Vi har været på en 17 dages tur til Vietnam, og selvom USA’s angreb på Iran, har været tæt på at spolere turen, har Asger og Ulrik ved Elcano fået det hele til at spille. Selve turen Hanoi, Hue... Leggi di più
Vi har rejst to gange med Elcano Travel. Første gang i april 2025, hvor vi var på Sri Lanka, arrangeret af Louise. Det var en pragtfuld rejse. Anden gang var for 2 uger siden hvor vi var p... Leggi di più
Tak til Asger for hjælpen med at planlægge en skøn tur til Sri Lanka, i alt 19 dage på 5 forskellige destinationer. Desværre gik der lidt galt med den oprindelige rejseplan, hoteller måtte ændres o... Leggi di più
Elcano Travel er en del af den 100% danskejede gruppe af rejsebureauer, Travelmind Group. En gruppe der tæller kendte brands som Caddie Golfrejser og Skiferie.dk. Med Elcano Travel, tilbydes nu også spændende rundrejser til hele verden – både individuelle, skræddersyede rejser og grupperejser. Hos Elcano Travel er vi passionerede for det, vi laver og brænder for at skabe unikke rejseoplevelser for jer. Vi udvikler selv alle vores rejser, som bygger på vores personlige erfaringer fra rejser rundt omkring i hele verden.
Sydvestvej 15, 4. sal, 2600, Glostrup, Danimarca
- 7015 4545
- rejser@elcano-travel.dk
- elcano-travel.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
20 dages rundrejse i Vietnam med Elcano Travel.
Vi er lige hjemkommet fra en 20 dages rundrejse i Vietnam med Elcano Travel. Hele rejsen forløb helt fantastisk og som vi havde planlagt på forhånd med Jette fra Elcano Travel. Alle flyvninger - transporten til og fra lufthavne blev vi informeret om dagen før. De valgte hoteller opfyldte vores forventninger til fulde. Vi anbefaler Elcano Travel og vil også vælge dem til vores næste rejse. Mvh. Vinni & Martin
Nu to gange med Elcano Travel
Vi har rejst to gange med Elcano Travel.
Første gang i april 2025, hvor vi var på Sri Lanka, arrangeret af Louise.
Det var en pragtfuld rejse.
Anden gang var for 2 uger siden hvor vi var på Tanzania, 4 dages safari og afsluttende 8 nætter på Zanzibar.
Vi skulle egentlig have været på Sri Lanka igen og afslutte på Maldiverne men da vi havde en mellemlanding på Abi Dhabi, blev rejsen aflyst.
Jeg kontaktede Ulrik som på ganske få timer fik arrangeret en ny rejse til os.
Hans store viden og ekspertise fik os overtalt hurtigt til en tur til Afrika.
Vi fik så samtidig en stor hjælp fra ham under ferien da vi gerne ville skifte til andet hotel for at opleve den anden side af øen - Ulrik fik arrangeret det rigtig godt.
Vi regner helt bestemt med at vælge Elcano Travel til vores næste rejsemål - de kan varmt anbefales.
Rar, behagelig og hurtig ekspeditionstid.
Vietnam med udfordringer.
Selve turen Hanoi, Hue og Hoi An har været alletiders og alt har klappet. Elcano’s vietnamesiske samarbejdspartnere har bare været fantastiske.
Da USA angreb Iran, fik vi virkelig set værdien af Elcano. De arbejdede utrætteligt på at få rejsen til at lykkes og det blev alletiders.
Det bliver nok ikke sidste gang med dem.
Vi kan varmt anbefale dem.
Mikael.
Super god ferie rundt i Vietnam der…
Super god ferie rundt i Vietnam der blev planlagt af Elcano Travel, alt fungerede bare så fint og prisen var god, kan klart anbefales :)
Har lige været i Vietnam en fantastisk…
Har lige været i Vietnam en fantastisk tur alt fungerede fantastisk rejser helt sikkert med jer igen vil helt sikkert anbefale jer
Rundtur i Vietnam - thumbs up...!
Alt gik som planlagt. Guiderne/transporterne var præcise, og hvor guiderne mente der var behov for ekstra køretid, bl.a. p.g.a. trafik, kontaktede de os om det var ok.
Fantastisk rundtur i Vietnam med Elcano Travel.
