Jeg bestilte mad til 35 mennesker af tre omgange, alligevel bliver man mødt med et smil. Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos... Leggi di più
Vi fik Luksus smørrebrød til 64 personner til Barnedåb. Vi fik personlig betjening og vejledning af Bo Zangenberg og det var nemt og behageligt. Gæsterne roste maden og det antal smørrebrød vi fik anb... Leggi di più
Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefalin... Leggi di più
Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags. Vi var 12 personer. Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert. Vi vil meget gerne bestille en anden gan... Leggi di più
Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg
Gåsetovet 5, 4760, Vordingborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Fik leveret buffet med 3 slags lækker kød, 2 slags kartofler og 2 slags salat ( efter eget valg) - hvor der var mange muligheder.
Særdeles velsmagende og veltilberedt menu.
Dejligt at mindste antal personer er på 10 Pers.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har bestilt hos slagter Zangenberg.
Dejligt at kunne aflevere emballage i Falkerslev.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi havde bestilt en “saml selv menu”, alt var super lækkert, alle gæsterne roste det til skyerne. Der var rigeligt af alt, salaten var virkelig lækker, kødet, alle 3 slags, var super mørt og lækkert, kartoflerne ligeså.
Så alt i alt, en fantastisk dejlig oplevelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi gør brug af “Slagter Zangenberg”

Risposta di Slagterzangenberg
Der var en lille udfordring med levering af mine varer, men efter en kort dialog med Slagter Zangerberg kom der styr på tingene … er meget tilfreds og super support og ikke sidste gang jeg handler hos min nye Slagter …
🥩🥩🥩🥩🥩
Mvh Ken Gersby

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik hvad vi forvente plus lidt ekstra. Da var intet og sætte på maden. Afhentning og aflevering af emballagen gik som smurt.
De svarer hurtigt angående spørgsmål 😊
Vi var 8 personer og jeg hørte ikke andet end at maden var smagfuld, lækker og spændende. Stor ros herfra og imponeret over mængden. Det var fint tilrettelagt, venlig aflevering og lige til at gå til.
Kunne jeg gav jeg 10 stjerner!!

Risposta di Slagterzangenberg
Lækker indbydende mad jeg havde bestilt favorit menuen. Og kan godt forstå den bliver kaldt det. Kødet var mørt og lækre salater. Og god sovs Så kan kun anbefale at købe fest maden derfra 👍🏻

Risposta di Slagterzangenberg
Vi skulle være 23, desværre døde min far om morgenen og vi besluttede, at vi nu kun skulle være 10. Slagter Zangenberg leverede derfor med kort varsel mad til 10. Maden var virkelig god, der var rigeligt af den og skulle vi en anden gang have mad udefra, vil vi bestille hos slagter Zangenberg. Absolut anbefalelsesværdigt.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi havde sammensat vores egen festmenu til sønnens 18 års fødselsdag.
Maden kom som planlagt, og alle gæsterne roste det hele rigtig meget.
Vi havde valgt glaseret skinke, kalveculotte, porchetta, små kartofler, kartoffel tårne, skysauce samt 2 slags salater. Det hele var virkelig godt.

Risposta di Slagterzangenberg
Stor ros fra gæsterne, specielt oksefileten var perfekt rosa og smagte lækkert. Rigelig med mad. Køkkenpersonalet roste indpakning. Levering til den aftalte tid.
En slagter man kan stole på for kvalitet.

Risposta di Slagterzangenberg
Mine varmeste anbefalinger herfra. Jeg har købt flere kødpakker og de er så lækre og siden er nem at bestille fra og kødet kommer ferskt, så jeg selv kan pakke det i passende mængder

Risposta di Slagterzangenberg
Vi bestilte Fest menu, og maden var superlækker og der var masser af det 😊 alle gik mætte fra bordet med rosende ord om maden.
Med frygt for at vi var for sent ude med at bestille mad, var der hurtig kontakt fra slagteren, så bestillingen gik som smurt. Det samme gælder levering. Tak for en rigtig god oplevelse. I har vores varmeste anbefalinger 😊

Risposta di Slagterzangenberg
alt var godt og velsmagen mad alle roste det vil gøre det igen
Mvh Lene Kondrup

Risposta di Slagterzangenberg
Nem og fleksibel bestilling online.
Levering som aftalt.
Rigelige mængder af mad i fremragende kvalitet.
Alt i alt en superfin oplevelse som vi gerne gentager.
De bedste anbefalinger herfra :-)

Risposta di Slagterzangenberg
Vi fik i maj måned leveret mad til vores børns konfirmation. Aldrig har vi fået så lækkert, veltilberedt fra en slagter. Der var så rigelige mængder af alt. Leveret til døren på det aftalte tidspunkt.
Vi har nu bestilt Kongebakken 33 kg, vi glæder os som små børn.
Vil man være sikker på god og venlig betjening, samt kød i højeste kvalitet, skal man ikke tøve, men vælge slagter zangenberg.

Risposta di Slagterzangenberg
Fik leveret mad fra slagter Zangenberg til vores sølvbryllup. Alt blev leveret som lovet, supernemt at anrette på kort tid, lækkert og til fornuftige priser.
Saml selv menuen levede fuldt op til vore forventninger, og der blev taget fint hensyn til gæster med specielle behov

Risposta di Slagterzangenberg
Endnu en gang fik vi superlækker mad fra Zangenberg, mørt kød, lækkert tilbehør og ingen gik sultne fra bordet. Og nemt for os var det også, bare skære kødet og varme sovsen, det er SÅ dejligt. 🤗

Risposta di Slagterzangenberg
Godt udvalg, fair priser, nem bestilling og levering til døren til tiden af venligt personale. Lækker og velsmagende mad med ros fra hele selskabet. Alt spillede bare! :-D

Risposta di Slagterzangenberg
Mad ud af huset er lidt kedelig. Smager ikke af ret meget og virker trist at se på. Kødet i forretningen er godt. Kan ikke sige noget til det. Så derfor 3 stjerner.

Risposta di Slagterzangenberg
Vi benyttede dem til vores konfirmation og maden blev leveret til planlagt tid. Det hele smagte rigtig godt og der var rigeligt mad.