Vi glædede os til en frokost hvor vi fik Ruths sild og derefter løvemad.(tatar). Vi måtte spise af 2 skårede tallerkener. Det er uhygiejnisk og under al kritik. Der sad skindrester på silden men ka... Leggi di più

Enormt dyrt. Små eller bitte små anretninger. Ingen børnemenu. Rart hvis man kunne sætte bordene så alle kunne se udsigten . Forvirrende menukort og få retter. Kartoffel pizza mikro anretning tør s... Leggi di più

Skipperhuset er en perle for øje og maven. Restauranten er super skøn i flotte omgivelser og frokost-kortet byder på virkelig gode smagsoplevelser. Betjening og servicen er helt i top med de flinkeste... Leggi di più

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Vi har i aften nydt utrolig spændende…

Vi har i aften nydt utrolig spændende og veltilberedt og anrettet mad. Lækre små anretninger hvor der var kræset for detaljen.
Betjeningen var i top- imødekomme og opmærksomme.
Lokalet var lille og fint med en utrolig smuk udsigt.
Kvaliteten af både mad og betjening samt helhedsindtrykket passede flot til prisniveauet.
Tak for en flot aften.

14 settembre 2024

Vi og et vennepar spiste d.3/8-24…

Vi og et vennepar spiste d.3/8-24 Skipperhuset’s aftenmenu, bestående af 2 x “snack “ 2 x småretter og en dessert pr.pers. Alt var meget meget lækkert, veltilberedt og visuelt fantastisk . I den planlagte menu indgik tuntatar - vi spurgte om det var muligt, at få byttet 2 af dem ud med 2 x jomfruhummerhaler i stedet. Dette blev imødekommet.
Behagelig betjening, smukkeste udsigt til Esrum sø - alle gæster sad udenfor. ( der ligger tæpper til den lidt kølige danske sommeraften).
Fuld valuta for pengene. Stor anbefaling herfra.

3 agosto 2024

WOW⭐️🌟💫💫💫👨🏼‍🍳

Fantastisk aften ifm med arrangement i slotskirken Weise 250 år 🇩🇰💫🎵 kollegaer med Hørsholm Kirke den mest fantastiske mad oplevelse længe fik 3 retter, knivmusling, havtaske og rabarber🌟🌟🌟🌟⭐️💫 kommer klart igen på en frokost oplevelse en dag vejret tillader en tur på søen i robåd🚣‍♀️

3 luglio 2024

Et meget smukt, men meget uimødekommende sted :)

Vi havde grundigt tjekket hjemmesiden for at sikre, at der var plads på restauranten. Til vores store overraskelse signalerede deres bookingsystem tilsyneladende ikke, om dagen var fuldt booket, for man kunne stadig vælge datoen. Vi prøvede også at ringe, men intet svar.
Vi ankom uden reservation – en gruppe på tre, efter at have gået hele vejen ned ad den utroligt smukke, men også meget lange sti. Virkelig det eneste positive minde, jeg har fra det sted. Ved ankomst blev vi informeret om, at restauranten var fuldt booket, og de eneste ledige borde ville være ledige i en halv time, før de reserverede gæster kom. Vi, håbefulde og sultne, foreslog straks at sidde der i den halve time. Tjeneren kigger på os dømmende og siger vi ikke måtte sætte en ekstra stol ved et af de tomme borde. Fair nok. Vi informerede dem også om at vi ikke kunne få fat på dem over telefonen, men svaret til det var ‘Jeg kan ikke gøre noget ved det’ og virkede ikke påvirket af det overhoved.
Men det, der virkelig irriterer mig, er, at bag restauranten var der opsat en masse borde med det smukkeste lys og den flotteste udsigt til vander. Da vi spurgte tjeneren, "Ah okay, men så er det vel muligt at sidde udenfor, ikke?" viste det sig, at man ikke kunne spise udenfor til aftensmad. Ah godt så, så I har al denne smukke plads, som I ikke vil bruge, en meget elegant sti, der fører direkte til jeres restaurant, og alt den ros og prestige? Perfekt, javel så, alt er forstået. Jeres prætentiøse og uflexible tjenere har sikret, at vi ikke kommer tilbage.

18 maggio 2024

Vi kom en smuk forårsaften og valgte 4…

Vi kom en smuk forårsaften og valgte 4 retter hver. Asparges med hollandaise - perfekt tilberedt og rygende varm. Dernæst en lobsterroll og en havtaske, afsindigt velsmagende! Sidst husets tartar der var rigtig godt afbalanceret i smagen. Aftenen blev rundet af med sommerrabarber❤️ tjenerinden var virkelig opmærksom og sød. Ingen tvivl 5 stjerner

4 maggio 2024

Dårlig oplevelse.

Meget dårligt indeklima og akustik
Fik serveret en skarp og sur vin som vi nævnte ved prøvesmagning
Tjeneren sagde den smagte som den skulle??
Hvad der skulle have været en hyggelig fødselsdagsfrokost blev desværre en dårlig oplevelse!!

2 marzo 2024

Kommer helt klart igen

Sikken en velkomst vi fik og fantastisk dejlig smørrebrød. Smørebrød med et tvist så der var mange fantastiske smagsoplevelser. Vi blev anbefalet, fordi madderne kom på et fad, evt at dele stykkerne. Det var for os en god ide. Smukt sted, venlig personale som var tilstede hele tiden. Kna bestemt anbefales og det er ikke sidste gang vi kommer der.

