Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Det var let at komme i kontakt med Alltime Travel før og under rejsen ved bl.a. ændringer. Selve feriehytten vi havde booket leverede ikke helt op til det forventede. Enkeltmandssengene var ret små... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Til Alltime Travel ved dygtig medarbejder som I dag gav os helt fantastisk service. Kære Brian. Herfra skal lyde den største og varmeste TAK, vi kom godt i mål med vores skiferie for storfamili... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte Ophold i Weissenhäuser Strand kør selv med færge. En påsketur med 3 børn. Et ophold der gik fra 2 til 4 dage. Lejligheden var pæn og upåklageligt ren, og personalet var meget venlige. J... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia per escursioni

Scritti dall'azienda

Alltime Travel er et 100% danskejet rejsebureau, som tilbyder alt inden for hyggelige og aktive familieferier hele året rundt. Vi tilbyder både skiferier til alle de bedste skidestinationer, skønne ferielejligheder i Europa og badelandsferier til alle de sjoveste badeland i bl.a. Danmark, Tyskland og Holland. Vi har mere end 25 års erfaring med salg af rejser i Danmark, så du kan derfor trygt lade os hjælpe med din næste ferie. Vi har alt i familieferie hele året rundt uanset, hvornår du ønsker at rejse.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Gå en stor bue uden om Alltime Travel

Gå en stor bue uden om Alltime Travel, hvis du gerne vil have kundeservice. Vi havde nogle mindre gode oplevelser med vores indkvartering. Vi blev kastet rundt til andre parter og Alltime tog ikke ansvar for noget som helst. Det ville have klædt Alltime at løbe med vores henvendelse, i stedet for at sende kunder rundt til deres samarbejdspartner.

12 febbraio 2026

Kære Liv,

Tak for din anmeldelse, som desværre ikke lyder til at I har fået den hjælp der var nødvendig i situationen.

Jeg anbefaler at I sender jeres oplevelser til vores kundeservice, så vi har mulighed for at tjekke op på hvad der gik galt.

Vi skal endnu engang beklage jeres oplevelse.

Alltime travel
Camilla

Dårlig håndtering af snegaranti - Alltime travle afviser dialog

Vi havde en uheldig oplevelse med Alltime Travel i forbindelse med en skiferie i Hafjell

Sagen handler om snegarantien (under 20 km åbne pister fra 1/1). Vi mener ikke, der var 20 km åbne pister dokumenteret via hjemmesiden snow-forecast.com, men Alltime Travel fastholder det – uden at kunne dokumentere det ordentligt. De henviser til “Hafjells egne opmålinger” (21,7 km) , men Hafjell oplyser selv, at deres tal også inkluderer pister, der er lukkede for skiløb og blot klargøres til senere brug.

Konsekvensen var, at “ski in/ski out” reelt ikke fungerede, vi måtte gå op ad bakke og krydse stenede områder for overhovedet at komme på ski, og der var ekstremt mange mennesker på de få åbne pister.

Da jeg tog det op med Alltime Travel, fik jeg blot et afvisende svar om, at de ikke ønskede dialog, og at jeg skulle “glemme det og nyde ferien”.

Det er ikke den service, jeg forventer, når man køber en skiferie med snegaranti.

1 gennaio 2026

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse, jeg er naturligvis ærgelig på jeres vegne at der ikke var sne over jul og nytår. Desværre er vi ikke herre over vejret og ski in/og ski out er baseret på at der falder natursne så dette kan lade sig gøre. Dette er også beskrevet i vores bestemmelser.

Ift. snegarantien, har vi desværre heller ikke indflydelse på hvornår den træder i kraft. Det er den enkelte destination der afgøre det.

Vi har overholdt alt - at sneforholdene ikke har været fantastiske kan vi desværre kun beklage - men ikke gøre ret meget ved.

Og ja, vi ønskede egentlig bare at du skulle nyde ferien under de forhold der nu engang var og ikke bruge tiden på ting der er ude af alles hænder "nemlig vejret".

Vi skal beklage at du føler at vores service er mangelfuld, men vi bestræber os ALTID på at gøre det bedste for vores gæster, men nogen gange bliver vores service desværre ikke modtaget som tilsigtet og det kan vi kun beklage.

