Virkelig en god køreskole, jeg kørte med mie og hun er virkelig sød og godt til at hjælpe og tage sig tid til det man har svært ved, jeg glædet mig altid til Kørertimerne, alt i alt en mega godt køres... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har for nyligt taget mit kørekort ved Slagelse Køreskole med Mie og Jesper, og at tage kørekort her kan 100% anbefales. Teoritimerne er både underholdende men også lærerige og køretimerne jeg hav... Leggi di più
It was very good experience with Slagelse Køreskole. I have passed driving test in short term. Instructor (Don) is very professional, well-Humoured. He can helps us learn driving not only for te... Leggi di più
Jeg har taget MC kørekort hos Jesper. Må bare sige at det har være en oplevelse helt i særklasse. Yderst kompetent og lærerigt forløb, som ligeledes gik super effektivt pga. Jespers store in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hvorfor tage kørekort hos Slagelse Køreskole? At tage kørekort er en stor beslutning, og valget af køreskole har stor betydning for, hvordan din oplevelse bliver. Hos os får du ikke bare en kørelærer – du får en engageret mentor, der guider dig trygt igennem hele processen, fra teori til den praktiske køreprøve. Her er nogle grunde til, hvorfor du skal vælge os: 1. Personlig undervisning Hos os handler det ikke om “én størrelse passer alle.” Vi tilpasser undervisningen til dit niveau og din læringsstil, så du får den bedst mulige oplevelse. Hver elev er unik, og vi sørger for, at du føler dig set og hørt. 2. Rolig og tålmodig tilgang Mange kan være nervøse, når de skal lære at køre bil. Vi er kendt for vores rolige og tålmodige måde at undervise på, så du altid føler dig tryg bag rattet – selv når vi møder udfordrende situationer i trafikken. 3. Moderne undervisning Vi bruger opdateret teori materiale og praktisk undervisning, der sikrer, at du bliver en dygtig og ansvarlig bilist. 4. Fleksibilitet og god service Vi ved, at hverdagen kan være travl. Derfor tilbyder vi fleksible tider til kørelektioner, så det passer ind i dit skema. Har du spørgsmål eller særlige behov, står vi altid klar til at hjælpe. 5. Høj beståelsesprocent Vores undervisning er fokuseret og effektiv, hvilket har resulteret i en høj beståelsesprocent. Vores mål er at sikre, at du ikke bare består, men også føler dig sikker og kompetent, når du får dit kørekort. Hos os er du ikke bare en elev – du er en fremtidig bilist, og det er vores ansvar at gøre dig klar til vejen. Så hvis du vil have en lærer, der prioriterer din udvikling, tryghed og succes, så er Slagelse Køreskole det rette valg. Kontakt os i dag og kom et skridt nærmere dit kørekort!
Informazioni di contatto
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Varmt anbefalt!
Jeg kan varmt anbefale Slagelse Køreskole og har kun ros at sende i Don’s retning! Don er super dygtig til sit arbejde og var både lyttende, forstående og beroligende i alle situationer jeg oplevede. Grundet frygten for at køre bil udskudte jeg at starte på kørekort, men er så glad for jeg valgte at gøre det hos Don, da han virkelig kunne hjælpe mig på mine usikre punkter - så kun ros og varme anbefalinger herfra til Don og Slagelse Køreskole 🥰🚗

Rigtig godt og flink
Rigtig godt og flink , forstående, tålmodig kørelærer.

Klart anbefales!
Kan klart anbefale Slagelse køreskole, Don er super flink og god til at lære fra sig. Hvis du er utryg ved at skulle til at tage kørekort og sætte dig bag rattet, så det klart Slagelse køreskole du skal vælge!

Risposta di Slagelse køreskole
Jeg kan kun på det varmeste anbefale…
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Don som kørelærer. Han er dygtig til at lære fra sig, han er rolig i køretimerne og man er tryg ved at køre, når man er færdig hos Don. Man lærer ikke kun at bestå køreprøven, man lærer at køre bil.

Risposta di Slagelse køreskole
Slagelse køreskole er et sted du kan…
Slagelse køreskole er et sted du kan finde dig selv til rette. Der er plads til alle.
Første gangs erhvervelse som generhvervelse af kørekort👍🏻
Jeg vil gerne sige dig tak Don, du forstår at uspecificere hvorfor det er så vigtigt med alle de regler og at det altid giver god mening, når man stiller spørgsmål til selv de " fjolleste spørgsmål og har dårlige undskyldninger for hvorfor man mener det skal være anderledes. Du er sindsyg dygtig, og havde det ikke været for dig, din hypnose mod angst og andet man kan have med sig i bagagen, så rummer du det. Held og lykke frem over med dit, glæder mig til at se dig I byen med det gule/orange lyn og din videre uddannelse 🙏
Vi ses
Dyt fra mig

Bedste køreskole!
Don er en mega god Kørelære fordi han tager hensyn til dit niveau og svagheder så du ikke er bange for at lave en fejl og han er god at snakke med da han har prøvet lidt af hver i sine unge dage (hehe) og at han gør timerne sjovere med han humor det aldrig kedeligt med Don i nærheden og så har han også tænkt på drikke og snacks til eleverne
Anbefaler 100% Slagelse køreskole vis du står og skal have kortet og ville få en fed oplevelse med på vejen

Fantastisk køreskole og lærer
Fantastisk køreskole og lærer.
Han gør så man glæder sig til at tage til teori, og synes det rart at være der og kører bil.

Risposta di Slagelse køreskole
Kan klart anbefales her fra
Kan klart anbefales her fra. Det var en super god oplevelse og han er god til at undervise og forklare.

Kan anbefale Slagelse køreskole
Kan anbefale Slagelse køreskole.
Teori timerne blev ikke for kedelige.
Don kommer med konstruktiv kritik til sin kørsel så man kan rette op sine fejl til køreprøven

Bedste køreskole i hele Slagelse
Bedste køreskole i hele Slagelse, Kan klart anbefales!!!!!

Risposta di Slagelse køreskole
Har været rigtig godt og har været…
Har været rigtig godt og har været meget glad for det kan sagtens anbefales

Risposta di Slagelse køreskole
Du får dit kørekort hurtigere!
Du får dit kørekort hurtigere!
Ekstremt sød kørerlærer! Han er virkelig hjælpsom, snaksaglig og god til at undervise i teori og i kørsel. Og så er der også til teorien drikkevarer og chokoladebarer hvis det lyster

Passion hele vejen rundt
Don er en fantastisk dygtig kørelærer med humor og en kæmpe passion indenfor faget. Han forstår at gøre de ellers lidt tunge teoritimer sjove. Når man er ude at køre, så bliver der taget hensyn til ens usikkerheder i trafikken. Hvis man laver fejl, så bliver det sagt på en konstruktiv måde og med en god forklaring på, hvad man skal gøre anderledes til næste gang, så man kan køre spot on igennem f.eks. rundkørslen næste gang.
Det er ikke kun kørefærdigheder, som man får, men man lære i den grad også om ansvar og sig selv bedre at kende. Man går altid derfra med et smil på læben.
Så hvis du vil have en positiv og imødekommende kørelærer, så skal du klart vælge Don.

Kan kun anbefale slagelse køreskole
Kan kun anbefale slagelse køreskole
Don tar godt humør med i teoritimeren, og gør dem sjove og mere interessante.
Han er også god til at forklare når man laver en fejl i trafikken og hvordan man kan lave om på det, igen kan kun anbefale, slagelse køreskole

Bedste køreskole i Slagelse
Don er en super god Kørelære og tager hensyn til dit niveau og svagheder og arbejder med dem så de bare sidder lige i skabet. Man har aldrig kedelige timer med ham og super nem at snakke med. Anbefaler 100% Slagelse køreskole vis du står og skal have kortet.

Risposta di Slagelse køreskole
Don er en super god kørelærer med…
Don er en super god kørelærer med passion inde for området. Det er altid en fornøjelse at være ude at køre med ham og der er aldrig nogle sure miner. Derudover er Don rigtig god til at lære fra sig og gøre dig klar og sikker i din kørsel. 5 ud af 5 🤩

Risposta di Slagelse køreskole
Kan i den grad anbefale Slagelse…
Kan i den grad anbefale Slagelse køreskole, det er en fornøjelse at have Don , han er sjov og har altid et smil på læben og er generelt en supergod kørelærer🤩

Kør med Don
Kør med Don, for det er Fjong 😂🙌🏼 Han er en super kørelærer!

Risposta di Slagelse køreskole
Denne skole er god på grund af at…
Denne skole er god på grund af at kørelæreren er god til sit arbejde, man kan tydeligt mærke hvor meget han gider det her. Jeg har aldrig haft den oplevelse hvor man har tænkt hold da op det her er noget man ikke gider hos ham, jeg er mega glad for at kunne være hos ham og vil kun anbefalde ham

Risposta di Slagelse køreskole
5 STORE STJERNER HER FRA…
Heldigt vi valgte Din fra Slagelse køreskole.
Vi har haft den fornøjelse at have vores datter
Cecilie til at tage kørekort ved Don .
Der har været godt styr på det hele.
Cecilie var meget glad og tryk ved Don idet han tjekker op på om de har styr på tingene.
Fantastisk god humor som i den grad er vigtig for vores pige.
Hun bestod første gang. 🥰

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.