22 febbraio 2024

Vi havde en helt fantastisk oplevelse

Vi havde en helt fantastisk oplevelse her for nogle måneder siden, som jeg ville skrive om. Blev helt i tvivl om jeg havde fundet den rigtig restaurant, da jeg så de kun havde 3.3 stjerner. Det forstår jeg slet ikke

Så fint et lille sted, der ligger vanvittig smukt. Vi havde købt en DinnerDays menu i sidste øjeblik og selvom vi ankom som de første, fik vi det “dårligste” bord. Jeg har en teori om, at man blev placeret efter hvornår man havde købt billet/booket bord - og det synes jeg er så fair!

Maden var rigtig god, vi fik tre retter som alle smagte himmelsk. Det bedste af det hele var den rolige, varme og hyggelige stemning som blev toppet af 5-stjernet service. Vi bad om at få parret et glas rødvin til hovedretten, fortalte om vires præferencer og fik serveret den billigste vin, som var lige i øjet. Det er så ærligt, at man ikke udnytter sådan en situation for at sælge en dyrere vare. Vi blev også tilbudt mere brød flere gange, som jeg kan se andre ikke har oplevet. Det hele var bare en helt igennem god oplevelse.

Vi flyttede til Hillerød for to år siden, og har endnu ikke kunnet finde en restaurant i nærheden, som kan måle sig med de madoplevelser, som vi kan få i København. Dét har vi i den grad nu, og vi glæder os til at kunne blive kaldt stamkunder :-)

18 ottobre 2023

Fantastisk sted ved Esrum sø

Super hyggelig restaurant - og meget opmærksomt personale.
Vi fik deres frokostanretning til kr. 295,-
2 store stykker rugbrød m/pandestegt fiskefilet og m/hønsesalat - samt en mega god æble/isdessert - det hele var SÅ lækkert og smagte fantastisk!
Og udsigten over Esrum sø gjorde bare hele oplevelsen endnu bedre.

15 ottobre 2023

Nærige med brødet

Vi havde italienere med (som spiser meget brød), da vi normalt har spist her flere gange uden problemer, men i dag var der en ældre mand som tjener der var nærig med brød - fordi det koster jo millioner at lave. Man efterlader mange penge for vin og bestiller flere retter, og så vil i ikke servere et stykke brød mere til tartar, som så ikke kan spises op. Man bliver spist af med “vi er løbet tør for brød”, når man tydeligt kunne se at den ældre tjener instruerede de unge mennesker i ikke at give os mere brød. Hvor lavt kan man synke i restauratørbranchen.

9 agosto 2023

Elendig service og følte os ikke velkomne!

Måtte vente længe på øjenkontakt med personalet for at få vores bord, og det på trods af, at de blot stod i baren og kiggede ud i lokalet og ikke over mod indgangen, vi prøvede at kalde på dem uden held.
Fik endelig vores bord af en servitrice som under hele frokosten aldrig trak på smilebåndet. Det normale tjek med gæsterne om maden smager godt kom aldrig. Anretningerne fra vores valgte menu blev skiftet ud uden nogle kommentar eller smil. På slaget hvor de 1 ½ time vi havde vores bord var gået kom ejeren og sagde med høj stemme “SÅ ER TIDEN GÅET” og med en hånden gestikulerede han, at vi godt kunne rejse os og gå!
Maden var ok, men heller ikke bedre.
Vi følte os ikke velkommen og vi blev også nærmest smidt ud. Kommer der aldrig igen.

23 luglio 2023

En klam turistfælde

Sommerens udflugt til Fredensborg og efterfølgende frokost på Skipperhuset har været en tradition i mange år. Vi glædede os derfor til at komme tilbage efter coronatiden - men vi havde ikke set, der er kommet nye forpagtere. Besøget blev en slem skuffelse - dyrt og dårligt! Rødspætten lugtede af friture, fiskefrikadellerne bestod mest af mel og de kom direkte fra køleskabet, hvor de sikkert havde ligget i flere dage. Osten var en trist affære med to skiver toastbrød, der svuppede rundt i smørsovs. Betjeningen var håbløs mens vi var der og decideret uforskammet, da vi ved efterfølgende kontakt forhørte os, om det serverede virkelig var den tilstræbte standard - vi fik bare st vide, at vi da ikke kunne regne med, at fiskefrikadellerne var frisklavede, når det ikke stod på kortet -tag den! Lad os håbe, der snart kommer nye forpagtere på denne fantastiske beliggenhed.

11 luglio 2023

Bryllup, alt var perfekt

Vi holdt vores bryllup i Bådhuset. Kæmpe tak til Skipperhuset, dets Kokke og Tjenere. Det var en stor og udsøgt gourmét-oplevelse. Alt var i perfekt kvalitet, kanon lækkert mad, hver eneste af vinene var super velsmagende og i en meget høj kvalitet. Under hele aftenen var der en super betjening hvor der var styr på hver eneste detalje. Præsentationerne af mad og vin var kort og præcis. Lækre drinks til de sene nattetimer. Rammerne var rå og autentiske i det gamle Bådhus med den flotteste panorama udsigt over Esrum sø.

17 giugno 2023

Enormt dyrt dårligt menukort.

Enormt dyrt. Små eller bitte små anretninger. Ingen børnemenu.
Rart hvis man kunne sætte bordene så alle kunne se udsigten . Forvirrende menukort og få retter. Kartoffel pizza mikro anretning tør skorpe med lidt kaviar og mayonnaise på 150 kr. .... Hårde stole specielt når man
sidder der i to timer som en tidsbestilling på forhånd. Skuffende oplevelse.

25 maggio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito