Fik en udsøgt behandling hos Skoringen i Rødovre Centeret i forbindelse med fejl på et par sko jeg købte i april 2022 Fik tilbudt pengene retur uden kvittering, efter damen i forretningen var i st... Leggi di più

Tusinde tak for sødeste service ♥️ Min 18 årige datter skulle reklamere i Rødovre over et par sko, som efter 5 mdr var gået i stykker. Hun var virkelig nervøs over dette, men fik den sødeste serv... Leggi di più
Vi fik bare den bedste service fra butikchefen Helle i Rødovre centret i dag. Det var simpelthen verdensklasse service og hjælp til vores dreng på 3 år med vinterstøvler. Sød, dygtig, snakkede til vo... Leggi di più
Tusind tak for en fantastisk oplevelse, af sælger 333, hun var simpelthen så fantastisk sød og dygtig. Forklarer mig omhyggeligt hvordan skoene skal behandles... Og der var meget travlt, hun tog den t... Leggi di più

Rødovre Centrum 158, 2610, Rødovre, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Rigtig dårlig service.. medarbejderne virkede ikke som om de havde lyst til at være på arbejde- de var meget fraværende og trætte at deres arbejde

Risposta di Skoringen - Rødovre
Service the shop gril gave to me when I was in the shop was fantastic

Risposta di Skoringen - Rødovre
I nød efter et par sko, går jeg i onsdags i Skoringen i RC. De tyggegummi-mobilkiggende unge damer er ikke til at skabe kontakt med, da de står i *kælderen*. Den ene kommer modvilligt op og spørger om jeg skal prøve skoen. Nej svarer jeg. Den skal være et nummer mindre. Så siger damen: fint, den finder jeg, og så kan du lige sætte den der på plads imens!!!! Det gjorde jeg - jeg er jo flink, selvom jeg egentlig ikke synes det er mit job. Den dårlige oplevelse fortsætter, for da hun går i, kælderen efter min sko falder hun igen over en kollega og sin mobil. Kommer op med to højre sko … jeg prøver den ene … den venstre kommer ikke. Jeg går. Selvom det kun var sko til 600 kr. så ville de have bidraget til de stigende huslejepriser i RC. I stedet købte jeg samme par hos konkurrenten på nettet.

Risposta di Skoringen - Rødovre
God service og hjælp til køb af sko til børnebørnene

Risposta di Skoringen - Rødovre
I var meget hjælpsomme og gav jer god tid til os

Risposta di Skoringen - Rødovre
Godt udvalg med gode priser. Selvom der var tryk på udsalget, så var der hurtig betjening og mulighed for at prøve skoene uden for lang ventetid.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Professionel service og bredt udvalg af fodtøj.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Dette firma tilbyder ikke support på fysiske køb foretaget i butikker og anser selve butikken for at være ansvarlig. Vi har købt hos Skoringen i Rødovre Centrum, og butikken påtager sig ikke noget ansvar. Derfor, hvis du overvejer at købe fysisk i denne butik, skal du vide, at hvis dine sko får et problem, vil de hævde, at FEJLEN LIGGER HOS DIN FOD og IKKE DERES SKO!!!!
Venligst se den besked, jeg modtog fra kundeservice:
" Når skoene er købt i en fysisk butik, så er det også en fysisk butik, som skal håndtere en sag som denne. Alle vores butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i reklamationssager. Kundeservice her håndterer udelukkende reklamationer, hvor skoene er købt i Skoringens webshop ".

Risposta di Skoringen - Rødovre
Sød, dygtig, snakkede til vores dreng i øjenhøjde og bare helt fantastisk. Ikke sidste gang vi køber sko der. TAK, for lige at gøre og yde det ekstra, meget værdsat.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Brugte samlet set fire timer over to dage. Var i to butikker og endte online for at kunne købe sko på børnesdag. Det var ikke muligt at få hjælp fra personalet, og jeg fik bestilt et par støvler til min datter online, der viste sig at være for små. Da jeg ville ombytte var beskeden, at de ikke ombytte skoene når de var købt online. Jeg kunne få pengene retur, og betale fuld pris for den rette størrelse. Børnesdag er et koncept der er helt til grin og spild af tid.