Var til Søndag’s middag på Knud, som var en rigtig god oplevelse. Inviterede derfor gæster til fødselsdag på Knud til Søndag’s middag efterfølgende. Dårlig oplevelse, maden var halv kold, meget spa... Leggi di più

Vi, 3 personer, bestilte fredag eftermiddag 3 platter til DKK 250 stk og drikkevarer. Maden kom relativt hurtigt og var velsmagende men noget overvurderet prismæssigt. Serveret med en hoven/ligegyldi... Leggi di più

Vi havde en formodning om, at når vi spiste på en fiskerestaurant lige ned til havnen, at vi ikke fik serveret dybfrossen mad - Fish´n Chips. Ligeledes kan jeg efterfølgende se på menukortet, at de... Leggi di più

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Vi var hertil aften en tur på Knud som…

Vi var hertil aften en tur på Knud som så
mange før og er glade for og komme der. Også i aften indtil 2 unge mænd som sad inde i restauranten i et hjørne og spiste da vi kom. Herefter kom de så ud i pejsestuen, hvor vi sad og spiste. Blev hurtig klar over de var eller ihvertfald den ene kongsmart i en fart synes han nok selv og en snert af ondskabsfuldhed agressiv i sin tale sammen med den anden. Godt snaldret. Vi blev klar over ihverfald han var en ansat. Højlydt snakken om personale festen der havde været. Sparsom f…. fra en af pigerne osv. Gentager: En selvfed okke nokke og høre på. Eller bare dum og høre på. Også dum og se på. Den anden var lidt mere dæmpet.
Åbnede et par gange brændeovnen og smed et par stykker brande ind. Vin - drinks m.m blev indtaget og en snakken om nu når den ene unge pige fik fri og de derefter skulle lokke hende med på en flaske vin efter lukketid i sofaen.
Da kl blev 21.45 blev et vindue åbnet af den unge mand på vid gab så kulden stod lige ind på os. Kunne ligeså godt have sagt så fis dog af med jer. Nå da det ikke virkede rejste man sig resolut op og kl var nu 21.55, at nu skulle der betales. Her gik vi hurtigt først for og betale og troede deres planer om og drikke en flaske vin var ændret og vi gik ud og satte os - men kørte ikke med det samme da vi var interesseret i og se om de unge mænd havde tænkt sig og køre derfra. Men nej sørme om vi ikke kunne se nu gik de tilbage og plantede sig igen i sofaen. Så missionen lykkedes for dem.
Ærgeligt med sådan en oplevelse når man ellers er glad for og komme der.

15 marzo 2026

Var til Søndag’s middag på Knud

Var til Søndag’s middag på Knud, som var en rigtig god oplevelse.
Inviterede derfor gæster til fødselsdag på Knud til Søndag’s middag efterfølgende. Dårlig oplevelse, maden var halv kold, meget sparsomt med grøntsager, og desserten var heller ikke tilsvarende første gang(manglede myntesukker)
Det er så ærgeligt at kvaliteten er så varierende, det burde være samme standard hver gang.
Det skal siges, der var næsten ingen mennesker.

22 febbraio 2026

Bedste service

Bedste service, fantastisk beliggenhed og ikke mindst den bedste tartar jeg nogensinde sinde har smagt 👌( og jeg har smagt en del og klaget over mange) smagte den for første gang for et år siden 👌👌🥰

6 settembre 2025

Dybfrossen mad - Fish´n Chips og menukortet d.d.: Dagens smørstegte luns fisk af skindstegt vesterhavsfisk - Vesterhavsfisk - WAW

Ligeledes kan jeg efterfølgende se på menukortet, at der serveres Dagens smørstegte luns fisk af skindstegt vesterhavsfisk - Vesterhavsfisk - Havde egentlig en formodning om, at det var lokalfanget fisk, nu når vi sad lige ned til havnen!
Dato for oplevelsen: 23/6.2024 Sankthans

6 settembre 2024

God service og dejlig mad!

Jeg blev inviteret på Knud til min fødselsdag af min mand og børn. Vi valgte at købe lidt bredt på menukortet, så drengene både kunne smage hummer, blåmuslinger, kylling mv. Alt var til perfektion og servicen i top. Vi glæder os altid til næste besøg på Knud.

