omgange 😄 Vi skal nok holde styr på det hele, og smilet følger selvfølgelig med.

Det glæder os rigtig meget at høre, at der var rigeligt med mad, og at I var tilfredse med det hele. Det betyder virkelig meget for os, når vores mad får lov til at være en del af en god fest.

Tusind tak for tilliden – vi glæder os til at lave mad til jer igen ❤️

Bo og hele holdet hos Slagter Zangenberg

Lækker mad - god pris

Vi fik mad fra Zangenberg til et arrangement for 20 personer. Det var lækkert, vellavet og friskt - til en yderst rimelig pris. Stor anbefaling herfra.

4 settembre 2026

Hej Mads

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at I var tilfredse med maden til jeres arrangement for 20 personer, og at både kvalitet, friskhed og pris levede op til forventningerne.

Tak for den store anbefaling – den sætter vi stor pris på!

Bo

Valutata 5 stelle su 5

Vi bestilte kødpakker til levering på…

Vi bestilte kødpakker til levering på hjemme-adressen. Super levering og vi har været meget tilfredse med kvaliteten.

7 agosto 2026

Hej Ida

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at leveringen fungerede perfekt, og ikke mindst at I har været rigtig godt tilfredse med kvaliteten af vores kødpakker.

Tak fordi I valgte at handle hos os – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os ❤️

Bo

Virkelig lækkert

Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags.
Vi var 12 personer.
Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert.
Vi vil meget gerne bestille en anden gang.

5 settembre 2026

Kære Tina

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at I var glade for vores Husets Bedste Menu, og at der var rigeligt med både kød og tilbehør til jer alle 12 😊

Det betyder rigtig meget for os at få sådan en tilbagemelding, og vi glæder os selvfølgelig til at lave mad til jer igen en anden gang.

Bo og hele holdet hos Slagter Zangenberg

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik leveret grillmenu til DHL for…

Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefaling herfra.

27 agosto 2026

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at I var tilfredse med både maden, salaterne og hele forløbet til DHL Stafetten 🙏

Det var en fornøjelse at grille og lave mad til jer alle 115, og ekstra dejligt at høre, at det hele klappede, som det skulle.

Tusind tak for tilliden – og ikke mindst for den store anbefaling ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik Luksus smørrebrød til 64…

Vi fik Luksus smørrebrød til 64 personner til Barnedåb. Vi fik personlig betjening og vejledning af Bo Zangenberg og det var nemt og behageligt. Gæsterne roste maden og det antal smørrebrød vi fik anbefalet passede helt perfekt da kun 5 stykker smørrebrød var tilbage efter gæsterne var gået. Og prisen var meget rimelig for sådan et stort arrangement. Til fester som en Barnedåb kan Zangenberg klart anbefales.

15 agosto 2026

Tusind tak for de ⭐⭐⭐⭐⭐ og de rigtig flotte ord, Tobias ❤️

Det glæder os meget at høre, at vores luksus smørrebrød var med til at gøre barnedåben til en god dag – og ikke mindst at mængden passede så godt, at der kun var 5 stykker tilbage ud af mad til 64 personer 😍

Tak fordi I valgte Slagter Zangenberg til jeres fest, og tak for den flotte anbefaling. Det betyder rigtig meget for os.

#madmedkærlighed ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og rigtig god og veltillavet buffet

Bo Zangenberg er god til at følge op, når man har spørgsmål. Utrolig lækker mad, nem at lave om på ordren efter telefonsamtale, og levering efter tidsplanen. Alle deltagere roste maden og var vældig tilfredse. Det er ikke sidste gang vi får levering fra Zangenberg. Det fungerer bare.

15 agosto 2026

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at både maden, servicen og leveringen levede op til forventningerne – og især at alle jeres gæster var glade for buffeten 😊

Tak fordi I valgte Slagter Zangenberg. Vi glæder os til at lave mad til jer igen en anden gang 🙏

Bo & hele holdet hos Slagter Zangenberg

Valutata 5 stelle su 5

En god og problemfri oplevelse

En god og problemfri oplevelse. Vi bestilte grill-selv-menu til 20 personer. Der var rigeligt med mad og var af god kvalitet. Tilbehøret og kødet smagte lækkert og var anrettet flot.