Varme anbefalinger herfra.
vi har lige været afsted til Bali ankom…
vi har lige været afsted til Bali ankom 28 februar. alt planlagt af Asger, med os ind over så vi fik vores ønsker opfyldt. hele vejen igennem fik vi rigtig god service og svar på alle vores spørgsmål. hele turen spillede 100% alt fungerede, vores chauffør kom til tiden hver gang. vi skulle bare følge planen. krigen startede i Mellemøsten da vi ankom til Bali. vi skrev til Asger hvordan vi skulle forhold os. svaret var nyd jeres ferie, jeg skal nok få jeg hjem skulle vi ikke bekymre os om.
da vi nærmede os afrejse over Mellemøsten blev vores fly aflyst.Asger fandt hurtigt en ny afgang 6 timer sener samme dag. så var der ro på. 12 timer før afrejse blev vores fly aflyst igen og vi måtte overnatte 1 nat ekstra på Bali. Asger blev ved med at sige nyd det og hver klar hvis der kommer et par pladser. samme aften fik Asger tryllet en ny plan frem. vi skulle flyve til Singapore og overnatte også videre til Paris også kbh. uden vi overhovdet skulle diskutere med Elacano. og vi har hele vejen haft samme medarmejder. og der var aldrig snak om ekstra omkostninger eller noget, giver 1 ekstra stjerne til Asger for en fed ferie og hurtig hjælp hjem.
2 ugerTanzania - safari / Zanzibar
Vi har været 2 uger i Tanzania - 1 uge safari og 1 uge på Zanzibar. Jette fra Elcano havde lavet turen og alt klappede. Tanzania er et fantastisk flot land, der ikke kan klares på én tur. Hvis vi skal afsted igen, står Elcano øverst på listen over samarbejdspartnere.
Vi kan varmt anbefale Elcano Travel
Vi har kun meget rosende ord at sige om Elcano Travel. De er alle ufattelig hjælpsomme og meget servicemindede. Jette hjalp os med at tilrettelægge en dejlig rejse til Koh Yao Noi på Paradise hotel. Der havde vi 4 overnatninger. Stedet er fantastisk og meget idyllisk. Derefter tog vi til Kata beach i Phuket hvor vi havde 9 overnatninger på hotel Orchidacea. Alt var veltilrettelagt og vi har fået den ferie, som vi drømte om. Deres agent i Thailand Vicky var meget kompetent. Skal vi rejse igen er det helt sikkert at I hører fra os igen
Tak for en god planlægning som bare fungerede Vi kan på det varmeste anbefale Elcano Travel.
Spild af tid – ingen respons på rejseforespørgsel
Over tre ugers ventetid på et tilbud, der aldrig kom
Jeg kontaktede Elcano rejser i midten af februar for at få et tilbud på en rejse for 2 personer. Mit første opkald blev besvaret, men det var svært at høre medarbejderen i den anden ende, da der var meget baggrundsstøj fra kollegaer, der talte med andre kunder. Jeg bad derfor om at blive ringet op af den rejsekonsulent, der er tilknyttet det ønskede rejsemål.
Jeg blev dog aldrig ringet op. Efter nogle timer samme dag ringede jeg selv tilbage, hvor jeg endelig fik fat i konsulenten og forklarede mine ønsker. Hun fortalte, at hun ville vende tilbage med et tilbud inden for nogle dage.
Efter en uge uden svar kontaktede jeg hende igen. Her fik jeg at vide, at hun stadig ikke havde nået at behandle min forespørgsel eller udarbejde et tilbud. Nu er der gået over tre uger siden min første henvendelse – og jeg har stadig ikke modtaget noget tilbud eller nogen opfølgning.
I mellemtiden har to andre rejseselskaber hjulpet mig med tilbud – begge inden for to dage. Vores rejse er derfor nu både valgt og betalt gennem et andet bureau.
Meget skuffende oplevelse og en kundeservice, der virker både langsom og uprofessionel. Kan desværre ikke anbefales.

Risposta di Elcano Travel
Hjemme igen efter den mest fantastiske…
Hjemme igen efter den mest fantastiske tur til Sri Lanka og slut på Maldiverne
Alt fungerede perfekt kan varmt anbefales
Vi var af sted i 17 dage og prisen på ferie
Var super god efter nærmere undersøgelse
Og her kan det også anbefales
Vi vender helt sikkert tilbage
Netop returneret til DK fra en…
Netop returneret til DK fra en fantastisk rejse til Tanzania med safaritur arrangeret af Elcano Travel. Fik en grundig information og mange gode oplysninger af Ulrik om hvordan det er at være på safari og man kunne være heldig at se the Big five, vi var meget heldige :I De 3 steder/lodges vi boede i levede op til en autentisk stil når man skal være ude i det fri og i den vilde natur. Vi fik spist frokost med vores safariguide på selve turen, som gjorde den oplevelse mere rig og meget afslappende, så man ikke skulle “nå noget”. Hakuna matata blev brugt ofte. Parkerne vi besøgte: Tarangire National Park, Serengeti Sletten, Ngorongoro krater, og Lake Manyara Nationalpark, alle meget forskellige men alle med et rigt dyreliv. En lille bøvs herfra af mere personlig holdning, er at der er mange jeeps, især Ngorongoro, da det er et sted man kører til og ned i og kører “hjem” igen. En respekt for det vilde og fantastiske dyreliv, og guiderne gør deres allerbedste for at give os (kunderne) den bedste oplevelse.
Mange anbefalinger til Elcano Travel for at give os en oplevelse vi aldrig vil glemme.
