Alt forløb rigtig godt. Vi har før brugt skiferie.dk med succes. Det er gode områder med solide hytter. Eneste anke er, at deres hjemmeside kan være problematisk hvis der ønskes ændringer/tilføjelse... Leggi di più
Fin søge portal Havde andre dato muligheder der gik på tværs over hele og halve uger Responderende pr mail indenfor en dags tid ved spørgsmål. Vedr udlejningsboligen så kunne flere ting godt h... Leggi di più
Vi bookede vores skiferie til Beitostølen i julen 2025 igennem skiferie.dk, hvilket var en virkelig god oplevelse. Vi var i tvivl om, hvilket sted vi skulle vælge i Norge/Sverige og talte derfor med s... Leggi di più
Vi har booket skihytte i Sverige 5 år i træk gennem skiferie.dk og er meget tilfredse med behandlingen. Hjemmesiden er nem at gå til og personale er venlige og hurtige til at svare.
Skiferie.dk har i over 20 år været et af danskernes foretrukne rejsebureau, når der skal bestilles skiferie. Vi tilbyder et af Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller i både Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tyskland og Tjekkiet. Hos Skiferie.dk kan du desuden booke pakkerejser med liftkort, skileje og skiskole samt færge til Norge og Sverige, og tog til Sverige og Østrig. Vi er med vores gæster hele vejen fra skiferien bestilles og til hele familien er hjemme igen.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, Danimarca
Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Alt fungerede og vi vil gerne afsted igen. Skøn første skiferie.
Det er nemt at booke, finde sine bookninger, betale og så er der god information

Risposta di skiferie.dk
Det var en dejlig skiferie - vi har været i Stöten før og kommer gerne igen.
Vi boede i hytte - 2 voksne og 2 teenagere samt en hund.
Vejret var perfekt - og ferien gik så stærkt.

Risposta di skiferie.dk
Eneste anke er, at deres hjemmeside kan være problematisk hvis der ønskes ændringer/tilføjelser etc.

Meget ringe hytte.
Hytten var ikke rengjort der var virkelig beskidt, hytten var virkelig slidt. Vi kontaktede skiferie og skiresort som sagde de ville sende en, de kom dagen før hjemrejse.
Kloakken stank, der var skimmelsvamp, låger og skuffer var faldet af, huller i vægge, ovn beskidt, glas med læbestift, gammel mad i gryder,kopper osv.
Skiferie tilbød 349kr i kompensation for en hytte til 15000kr
Sidste gang vi har benyttet skiferie.dk
Hold jer langt væk

Risposta di skiferie.dk
Meget dejlig og overskuelig procedure, når man skal rejse på skiferie med familien.
God hjælp ved ændringer i booking. 👍

Risposta di skiferie.dk
Vi har haft en fremragende skiferie, men det havde været meget lettere at bestille det hele selv. Det har taget mange opkald at få styr på færgebestillingerne.
Da vi skulle hente vores ski var de bestilt et andet sted end der hvor det stod på bookingen, så vi måtte på tværs af skiområdet med to børn. Skiene til den yngste var ikke registreret i systemet da vi kom frem. Da vi fortalte skiferie.dk om oplevelsen fortalte de at det ikke var nyt. Så hvorfor ikke sende en mail til kommende gæster så de er opmærksomme på problemstillingen?

God kommunikation
Rabatkoder tilsendt god tid i forvejen
Fin pris
God oplevelse hele vejen rundt