Vi håber trods snemanglen at I havde nogle dejlige timer i Hafjell.

Camilla
skiferie.dk

Valutata 4 stelle su 5

Det var let at komme i kontakt med…

Selve feriehytten vi havde booket leverede ikke helt op til det forventede. Enkeltmandssengene var ret små og madrassen gjorde ondt. Lidt uheldigt, vores søn fik til gengæld søvn begge nætter, det gjorde vi ikke selv. Det var ret øv, ellers forløb resten af ferien gnidningsfrit.

27 settembre 2025

Kære Teresa,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for din oplevelse med os og det betyder meget at du lader os det vide.

Jeg er ked af at høre jeres oplevelse ift. madrasserne. Tøv aldrig en anden gang med at tage kontakt til os, så vi har mulighed for at kunne afhjælpe jeres problem.

Jeg ønsker jer en dejlig weekend

Venlig Hilsen Camilla fra alltime-travel.dk

Valutata 5 stelle su 5

Ophold i Weissenhäuser Strand…

Lejligheden var pæn og upåklageligt ren, og personalet var meget venlige. Jeg var særligt glad for, at beskrivelsen af stedet var så præcis.
Vores placering i forhold til badelandet var et stort aktiv. Legeland, strand, og diverse aktiviteter rundt om. En klar anbefaling herfra.
Bestiller igen til efteråret
5 x ⭐ her fra.

12 aprile 2025
Valutata 3 stelle su 5

Hytten var meget slidt.

Hytten var meget slidt.
Ellers havde den en virkelig god bliggenhed.
Men glad for vi kun var 2, for der var ikke meget plads. Der manglede en real køkkenkniv og vandhanen sad løs. Piktogram på drejeknap til ovn kunne man ikke stole på, så man var heldig hvis den ikke kun varmede for oven eller for neden. Der manglede et gelænder til den øverste køjeseng.
Prisen var lige i overkanten nå man tænker på hvor slidt den var og upraktisk den var indrettet.
På tros havde vi en god ferie.

3 marzo 2025

Kære Jørgen,

Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse med os. Du er meget velkommen til at sende os en reklamation på de ting der ikke fungerede for jer på turen, så tager vi det op med vores samarbejdspartner.

Jeg håber til trods at I have en dejlig ferie.

Skiferie.

Dejligt nemt at booke. Boligen passede perfekt til beskrivelse, nemt at tjekke ind. alt virkede perfekt. Kan varmt anbefale at booke gennem Alltime Travel.

8 marzo 2025

Kære Leif,

Tak for din anbefaling, den er vi meget taknemmelig for. Dejligt at I havde en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Alt spillede fra start til slut

Alt spillede fra start til slut. Super let at finde og bestille hytte, liftkort, skileje. Super fin service når man ringede ind. Den skønneste hytte i Trysil og flot guidance med sms om alt fra nøgleafhentning, ruteplan, indtjekning, udtjekning osv Intet at sætte en finger på. Vi er meget tilfredse :-)

10 marzo 2025

Kære Anne,

Tak for din fine anmeldelse. Det er så skønt at høre at det hele er forløbet godt. I samarbejde med vores samarbejdspartnere bestræber vi os på at gøre alt det praktiske så nemt som muligt. Så I rigtig kan nye det vigtigste, nogle gode dage på ski.

skiferie

nemt og problemfrit

5 marzo 2025

Kære Brian,

Tak for din anmeldelse, vi bestræber os på at gøre vores hjemmeside, så nem at have med at gøre som muligt. Håber meget vi får lov at hjælpe en anden gang med bestilling af jeres skiferie.

Skiferie i Branäs

Netop hjemkommet fra 1 uges ophold i hytte i Branäs, hvor alt fungerede perfekt.

6 marzo 2025

Kære Bjarne,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Branäs er et dejligt skiområde for alle. Vi er glade for at I havde en god oplevelse.

Rigtig god ferie

Super god oplevelse.
Alt var som der stod
Det ikke sidste gang vi har benyttet jer

5 marzo 2025

Kære Jeannette,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris. Vi håber også at kunne hjælpe med en skiferie en anden gang.

Tur til Weissenhäuser Strand

Vi havde en super godt tur, alt levede op til vores forventninger.