Til Elcano Travel
Til Elcano Travel
Vi er lige landet i Esbjerg efter en fantastisk rejse til Vietnam fra nord til syd, vi kan ikke andet end rose alt hvad I planlagde for os, ikke en eneste gang har vi ventet forgæves på afhentning i lufthavne eller til ture fra hotellerne, vi har følt os trygge gennem hele rejsen og været ovenud tilfredse med standarden på hotellerne og på båden i Halong Bay - hver eneste gang vi skulle transporteres i følge aftaler eller eller andet er der kommet besked på WhatsApp, det har været de herligste mennesker vi er blevet mødt af, så ros dem kun herfra.
Skal vi rejse igen er det helt sikkert at I hører fra os igen😊
Tak for en god planlægning som bare fungerede🤗
En tur med flow og gode minder.
Kan klart anbefale Elcano Travel !! Elcano Travel havde lavet en pakke rejse til os, til Vietnam. Det var et nyt rejsemål for os og vi havde ingen idé om hvordan vi selv skulle sammensætte turen. Alt klappede fra start til slut. Vi følte os trygge hele vejen. De guides vi havde, var helt igennem søde og professionelle. Vi blev hentet og bragt til lufthavne og tog stationer. Hotellerne var gode, nogle helt eminente og en enkelt vi ikke helt var vild med. Vi har haft en dejlig tur med gode oplevelser.....
Sri Lanka - januar 26
Vi er netop kommet hjem efter en rejse til Sri Lanka på 23 dage, som var planlagt med Elcano rejser. Vi havde et godt samarbejde med Elcano inden rejsen og en upåklagelig tur. Vores chauffør - Shen - var ualmindelig god til at høre vores ønsker og opfylde dem. På den måde fik vi udover vores planlagte program set rigtig meget dagligdag og vores interesse og ønske om at se landbrug og småindustri blev opfyldt. Bl.a. et besøg på et batikværksted, hvor mor og søn viste os hele batikprocessen.
Vores hotelværelser var gode, dog to af 6 med kedelig udsigt.
Tøv ikke med at vælge Elvaco Travel !!
Tøv ikke med at vælge Elvaco Travel !!
Elvaco Travel har lavet en fantastisk rejse til Sri Lanka. Tak for det
Alt klappede fra start til slut. Vi var trygge hele vejen.
Vi blev hentet i lufthavnen af en venlig og kompetent guide/chauffør. Han var god til at lytte til vores ønsker på turen og havde og så selv nogle forslag som vi gladelig tog i mod.
Hotellerne var fine og rene, meget flinke personaler, smukke udsigter i fantastiske omgivelser.
Sri Lanka er utrolig smukt og gæstfri land.vi var på en rundrejse og sluttede af med 4 dages badeferie
Så se og få bestilt en rejse hos Elcano Travel det er en rejse for livet
Vi har været udmærket tilfreds med…
Vi har været udmærket tilfreds med deres rejse sammensætning på vores tur vietnam fra nord til syd, alt klappede præsist, der var dog lige lidt skrammer på turen, deres nattog violet VIP luxus,var værre en de gamle stog,sæderne var stenhård og umuligt at sove på,toget rystede og hoppede så voldsomt at man frygtede det røg af sporet,dertil virkede deres toiletter ikke hvilken gav en frygtelig stank..det sidste hotel i saigon var af mistænkelig karakter, vi så flere prostituerede der ankom på 3 timers leje basis,vinduer var defekte og farlige,værelset lå ved deres rengørings depot der gjorde at man skulle snige sig rundt om dette,varmt vand og vandtryk var ikke tilstede på 9 sal,dette hotel er absolut ikke egnet til gangbesværet,men alt i alt en god tur med elcano travel...
Perfekt!
Elcano Travel og rejsespecialist Asger gjorde et fremragende arbejde! Asger tog sig tid til at lytte til vores ønsker og interesser og formåede ud fra det at sammensætte en fantastisk rejse til Borneo-Cambodja-Vietnam og et hurtigt besøg til Singapore. Der var styr på alt: planlægning, afhentning, guides, god kommunikation og hurtige svar samt stor fleksibilitet, når vi havde særlige ønsker eller ændringer. Alt lod sig gøre, og det gjorde rejsen både tryg og nem.
Under selve rejsen oplevede vi pålidelige, professionelle og imødekommende guides i alle de lande, vi besøgte!
En fantastisk oplevelse, hvor vi ikke skulle bekymre os om noget som helst. Hvis vi skal på en længere rejse igen, så vil vi helt sikkert anvende Elcano Travel igen.
Vi vil varmt anbefale Elcano Travel!
Vi var på en tur til Vietnam i…
Vi var på en tur til Vietnam i december 2025, arrangeret af Elcano. Vi fik rigtig god vejledning af Jette fra Elcano. Hun planlagde en fantastisk tur for os fra nord til syd. Alt fungerede bare efter planen med fly, tog og chauffører mellem hvert sted. Vil helt sikkert anbefale jer til andre og vil gerne rejse med jer en anden gang.