27 giugno 2026

Tak for den flotte anmeldelse, Martin! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god og problemfri oplevelse, og at både mængden, kvaliteten og anretningen levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at I var tilfredse med både kødet og tilbehøret.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at få lov til at levere maden til jer igen en anden gang.

Bo Zangenberg & Teamet 🥩😊

Super oplevelse

Fik med det samme en god forklaring på forløbet. Kontakt om at kødet kunne fryses. God service.
jetpak fungerede også fint. Alt godt herfra😀👍

26 giugno 2026

Hej Peter

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig virkelig, at du har været tilfreds hele vejen – både med informationen om forløbet, vejledningen om nedfrysning, vores service og leveringen med Jetpak.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har flere gange købt grill buffeten

Vi har flere gange købt grill buffeten, og aldrig blevet skuffet. Ligemeget hvad vi har valgt er smagen god, det er gode portions størrelser.
Bestilling og afhentning eller levering fungerer bare. Og så er der god og behagelig betjening.

19 giugno 2026

Hej Bendt

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de meget pæne ord. 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at I flere gange har valgt vores grillbuffet, og at både smag, portionsstørrelser, bestilling, afhentning/levering og betjeningen har levet op til jeres forventninger hver gang.

Vi lægger mange kræfter i at lave mad med kærlighed og sikre en god oplevelse fra start til slut, så det betyder utrolig meget at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi I vælger Slagter Zangenberg – vi glæder os til at hjælpe jer igen næste gang. 😊

Slagter Zangenberg 🥩❤️

Virkelig god mad

Virkelig god mad, hurtig svar ved bestilling mv.

7 maggio 2026

Tak for den flotte anmeldelse, Claus! 😊

Kære Claus

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder mig virkelig at høre, at du har været tilfreds med både maden og den service, du har modtaget under bestillingen. Vi gør os umage for at svare hurtigt og hjælpe vores kunder bedst muligt, så det er dejligt at få den slags tilbagemeldinger.

Tak fordi du valgte Slagter Zangenberg – vi håber at kunne forkæle dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet til god pris!

Fik mad ud af huset her i weekenden - jeg hentede selv og maden var klar til tiden - perfekt med at det varme kom i kasser lige inden så det ku holde sig👍🏼
Der var masser af mad - og der var nok til alle de kødædende mænd 😆
God pris - og god kvalitet hænger sammen her! Bestiller gerne herfra igen ! ⭐️

23 maggio 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Gitte 🤩

Det betyder virkelig meget for os at høre, at både afhentning, timing, kvalitet og mængder sad lige i skabet 💪🥩😄

Vi gør os umage for, at maden både skal være nem, lækker og rigelig – også til de helt store kødelskere 😉🔥

Tusind tak fordi du valgte os til jeres weekend, og vi glæder os allerede til at lave mad til jer igen ⭐️

Bo & resten af holdet hos Slagter Zangenberg

Mad til bryllup

Vi holdt bryllup i lørdags og havde bestilt mad til 95 mennesker. Alt klappede ift. levering og afhentning, maden smagte fantastisk, og der var mere end rigeligt af hovedretsbuffeten. Kødet var virkelig mørt, fantastiske lækre flødekartofler og lækre salater. Laksen til forret smagte også vidunderligt.
Ydermere kunne de imødekomme specielle hensyn ift. allergi.
Vi vil helt klart anbefale Slagter Zangenberg til alle, der skal holde fest👌

23 maggio 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Dorte ❤️

Det betyder virkelig meget for os, at I valgte os til jeres store dag – og hvor er det dejligt at høre, at både levering, maden og hele oplevelsen levede op til forventningerne til jeres bryllup 🙏

95 gæster er en stor fest, så det glæder os ekstra meget at høre, at der var rigeligt med mad, mørt kød, lækre flødekartofler og salater, og at laksen til forretten også var et hit 😊

Vi gør os altid umage med også at tage hensyn til allergier og særlige ønsker, så det er dejligt, at I følte jer godt taget hånd om.