Alle børn var glade og tilfredse.
Renligheden i hus, badeland og andre aktiviter var i top stand og det er ikke sidste gang vi tager sådan en tur igennem jer

En tur hvor prisen var god og selv med mange børn kunne det blive en mulighed.

3 marzo 2025

Kære Sara,

Tak for din anmeldelse. Det er en fornøjelse at høre at I har haft en dejlig oplevelse i Weissenhäuser Strand.

Børn og vandleg er altid en god kombination.

Venlig Hilsen Camilla

Valutata 3 stelle su 5

Dyre og ganske basic service og udbud, men det fungerer!

Godt utbud af boliger, men ganske dyre og basic service. Det meste fungerer som ventet. Det er dog meget svært at få dem til at ändre ankomstdato, forlänge en rejse, eller flytte en rejse hvis du ikke er ude i meget god tid, og det er man jo aldrig når noget uventet sker!

24 febbraio 2025

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du tog dig tid. Ift. ændringer er vi desværre ofte begrænset af hvad vores samarbejdspartnere giver os lov til. Det kan også afhænge af ledighed på destinationen.

Vi har vores tryghedspakke med afbestilling som med fordel kan bestilles i forbindelse med et ophold og som giver mulighed for ændringer i et vist omfang.

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der skulle opstå akutte ting der gør at I ikke kan rejse, og vi lover at hjælpe bedst muligt.

Dejligt sted

Dejligt sted. Venligt personale. Vi skal med sikkerhed afsted igen

23 febbraio 2025

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at sende os en anmeldelse.

Vi håber at vi får lov til at hjælpe med jeres ferie en anden gang.

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service
Har købt en juleferie gennem jer
Og vil gerne booke ski og lift kort
Da 2 af os er uerfaren vil vi gerne nøjes med 2 dages lift og ski leje
Men for at vide at 3 dage er minimum
Men at vi kan booke direkte på resortet istedet.
Næste gang kan vi booke det hele der samlet

9 dicembre 2024

Hej Karsten,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at vi ikke kunne imødekomme jeres behov i denne situation, men på destinationen er det nemt at købe liftkort og skileje. Samtidig tager vi din feedback til efterretning og vil undersøge mulighederne for at tilbyde mere fleksible løsninger i fremtiden i samarbejde med vores samarbejdspartnere. Vi ønsker jer en dejlig tur på ski.

Valutata 1 stelle su 5

Lyver omkring hvad de kan tilbyde

Vi har en gruppe på 17 personer lejet et hytte i Wagrain over nytår 2024/2025. Vi lejede hytten tilbage i marts og blev her lovet både skileje og liftkort gennem dem.

Først ringer vi og vil bestille skilejen og får så at vide at vi ikke kan bestille skileje gennem dem, men i stedet skal gøre det på skisportsstedet (selvom de har lovet det fra start). Det er vi så forstående overfor. I denne samtale får vi at vide at liftkort skal bestilles i november når priserne for sæsonen er opgjort

Vi ringer derfor til dem i november - lige efter afbestillingen er udløbet - og pludseligt får vi at vide at der ikke kan bestilles liftkort gennem dem. Det er på trods af at vi både har fået priser og er blevet bekræftet i at vi kunne op til flere gange. Vi snakker her med en flabet medarbejder som blot siger at det ikke er muligt og hun ikke kan hjælpe med mere. Dog efter at have ringet op til flere gange får vi så fat i en ny medarbejder som godt kan se vores frustration over at være blevet snydt. Det ender med at vi får 300 kr pr person refunderet hvilket dog blot er en lille del af forskellen i prisen de havde lovet samtidigt med tidspunktet for rabat på tidlig booking er overskredet så vi nu skal give mere når vi skal booke selv.

Mega dårlig service, vil aldrig anbefale dem til nogen!

