Vi glædede os til en frokost hvor vi fik Ruths sild og derefter løvemad.(tatar). Vi måtte spise af 2 skårede tallerkener. Det er uhygiejnisk og under al kritik. Der sad skindrester på silden men ka... Leggi di più
Enormt dyrt. Små eller bitte små anretninger. Ingen børnemenu. Rart hvis man kunne sætte bordene så alle kunne se udsigten . Forvirrende menukort og få retter. Kartoffel pizza mikro anretning tør s... Leggi di più
Vi og et vennepar spiste d.3/8-24 Skipperhuset’s aftenmenu, bestående af 2 x “snack “ 2 x småretter og en dessert pr.pers. Alt var meget meget lækkert, veltilberedt og visuelt fantastisk . I den pl... Leggi di più
Skipperhuset er en perle for øje og maven. Restauranten er super skøn i flotte omgivelser og frokost-kortet byder på virkelig gode smagsoplevelser. Betjening og servicen er helt i top med de flinkeste... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Selskab i bådhuset
Vi har holdt konfirmation på stedet. Maden og vinen var super
Børnemenuerne var meget små og ingen af børnene blev mætte.
En gæst spurgte om et glas rødvin i stedet for dessertvin og fik meget klart nej
Vi var i bådehuset som er meget charmerende men man skal være opmærksom på at tjenerne insisterer på åben dør hele middagen selvom det blæser og er 15 grader
Der er meget sparsom opvarmning
Fantastisk sted både mad og…
Fantastisk sted både mad og lokaliteter, der er hyggeligt og rart og maden er lækker gourmet mad. Så skønt.
Et besøg værd
Den hyggelige restaurant ved bredden af Esrom sø, var en oplevelse ud over det sædvanlige. Både maden og betjeningen var i absolut topklasse.
Den allerbedste anbefaling herfra.
Susanne og Kaj Thougaard
Udmærket mad men dårlig servise.
Bliksen klubben var på en dejlig sejltur på Esrom Sø.
Efter turen ville vi spise frokost i Skipperhuset.
Man kunde kun bestille bord som gruppe, hvis man bestilte samme menu.
Da medlemmerne er forskellige, var dette ikke en mulighed.
Vi reserverede så bord individuelt.
Jeg bestilte et glas husets vin og endte så op med at få, den dyreste glas-vin de havde til 135 kr.
Da vi havde spist og ville betale, kunde vi kun betale samlet per bord. På trods af, at vi havde bestilt bord separat.