Tusind tak for anbefalingen – og endnu engang kæmpe tillykke med brylluppet 💍🥂

Bo & hele Slagter Zangenberg

Valutata 5 stelle su 5

Alt spiller - fra bestilling, levering, kvalitet og god kundeservice

Vi fik buffet til min datters konfirmation. Lækker mad og rigeligt af det! Det er ikke nødvendigt at købe ekstra kuverter for "liiiige at være sikker på at der er nok mad". Rigeligt af det hele. Gæsterne var glade og roste maden. God kommunikation med Zangenberg. Vi vil helt sikkert bruge Zangenberg igen.

9 maggio 2026

Kære Susan

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange rosende ord 😊

Det glæder os virkelig meget at høre, at både I og gæsterne var glade for maden til konfirmationen, og at der var rigeligt af det hele. Vi gør os umage for både kvalitet, portioner og god kommunikation hele vejen igennem, så det betyder meget at høre, når det bliver værdsat.

Det har været en fornøjelse at levere mad til jeres store dag, og vi håber, I havde en fantastisk konfirmation for jeres datter.

Vi glæder os til at hjælpe jer igen en anden gang 😊

[Slagter Zangenberg](https://www.slagterzangenberg.dk?utm_source=chatgpt.com)

Dejlig mad til 10 personer

Efter eget valg, fik vi 3 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater.
Velsmagende og veltilberedt menu.
God og venlig service.

2 maggio 2026

Hej Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! 🙏

Det glæder os meget, at I var tilfredse med både maden og servicen, og at menuen levede op til forventningerne. Vi gør os umage hver gang, så det betyder meget at høre, når det rammer plet.

Vi håber at få lov til at levere mad til jer igen en anden gang 😊

Bo / Slagter Zangenberg

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik konfirmationsmad fra Slagter…

Vi fik konfirmationsmad fra Slagter Zangenberg lørdag d. 25. april, og det spillede bare! Både leveringen af maden og selve maden var super lækker og flot tilberedt. En stor tak for den fantastiske mad!

25 aprile 2026

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget 🙏

Det glæder mig helt vildt at høre, at både levering og maden spillede, som det skulle, og at I havde en god oplevelse på en så vigtig dag. Konfirmationer skal bare sidde lige i skabet – så det er fedt at høre, vi ramte plet hos jer 😊

Tak fordi I valgte os til jeres dag – og I er altid meget velkomne igen!

Klar anbefaling

Nem og overskuelig hjemmeside. God kontakt og hjælpsomhed via sms, hurtig til at svare. Rigeligt mad og super kvalitet.

25 aprile 2026

Hej Karina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙏

Det glæder mig, at du oplevede både hjemmesiden som nem at bruge, og at du fik den hjælp, du havde brug for undervejs. Vi gør os umage for at være til at få fat i og give en god oplevelse hele vejen igennem – så det er dejligt at høre, at det lykkes.

Og skønt at maden både var rigelig og i god kvalitet – det er lige præcis det, vi går efter 😊

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Bo & teamet

God service.

Hej. Maden var rigtig god. Der var rigeligt af det, og det kom til tiden. Alt forløb som aftalt, hvilket er meget vigtigt. God service ved bestilling - levering - og afhentning af retur emballage.

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!
Det glæder os meget at høre, at maden levede op til forventningerne, at der var rigeligt af det, og at det hele forløb som aftalt. Netop det med at holde vores aftaler og levere en god samlet oplevelse – fra bestilling til levering og afhentning – betyder rigtig meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og vi håber, vi får fornøjelsen af at levere til dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Super lækkert mad og masser af de

Super lækkert mad og masser af de. Vi og vores gæster var vilde med det.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Malene ⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at både I og jeres gæster var vilde med maden – og at der var rigeligt af det.

Det betyder meget for os, at vores mad er med til at gøre jeres arrangement til en god oplevelse.

Lækkert kød

Jeg købte et ja tak tilbud hos Slagter Zangenberg, 3x entre Cote bøffer a 600 g, og det var da bare de mest lækre og møre bøffer, som man kunne ønske sig.. så stor anbefaling herfra, til at handle hos ham 🙏🏻

Hej Morten

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på! 🙏

Det glæder mig rigtig meget at høre, at entrecote-bøfferne levede op til forventningerne. Vi gør os umage for at finde og skære nogle rigtig gode bøffer, så det er fedt at høre, når de rammer plet.

Tak fordi du handlede hos os – og du skal være hjertelig velkommen igen hos Slagter Zangenberg.

Bo Zangenberg 🥩

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più