Ik heb mijn vlucht gevonden via Skyscanner en vervolgens geboekt via Booking.com. Het zoeken en vergelijken van opties via Skyscanner werkte prettig en overzichtelijk. De daadwerkelijke ervaring... Leggi di più
Prijzen waren correct. Maar de extra prijs voor de bagage was nog hoger de het vliegticket zelf. Daar mag wel eerder voor gewaarschuwd worden. Kan dat in het programma van skyscanner opgenomen worden... Leggi di più
We strandde in Azië op het moment dat 28 febr 2026 het luchtruim boven het Midden Oosten dicht ging. Skyscanner als vertrouwde boekingssite gebruikt om snel een alternatief te vinden. Dan is het fijn... Leggi di più
Ik gebruik Skyscanner eigenlijk altijd voor mijn reizen. De site en de app werken snel. De vanafprijzen zijn niet altijd even transparant als je niet specifiek zoekt naar een bepaalde luchthaven maar... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skyscanner Nederland zoekt bij ruim 600 maatschappijen op 200.000 routes naar 5000 vliegvelden. Zoek goedkope vluchten en vergelijk aanbiedingen van vliegtickets. Online boeken, zonder kosten. Skyscanner Nederland
Scritti dall'azienda

Paesi Bassi
- www.skyscanner.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Het was makkelijk
Makkelijk en goedkoop vluchten boeken
Makkelijk en goedkoop vluchten boeken
Enigste is dat daarna de verschillende keuzes gewoon ene prijs moeten maken inclusief ruimbagage. Want verschillen van gratis tot 170 per koffer is nogal wat
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
⭐ 1 ster
⭐ 1 ster — Voel me echt misleid!
Ik heb op 8 oktober via Skyscanner een vlucht naar Bali gezocht. Daar werd een vlucht met Etihad via Gate1 getoond, met ruimbagage inbegrepen. Even later zag ik via Lastminute.com een bijna identieke vlucht, slechts €1 goedkoper ,en dacht dat het om dezelfde deal ging.
Tot mijn grote verbazing bleek na betaling dat er helemaal geen ruimbagage bij zat! Dat stond nergens duidelijk aangegeven. Nu moet ik €259 extra betalen voor 20 kg bagage. Wie vliegt er nou naar Bali zonder ruimbagage?
Ik voel me echt opgelicht en misleid, zowel door Skyscanner als Lastminute.com. De informatie is onduidelijk en het lijkt alsof er bewust met prijzen gespeeld wordt: sprong ineens naar aandere aanbieder maar dan met totaal andere aanbod en erger datum met een paar euro goedkoper aanbieden, maar dan stiekem zonder bagage. Let dan goed op!!
Pas goed op als je via deze sites boekt, check alles meerdere keren, want transparant zijn ze absoluut niet.
Ik moet nu meer dan €1000 extra betalen voor bagage voor twee personen, terwijl ik dacht een goede deal te hebben gevonden. Achteraf bleek het echter een totaal andere aanbieding te zijn, met andere voorwaarden. Je moet echt de kleine lettertjes lezen, anders word je makkelijk misleid. Dat is precies wat ik bedoel met ‘misleidend’.
Ik voel me echt misleid: de prijs veranderde plotseling, en de terugvlucht is opeens een dag eerder dan gepland. Dit is een reis naar een verre bestemming samen met mijn zoon, en ik ben alleenstaande ouder. Mijn vakantie voelt nu al verpest, nog voor ik vertrokken ben.
Jullie klantenservice geeft aan dat jullie niets kunnen doen en verwijzen door naar Lastminute.nl. Die op hun beurt zeggen dat ik al heb betaald, maar zonder ruimbagage.
Nu zit ik met extra kosten van €249 per persoon voor 20 kg ruimbagage op de heenreis, en nog eens €249 per persoon voor de terugreis. Ik kan hier niks meer aan veranderen, behalve fors bijbetalen.

Risposta di Skyscanner
Alles is goed geregeld
Volop keuze!
Veel opties van te nemen vluchten.
Goed geregeld, goede keuzes in tijd , prijsklasse en maatschappij.
Overzichtelijk en gemakkelijk de beste vlucht vinden
In basis vind ik skyscanner altijd fijn om mee te werken, het geeft snel en overzichtelijk de beste vluchten. Ik had nu echter een beetje een bijzondere vlucht en was natuurlijk ook op zoek naar een beetje een goeie prijs. Waar ik een beetje van baal is dat op het moment dat ik heb geboekt, de dag erna de vlucht 250 euro voordeliger wordt aangeboden. Het kan toeval zijn, maar het voelt niet lekker. Ik heb me best wel georienteerd vooraf over gemiddelde prijzen en beste tijd om te boeken.
Goed ingespeeld op onze behoeften
Goed ingespeeld op onze behoeften. En ook heel fijn om te ervaren dat jullie ook het gevraagde leveren.
Makkelijk te boeken en goede update via…
Makkelijk te boeken en goede update via de mail
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Instellen alarm voor prijswijziging heel handig
Fijne en handige website
Ik heb een aantal vluchten geboekt met mooie deals. Duidelijke en makkelijke website
Goed ,overzichtelijk
Goed ,overzichtelijk. Goede service. Mogelijkheden. Heel fijne site.
Fijn concept
Fijn concept om
Diverse aanbieders te vergelijken en daar bij het boeken naartoe te verwijzen. Dat kan voor exact dezelfde vlucht echt gunstiger uitpakken.
Flight reaserch
I think it's the best to find a good flight, you can save the research and receive an alert when the price changes!