Stort udvalg ; gode varer til ok priser. Betjening lidt tilfældig/rodet. Af og til med oplevelsen af lang ventetid, ingen betjening eller personales begrænsede overblik. Mine oplevelser vat at pers... Leggi di più

Fik en udsøgt behandling hos Skoringen i Rødovre Centeret i forbindelse med fejl på et par sko jeg købte i april 2022 Fik tilbudt pengene retur uden kvittering, efter damen i forretningen var i st... Leggi di più
Tusinde tak for sødeste service ♥️ Min 18 årige datter skulle reklamere i Rødovre over et par sko, som efter 5 mdr var gået i stykker. Hun var virkelig nervøs over dette, men fik den sødeste serv... Leggi di più
Vi fik bare den bedste service fra butikchefen Helle i Rødovre centret i dag. Det var simpelthen verdensklasse service og hjælp til vores dreng på 3 år med vinterstøvler. Sød, dygtig, snakkede til vo... Leggi di più

Rødovre Centrum 158, 2610, Rødovre, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Godt udvalg med gode priser. Selvom der var tryk på udsalget, så var der hurtig betjening og mulighed for at prøve skoene uden for lang ventetid.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Professionel service og bredt udvalg af fodtøj.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Dette firma tilbyder ikke support på fysiske køb foretaget i butikker og anser selve butikken for at være ansvarlig. Vi har købt hos Skoringen i Rødovre Centrum, og butikken påtager sig ikke noget ansvar. Derfor, hvis du overvejer at købe fysisk i denne butik, skal du vide, at hvis dine sko får et problem, vil de hævde, at FEJLEN LIGGER HOS DIN FOD og IKKE DERES SKO!!!!
Venligst se den besked, jeg modtog fra kundeservice:
" Når skoene er købt i en fysisk butik, så er det også en fysisk butik, som skal håndtere en sag som denne. Alle vores butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i reklamationssager. Kundeservice her håndterer udelukkende reklamationer, hvor skoene er købt i Skoringens webshop ".

Risposta di Skoringen - Rødovre
Sød, dygtig, snakkede til vores dreng i øjenhøjde og bare helt fantastisk. Ikke sidste gang vi køber sko der. TAK, for lige at gøre og yde det ekstra, meget værdsat.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Brugte samlet set fire timer over to dage. Var i to butikker og endte online for at kunne købe sko på børnesdag. Det var ikke muligt at få hjælp fra personalet, og jeg fik bestilt et par støvler til min datter online, der viste sig at være for små. Da jeg ville ombytte var beskeden, at de ikke ombytte skoene når de var købt online. Jeg kunne få pengene retur, og betale fuld pris for den rette størrelse. Børnesdag er et koncept der er helt til grin og spild af tid.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Har handlet i Skoringen i mange år og har altid fået en god betjening

Risposta di Skoringen - Rødovre
Var i Skoringen i Rødovre Centret. Meget dårlig service – blev ignoreret flere gange og måtte igennem 4 forskellige medarbejdere. Først fik jeg besked på selv at måle barnets fod, hvilket var forkert, og måtte så vente længe på korrekt hjælp. Én medarbejder var hjælpsom, men resten var uengagerede. Jeg overvejede at gå efter at have ventet 20 minutter på at få skoen, jeg bestilte. Jeg kommer ikke igen.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Først prøver man een enkelt sko, og så står man siden bagefter i laaang kø for at prøve modparten af samme sko. Så venter man igen .. og man venter.. og man venter rigtig lang tid.. ingen virker til at have hale i salgsprocessen for man Skal selv holde sig til og holde øje med, hvornår den manglende part af sit sko sæt dukker op fra kælderen.. så kan man så igen fornøje sig med at vente igen.. ja, i laaang kø for så endelig at kunne betale for det ene par sko..- det tog vores familie ca 40 min fra vi stod i kø 1. Gang for at modtage modparten af det sæt sko -til vi reelt kunne fik betalt
Vi kommer ikke igen.. de har tidl været utrolig langsommeligt med deres bestillings ophentning af sko fra kælderen.. men det scenarie i dag .. det slog alt!

Risposta di Skoringen - Rødovre
Har handlet der flere gange, men kommer ikke igen. Man får en utrolig upersonlig service. Først finder man en sko man gerne vil have, så står man i kø for at fortælle ekspedienten, at man gerne vil have denne sko. Hun skanner skoen og så venter man igen til de kommer op fra kælderen. Typisk er det så en ny ekspedient, der pakker sko ud og spørger om man vil prøve skoen. Når man så har prøvet skoene, skal man stå i kø igen for at betale til en ny ekspedient. Og hvis skoene skal imprægneres, er der en ny omgang ventetid. Gå hellere i Skoringen i City2 hvor der er personlig service fra start til slut. Tager måske lidt længere tid, men du ved, at ekspedienten er fokuseret på dig indtil du er helt færdig.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Sygt dårlig oplevelse med køb af støvler til kr 1500 i Rødovrecentrets butik. Sidste par i størrelsen hvor den ene har stået i udstillingen med synlig farveforskel. Måtte vente længe på flere ekspedienter og chefen kom og vurderede og på trods af at alle kunne se forskel, fik vi ikke den mindste smule nedslag i prisen. Virkelig dårlig oplevelse.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Jeg er glad for at handle i Skoringen, god service og man kan sidde og prøve de sko, som passer til en.

Risposta di Skoringen - Rødovre
Det er en virkelig dejlig butik meget meget stort udvalg både til kvinder, mænd og børn. Man skulle ikke tro at et sted som dem også havde de seneste fede sneakers men det har de👍🏻
Personalet er der nok af og de er meget servicemindede og så tiltaler det mig også at de har mange gode tilbud.