Banner for Skoringen - Rødovre

Skoringen - Rødovre Recensioni

TrustScore 4 su 5

Rødovre Centrum 158, 2610 Rødovre, DK

Stort udvalg ; gode varer til ok priser. Betjening lidt tilfældig/rodet. Af og til med oplevelsen af lang ventetid, ingen betjening eller personales begrænsede overblik. Mine oplevelser vat at pers... Leggi di più

Fik en udsøgt behandling hos Skoringen i Rødovre Centeret i forbindelse med fejl på et par sko jeg købte i april 2022 Fik tilbudt pengene retur uden kvittering, efter damen i forretningen var i st... Leggi di più

Tusinde tak for sødeste service ♥️ Min 18 årige datter skulle reklamere i Rødovre over et par sko, som efter 5 mdr var gået i stykker. Hun var virkelig nervøs over dette, men fik den sødeste serv... Leggi di più

Vi fik bare den bedste service fra butikchefen Helle i Rødovre centret i dag. Det var simpelthen verdensklasse service og hjælp til vores dreng på 3 år med vinterstøvler. Sød, dygtig, snakkede til vo... Leggi di più

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Rødovre

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Rødovre Centrum 158, 2610, Rødovre, Danimarca

• 62265300

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

756 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skoringen i Rødovre centrum

Skoringen i Rødovre centrum har åbenbart ikke samme priser som de andre butikker samt deres egen hjemmeside… dette medførte at jeg måtte vente 30min da prisen åbenbart kun, var hvis man lavet en Click and collect….

Meget mærkeligt at prisen afhænger af hvilken butik man besøger

17 novembre 2022

Hej Mathias

Som vi også gør opmærksom på i webshoppen, gælder priserne kun for webshoppen, og priserne kan derfor være anderledes i de enkelte Skoringen butikker.
Dette skyldes, at Skoringen er en frivillig butikskæde, der er ejet af uafhængige skohandlere, som hver især ejer en eller flere butikker.

Vi har fælles indkøb, administration, marketing og kundeservice, men den enkelte butik har frihed til selv at bestemme sit udvalg af sko og sine priser. Derfor kan priserne variere fra butik til butik og fra butik til webshop.

Stine, Skoringen

Fik en udsøgt behandling hos Skoringen…

Fik tilbudt pengene retur uden kvittering, efter damen i forretningen var i stand til at finde købet på kasseapparatet, foretaget flere mdr. før jeg kom tilbage.

Jeg fik byttet til et par andre sko og købte et par mere af bare glæde.

1 settembre 2022

Hej Stig

Tusind tak for besøget og de rosende ord til Skoringen Rødovre. Godt at der kunne findes en løsning på reklamationen. 🤗

God service :)

19 marzo 2022

Hej Lene

Det er vi glade for, at du synes. Tusind tak for besøget og de fem stjerner ⭐

Stine, Skoringen

Det er sidste gang, JEG/VI handler i Skoringen.

Tager glad ud på Black Friday, for at købe vinterstøvler til min elskede hustru!
Finder et par lækre Garbor + Ecco 1100,- + 1400, damen i forretningen ”Skoringen Rødovre Centrum” får et par helt nye Garbor støvler op til kassen, tager en helt ny op af kassen og stopper den prøvede og mishandlet støvle fra hylden ned til den nye. ☹

Kommer gladelig søndag morgen og giver min elskede hustru pakkerne med støvlerne!
Pakker først Ecco pakken op og kysser mig tusinde TAK! SÅ! Slutter festen☹ efter at have set på Garbor støvlerne, udbryder hun, hvad pokker den er er sku da brugt????? SÅDAN NOGET SVINERI!!

PS. Vi lægger cirka 7-9 tusinde kroner der hver år, de går nu til en anden skobutik!

29 novembre 2021

Hej Bjørn,

Tak for din anmeldelse og feedback.
Jeg har været i kontakt med butikken og de beklager meget din oplevelse hos dem.
De vil meget gerne finde ud af, om de har eller kan skaffe et nyt par til dig, så du kan ombytte støvlen, så skal vi bare vide hvilken støvle det er.
Du må derfor meget gerne sende et billede af kvitteringen og støvlen til mail: kundeservice@skoringen.dk, så hjælper vi dig videre derfra.

Elisabeth

God oplevelse

16 ottobre 2021

Hej Yvonne,

Vi er så glade for at høre, at oplevelsen i Skoringen Rødovre levede op til forventningerne. Vi siger tusind tak for, at du deler din oplevelse med os herinde ⭐

Stine

Hurtig levering og super sneakers

Købte et par wooden sneakers hos Skoringen. Bestilte over nettet til afhentning i butik i Rødovre Centret.Det fungerede fint og skoene er super dejlige.

27 giugno 2021

Hej Michèle,

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre, at det fungerede fint med afhentning i Skoringen i Rødovre Centret😊

Elisabeth