5 novembre 2024

Kære Mathilde,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om den oplevelse, I har haft i forbindelse med bestillingen af jeres skiferie, og vi forstår fuldt ud, at det har været frustrerende for jer.
Vi beklager dybt, at vi ikke kunne leve op til det, vi oprindeligt havde lovet jer omkring bestilling af liftkort. Det er vores ansvar, at kommunikationen har været uklar og inkonsekvent, og vi kan godt se, hvad det har betydet for jer.
Vi værdsætter, at I tog jer tid til at gøre os opmærksomme på situationen, og vi har allerede gennemgået vores interne processer for at sikre, at lignende fejl ikke sker igen. Som en anerkendelse af vores fejlkommunikation har vi allerede givet jer en kompensation på 5.000 kr. på skiboligerne. Vi håber, at denne løsning viser, at vi ønsker at tage ansvar, selvom vi forstår, at det ikke har dækket hele forskellen i den pris, I oprindeligt blev stillet i udsigt.
Vi sætter stor pris på jeres feedback og vil bruge den aktivt til at forbedre vores service fremadrettet.
Vi håber, at I trods alt får en dejlig skiferie i Wagrain.

Mange hilsner
Line, Alltime Travel

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte en skitur på deres…

Jeg bestilte en skitur på deres hjemmeside, og de fortalte ikke, at der slet ikke var sne og at der ikke havde været åbnet for liften på daværende tidspunkt og at der heller ikke ville blive åbnet for liften.
Det er min opfattelse, at de narrer deres kunder til at købe en skitur til steder, som ikke har en chance for at blive til en skitur. Det er yderligere snyd, at de sælger det på en hjemmeside der hedder skiferie.dk, så tror man jo på at de faktisk sælger skiferier. Men på stedet fortalte de at der ikke havde været mulighed for ski der i flere år og heller ikke i op til 2 timers kørsel derfra.

11 febbraio 2024

Har lige booket vores juleferie 24

Har lige booket vores juleferie.
Super service. Kan se flere skriver, at det ikke er til at få fat i dem på tlf
Jeg kom igennem ved 1.opkald.
Fik en sød og rar medarbejder i røret der virkelig havde god tålmodighed med mig. Vi har en autist der skal med på ferien, då derfor havde jeg RIGTIG MANGE spørgsmål, og jeg fik svar på dem alle👍.
Der blev skræddersyet en 5 dages " mini" ferie hen over julen for os.
I dag 3 dage efter vi har bestilt, og 2 dage efter vi har betalt 1. rate, så ringer en medarbejder, og fortæller, at feriestedet har lavet en yderlig jule rabat. Medarbejderne ville blot gøre opmærksom på, at vi da lige fik en ny booking bekræftelse , hvor vi self får den yderlige rabat på 1300kr. selv om rabatten ikke var der da vi bestilte. Det syntes jeg er top service.

29 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og ubehøvlet medarbejder

Jeg har forsøgt at booket vinterferie til uge 7 2025, vi finder 2 huse vi gerne vil booke, og synes prisen passer godt, da der på hjemmesiden står at det er incl. turistskat, MEN når vi trykke videre til booking, så ligger de pludselig turistskat til.
Da vi gerne skulle bruge to huse ved siden af hinanden, ringede jeg til Alltime Travel for at være sikker på hvordan jeg skulle gøre. Vi kunne se på hjemmeside at det ville koste 7 kr. pr bolig. (i øvrigt koster alle ekstra tilvalg 7 kr., evt. morgenmad, golfvogn osv.)
Hende jeg taler med fortælle at jeg blot skal skrive at vi skal bruge 2 huse ved siden af hinanden. Jeg går ind på hjemmesiden og vil booke 2 huse, så står der at koster 440 kr. pr. bolig, hvis vi skal have to ved siden af hinanden.
Jeg kontakter dem igen, og får at videre at sådan er det bare, hvis de skal garantere at vi kommer til at bo ved siden af hinanden. I mellemtiden havde de fjernet at turistskat var incl. på hjemmesiden, og hun lover at den første jeg snakkede med ville ringe tilbage, det gjorde hun så ikke, så jeg ringede det ind igen.
Denne gang snakkede jeg så med en tredje medarbejder, og forklare hende hvad der er jeg gerne skulle bruge, og fortæller hende de priser der står på hjemmesiden, hun siger at de godt viste at der var nogen fejl på deres hjemmeside og dem kunne de ikke bare lige rette. Det undere mig at de så lige have kunnet fjerne det med turistskatten.
Hun er ikke særlig kundevenlig hende jeg taler med, og lidt ubehøvlet, så det er ender med jeg siger "at det ikke bliver dem jeg vil booke igen" hvortil hun svar "vi overlever også nok uden jer."

19 febbraio 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più