Risposta di skiferie.dk
Hytten (Aspen 49) var rigtig fin, veludstyret køkken. Den var pæn, velholdt og ren, vi manglede ingen ting. Fint beliggende med sol på terrassen det meste af dagen (uge 10). Ski out var rigtig fin med transportløjpe lige på den anden side af vejen. Ski in vil vi ikke betragte det som, vi prøvede forskellige veje ind og den nemmeste var 100-150 m på vejen med skiene på nakken.
Til gengæld rigtig lækkert med åbne bakker fra 9 til 19, det gav mange flere muligheder for skiløb og pauser.
Personalet i heisene var utrolig flinke, glade og hjælpsomme og gjorde virkelig noget for børnene følte sig godt til pas og trygge. De var meget søde.
Vores indtjeknings information fra skiferie.dk indeholdt en del forkert information. Vi stod klar 10 min før indtjekning kl. 14 ved den bygning vi skulle hente vores nøgle. Men da vi ringede til stedet 5 min over 2 da vi stadig ikke havde modtaget den kode som skulle udløse vores nøgle var beskeden at indtjekning ikke var før kl. 15 og det var skiferie.dk som havde skrevet forkert. Vi ville i øvrigt bare modtage en kode til hyttens dør og skulle ikke hente en nøgle i indtjekningsboden som der var beskrevet. Der var lidt frem og tilbage og vi måtte vente på en der skulle tjekke hytten. Der kom en meget flink og hjælpsom mand som også var forvirret lige som os, men vi blev enige om vi godt måtte flytte ind.
Ved afhentning af forudbestilt skiudstyr var nogle støvler ikke i bestilt størrelse og andet manglede.
Det var en lidt rodet start. Men en rigtig ferie. Dog en del mere kø ved heisene end vi har været vand til andre steder i samme uge.

Risposta di skiferie.dk
Nemt at booke og god service på telefonen, da jeg havde brug for det 👌🏻

Risposta di skiferie.dk
Booking gik nemt og alt gik glat. Én stjerne mangler dog da det var en ryger lejlighed vi fik, men måske vi selv har misset at fravælge det…

Risposta di skiferie.dk
Fantastiske omgivelser, med meget lækker hytte lige ud til pisten.
Branäs er et virkeligt godt sted at komme med børn i alle aldre.

Risposta di skiferie.dk
Havde en dejlig tur til branæs i sverige. Der var styr på det hele.

Risposta di skiferie.dk
4 stjerner til Skiferie.dk.
Det er nemt at booke igennem, både på website og når man ringer, der er god kundeservice især til hjælp at booking af skiskole og udlejning bliver man godt klædt på, vi har brugt dem et par gange og bruger dem gerne igen fremover også!
Vores første oplevelse i Lindvallen var helt sikker en 5 stjernet oplevelse og der booker vi igen i 2027, men vores oplevelse i Branas i år var en blandet oplevelse, men dette er jo ikke en direkte oplevelse af skiferie.dk derfor bruger vi gerne skiferie.dk igen og vælger en anden destination, fantastisk service når man ringer.

Hurtig respons på e-mail
Lækker lejlighed
Klare instruktioner

Risposta di skiferie.dk
Vi havde bestilt en skiferie og betalt depositum.
Restbeløbet skulle betales hen over juledagene, og jeg glemmer at betale beløbet.....og erkender blankt,at det er min fejl og mit ansvar.
Da jeg så kommer i tanke om, at der var et restbeløb der skulle betales, kan jeg ikke logge ind på vores booking på skiferie.dk.
Jeg skriver derfor til kundeservice, og får det mest ubehøvlede svar tilbage fra Camilla:
Da vi ikke har betalt rettidigt, har de annuleret vores booking og så oplyser de venligt, at såfremt vi ønsker at booke en anden hytte, så er det indbetalte depositum gået tabt. (= skiferie.dk beholder pengene).
Camilla skriver også at det er på trods af "adskellige" rykkere, hvilket ikke er sandt!
Skiferie.dk annulerede vores booking uden at sende en eneste rykker på restbeløbet og de havde ikke engang så meget pli, at de skrive til os at bookingen var annuleret!
Jeg ringede til deres kundeservice dagen efter, og talte med en OK fyr, der godt kunne se, at det så lidt underligt ud, så han hjalp med at få lavet en ny booking, hvor vores depositum blev fratrukket.
Vi kommer aldrig til at booke gennem skiferie.dk igen, det vil vi simpelthen ikke risikere.

Risposta di skiferie.dk
Super skønt skiområde og tæt på bakkerne fra lejligheden. Lejligheden var skøn og ny og med den mest fantastiske udsigt.

Risposta di skiferie.dk
Nem bestilling og god pris. Lejligheden var godt udnyttet og med alt i udstyr. Nem ind og udtjek via boks.
Alt i alt en rigtig god ferie til en god pris