Virkelig en god køreskole, jeg kørte med mie og hun er virkelig sød og godt til at hjælpe og tage sig tid til det man har svært ved, jeg glædet mig altid til Kørertimerne, alt i alt en mega godt køres... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har for nyligt taget mit kørekort ved Slagelse Køreskole med Mie og Jesper, og at tage kørekort her kan 100% anbefales. Teoritimerne er både underholdende men også lærerige og køretimerne jeg hav... Leggi di più
It was very good experience with Slagelse Køreskole. I have passed driving test in short term. Instructor (Don) is very professional, well-Humoured. He can helps us learn driving not only for te... Leggi di più
Jeg har taget MC kørekort hos Jesper. Må bare sige at det har være en oplevelse helt i særklasse. Yderst kompetent og lærerigt forløb, som ligeledes gik super effektivt pga. Jespers store in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hvorfor tage kørekort hos Slagelse Køreskole? At tage kørekort er en stor beslutning, og valget af køreskole har stor betydning for, hvordan din oplevelse bliver. Hos os får du ikke bare en kørelærer – du får en engageret mentor, der guider dig trygt igennem hele processen, fra teori til den praktiske køreprøve. Her er nogle grunde til, hvorfor du skal vælge os: 1. Personlig undervisning Hos os handler det ikke om “én størrelse passer alle.” Vi tilpasser undervisningen til dit niveau og din læringsstil, så du får den bedst mulige oplevelse. Hver elev er unik, og vi sørger for, at du føler dig set og hørt. 2. Rolig og tålmodig tilgang Mange kan være nervøse, når de skal lære at køre bil. Vi er kendt for vores rolige og tålmodige måde at undervise på, så du altid føler dig tryg bag rattet – selv når vi møder udfordrende situationer i trafikken. 3. Moderne undervisning Vi bruger opdateret teori materiale og praktisk undervisning, der sikrer, at du bliver en dygtig og ansvarlig bilist. 4. Fleksibilitet og god service Vi ved, at hverdagen kan være travl. Derfor tilbyder vi fleksible tider til kørelektioner, så det passer ind i dit skema. Har du spørgsmål eller særlige behov, står vi altid klar til at hjælpe. 5. Høj beståelsesprocent Vores undervisning er fokuseret og effektiv, hvilket har resulteret i en høj beståelsesprocent. Vores mål er at sikre, at du ikke bare består, men også føler dig sikker og kompetent, når du får dit kørekort. Hos os er du ikke bare en elev – du er en fremtidig bilist, og det er vores ansvar at gøre dig klar til vejen. Så hvis du vil have en lærer, der prioriterer din udvikling, tryghed og succes, så er Slagelse Køreskole det rette valg. Kontakt os i dag og kom et skridt nærmere dit kørekort!
Informazioni di contatto
Slotsalléen 14 a, 4200, Slagelse, Danimarca
- 60192242
- kontakt@slagelsekoreskole.dk
- www.slagelsekoreskole.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Havde en super god kørelære i Jesper og…
Havde en super god kørelære i Jesper og ja han hjalp da til med at bestå køreprøven i første forsøg og generelt bare nogle super gode køretimer kan helt klart anbefale Slagelsekøreskole
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Jesper er utrolig jordnær og har humoren med sig når man er ude og køre og det hjælper virkelig på at man føler sig tryg bag rattet. Stor anbefaling :)
Verdensklasse køreskole
Helt fantastisk køreskole, med virkelige gode lærer, der gør det beroligt at kører ude på vejen, og er virkelig gode til at forberede en til sin køreprøve.
Jeg havde fornøjelsen at køre med Mie Primært og en enkelt gang med Jesper, begge super tålmodige og er gode til at fortælle hvad man skal gøre i situationer.
Kan varmt anbefalde.
De bedste køretimer
Havde den fornøjelse at have Mie som kørelærer til mine køretimer, og det var den bedste oplevelse. Hun var tålmodig og forståelig, det har været nogle lærerige ture. Jeg synes virkelig hun har gjort det godt, med at lære mig trafikken og jeg synes virkelig man bliver prioriteret som elev.
Stor anbefaling herfra!
Klart anbefale slagelse køreskole!!!
Klart anbefale slagelse køreskole. Søde lærer og du blir prioteret højt i deres hverdag!
Kan kun anbefale Jesper og Mie de er…
Kan kun anbefale Jesper og Mie de er super flinke . Og hjælper en godt igennem. Bestod begge prøver 1 gang. Og har ikke kørt mc før .
Jamen Hun var virkelig sød og stille og…
Jamen Hun var virkelig sød og stille og rolig. Det er svært at forklare men hun var lige den kørelære jeg havde brug for.
Trygt læringsmiljø
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos køreskolen. Med Mie som min kørelærer havde jeg det sjovt alt imens jeg lærte at køre. Hun formår at lære en om sine fejl, uden at man føler sig dum ift. dem. Med lidt ekstra timer bestod jeg køreprøven første gang, hvilket jeg kan takke hende (og lidt mig selv hihi) for.
Ville klart anbefale.😄👍
Jeg har haft den bedste oplevelse med…
Jeg har haft den bedste oplevelse med at tage kørekort på Slagelse køreskole. Mie som var min kørelærer igennem hele mit kørekortforløb, har været så god og støttende hele vejen. Jeg vil varmt anbefale at tage kørekort på Slagelse køreskole, det er en rigtig god oplevelse:)
Fremragende kørerlærer
Jeg kan varmt anbefale Jesper som kørelærer – han er utrolig dygtig og grundig. Med hans hjælp bestod jeg min MC køreprøve i første forsøg. Derudover vil jeg anbefale appen Teorikortet til at forberede sig til den digitale teoriprøve. Af alle de teori træningsværktøjer, jeg prøvede, var den klart mest lig den officielle teoriprøve, hvilket gjorde forberedelsen både realistisk og effektiv. Kan klart anbefales til alle, der står foran teoriprøven.
MC forløb i høj høj klasse
Jeg har taget MC kørekort hos Jesper.
Må bare sige at det har være en oplevelse helt i særklasse.
Yderst kompetent og lærerigt forløb, som ligeledes gik super effektivt pga. Jespers store indsats og fleksibilitet.
Selvom forløbet har været effektivt, har vi samtidig haft det skide sjovt hele vejen igennem. Det har klart været med til at gøre det til en særlig god og inspirerende oplevelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper til alle der søger en dygtig kørelærer der inspirerer og gør en forskel.
Bestod kørerprøven med Jesper mega fedt…
Bestod kørerprøven med Jesper mega fedt at prøve
Jeg havde den bedste oplevelse
Jeg havde den bedste oplevelse. Kan klart anbefale Slagelse Køreskole! Jeg havde Mie både som teori- og kørelære. Med Mie er der altid god stemning. Man kan have det sjovt og hygge sig, men også være “alvorlig” når det er nødvendigt!
Jeg har alt for mange dålig ting og…
Jeg har alt for mange dålig ting og sige kort og godt synes jeg ikke det er godt nok. At køre læren har en ide om alle skal har ca 3-4 exter timer efter lovpakken som et minimum
Undskyld mig men så er det lærene der er problem og ikke alle elever og det er kun en a mange ting jeg ikke synes er iorden

Risposta di Slagelse køreskole
Fint forløb med Don
Fint forløb med Don. Han er god til at forklare tingene til teori, og også god til at koble dem til praksis under køretimerne.
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole!
Jeg kan varmt anbefale Slagelse køreskole
Jeg kan varmt anbefale
Slagelse køreskole, til alle dem som er usikre på hvilken køreskole de skal vælge. Jeg var selv virkeligt meget i tvivl over hvilken køreskole jeg netop skulle vælge. Men jeg er meget tilfreds med mit valg.
Mit forløb i at lære køre bil har både været lærerigt og sjovt takket være kørelæreren Don! som gøre alt for man er sikker på, at man bliver en dygtig billist i trafikken.
Han forsøger virkeligt at skabe et trygt miljø hvor jeg har kunne lære at udvikle mig, uden et pres. Så har han en letforstålig og unik måde, at forklare tingene på, og derfor skal man vælge hans køreskole.
Jeg er sikker på, at andre vil få ligeså positiv oplevelse som jeg har haft.
The Best Driving Instructor
Instructor (Don) is very professional, well-Humoured. He can helps us learn driving not only for test purpose but also best driving techniques for the future.
I strongly recommand for both first time and licence exchange holders.
Don expertise was evident as he…
Don expertise was evident as he effortlessly navigated through various traffic situations, providing clear instructions and constructive feedback along the way.
I highly recommend anyone seeking instruction and a supportive learning environment. With his guidance, I passed my driving test with flying colors and feel well-equipped to tackle the road ahead.
Superfin køreskole
Superfin køreskole. Don er en rolig og opmærksom kørelærer. Han har en anerkendende pædagogisk tilgang, og kan forklare tingene på flere forskellige måder. Don er fleksibel i forhold til køretider, og gøre sig umage for at lave din kørerejse til en god oplevelse.
10/10 god køreskole og en frisk Don
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.