20 agosto 2025

Vidunderlig mad-vidunderlig stemning

Knud er et helt særligt sted- stemningen er altid fuld af glæde, latter og rummelighed og man mødes altid med et smil fra Jens og Charlotte og deres skønne ansatte☺️
Vi holdte min mands 40 års surpriseparty på Knuds åbningsdag, for efterhånden mange år siden og Jens og hans personale gjorde alt for at imødekomme mine skøre ideer om mad (da min mand var atlet og spiste speciel kost) alt imens de knoklede for at åbne en helt ny restaurant!😳
Det blev en uforglemmelig fest, med vidunderligt smagsfuldt mad i alle afskygninger🤩🥰

Efterfølgende kom min mand og jeg for at få en kaffe og efterspurgte vaniljesirup, som de desværre måtte bekende at det havde de ikke - da vi kom til kaffe næste gang, kom Jens ud med det største smil og havde lavet hjemmelavet vaniljesirup til vores kaffe ❤️ vores hjerter smeltede☺️
Vi er flyttet fra byen nu, men kommer engang imellem forbi. Hver eneste gang bliver vi mødt med genkendelse og gensynsglæde og uanset hvor travlt der er - finder de altid plads til os og en kop kaffe med vaniljesirup❤️

4 settembre 2025

Uspiselig senet ribeye

Min søn og jeg skulle ha en Ribeye. Som i menu kortet var anført som næsten uden sener. Det var så lidt omvendt. Det var mest sener. En ribeye er da fedt marmoreret. Men hvis mere end 50% er uspiselige sener, så det ikke ok. Specielt når Knud skriver det er næsten uden sener. Det dælme en ommer !!!

16 giugno 2025

En fin middag til en rimelig pris

En fin middag til en rimelig pris, men forvirring omkring tilhørende vin, der dog endte med at være god, hvilket den også burde være til prisen. Virkelig fin service, i hvert fald indtil vi havde betalt, hvorefter man var usynlig. Yderst kritisabelt at der kun findes procentvise drikkepenge og ikke under 7%, så lad være med at hoppe på den. Desværre gjorde vi det og kom af med 200 kr i drikkepenge. Så restaurant Knud er der, hvor man kan blive malket ud, hvis man skulle være i lidt
for godt humør.

23 maggio 2025

Dyr og sløj madoplevelse

Vi var tre til frokost på Knud, bestilte tre forskellige retter, og syntes alle tre, at de respektive retter var ( i bedste fald) meget middelmådige og dyre (ift. Kvalitet)
Personligt var min ret med sprødstegt fisk (eller var den ovnbagt?) så tør og overtilberedt/skamstegt, at den knap kunne skilles med kniv og gaffel - meget mærkelig oplevelse.
Kartofler og garniture var lige akkurat ok, men i meget beskeden mængde.
Stjernerne gives for den ellers MEGET søde betjening. Vi spurgte bl.a. om vi måtte skifte bord fra ude til inde, da det blev koldt ude, og tjenerne var hurtige og fleksible, fedt!
Derudover klart under middel madoplevelse, sorry!

Ærgerligt! Selve restauranten er hyggeligt og smagfuldt indrettet og beliggenheden helt i top. Op jer på maden og så kommer vi gerne igen :)

5 giugno 2025

Larmende overraskelse

Fik Mortensaften reklame for Knuds "Kap Halsnæs vinter edition".
Bestilte inden jul bord til 4 i pejsestuen i forventning om den sædvanlige gode oplevelse.
Der var mange mennesker og det var ikke helt let at føre en afslappet samtale ved bordet.
Efter forretterne gik det helt galt: der blev over anlægget med høj lydstyrke annonceret banko på mange sprog akkompagneret af teknomusik.
Vi klagede over dette uforberedte indslag og fik at vide, at vi bare kunne have orienteret os på Knuds hjemmeside.
Jeg har efterfølgende konstateret, at hverken hjemmesiden eller facebooksiden, som forøvrigt ikke er offentligt tilgængelig, fortæller om dette "event".
Vi blev tilbudt et bord i den anden ende af restauranten, men da vi afslog dette fik jeg at vide (chefen), at jeg bare kunne betale og gå.
Vi har ellers ofte været tilfredse gæster hos Knud.
Denne oplevelse bliver svær at glemme ...

13 febbraio 2025

Et besøg værd

Var her til aften ude at spise med min mand og min far, og vi var enige om at servicen var helt i top.
De to tjenere Kasper og sofus ( tror vi nok de hed) var virkelige gode til at yde en god service hvor man som gæst
Følte sig hjemme. Det var til trods for den travlhed der var.

Selve maden var sgu også virkelig velsmagende. Vi har været der før
Og I kan godt regne med at vi kommer igen.

For når man er fra Hundst så kan man kun være stolt af Knud som restaurant.

8 febbraio 2025

Det er en ommer

Slår sig op på, at her får man veltillavet mad og drikke.
Nu var det kun en kop varm chokolade, men et 2,5 dl glas hvor smagen mindede om pulver cacao med et sprøjt dåse flødeskum i en pris på 60kr - det en ommer.

27 gennaio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito