Ik heb mijn vlucht gevonden via Skyscanner en vervolgens geboekt via Booking.com. Het zoeken en vergelijken van opties via Skyscanner werkte prettig en overzichtelijk. De daadwerkelijke ervaring... Leggi di più
Ik ben normaal wel te spreken over skyscanner, maar de laatste tijd is het waardeloos. De prijzen die weergegeven worden kloppen niet en veranderen constant. Dan komt er ineens weer een paar 1... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik gebruik Skyscanner eigenlijk altijd voor mijn reizen. De site en de app werken snel. De vanafprijzen zijn niet altijd even transparant als je niet specifiek zoekt naar een bepaalde luchthaven maar... Leggi di più
We strandde in Azië op het moment dat 28 febr 2026 het luchtruim boven het Midden Oosten dicht ging. Skyscanner als vertrouwde boekingssite gebruikt om snel een alternatief te vinden. Dan is het fijn... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skyscanner Nederland zoekt bij ruim 600 maatschappijen op 200.000 routes naar 5000 vliegvelden. Zoek goedkope vluchten en vergelijk aanbiedingen van vliegtickets. Online boeken, zonder kosten. Skyscanner Nederland
Scritti dall'azienda

Paesi Bassi
- www.skyscanner.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Let op de prijzen hier anders dan de web
Let op de prijzen hier anders dan de web Zelf ! Ook de prijs van bagage
Altijd een snelle website om de juiste…
Altijd een snelle website om de juiste vlucht te vinden tegen de beste prijs. Doen we al jaren👍🏻
Snel mijn vlucht geboekt
Redelijk duidelijke site. Ik heb mijn vlucht snel gevonden alleen het vergelijken vond ik iets lastiger met andere vluchten.
Overzichtelijk
Bij een fout tijdens boeking kreeg ik…
Bij een fout tijdens boeking kreeg ik binnen een paar uur mijn geld terug
Ontzettend slechte boeking via lastminute.com
Ontzettend slechte boeking via lastminute.com. Dat is eens maar nooit meer.

Risposta di Skyscanner
Ik ben normaal wel te spreken over…
De prijzen die weergegeven worden kloppen niet en veranderen constant.
Dan komt er ineens weer een paar 100 euro bij als je verder klikt.
Dit is zeer irritant en hier moet echt naar gekeken worden…

Risposta di Skyscanner
Als ik een prijs zie dan klopt deze niet!
Als ik een prijs zie, dan moet het ook zo zijn, en niet dat ik door verwezen word naar een andere website waarbij er weer kosten boven op komen!

Skyscanner
De daadwerkelijke ervaring met de vlucht en de afhandeling kan ik op dit moment nog niet beoordelen, aangezien ik nog niet heb gereisd. Of mijn beoordeling (en het aantal sterren) zo blijft, zal dus afhangen van hoe de rest van het traject verloopt.
Voor nu ben ik tevreden over het boekingsproces, maar het eindoordeel volgt na mijn reis.
gegoogle en jullie site popte up en…
gegoogle en jullie site popte up en goede prijs dus zodoende 4*
Ik had nooit online boeking gedaan…
Ik had nooit online boeking gedaan maar is mij goed bevallen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.