Kirstinehøj: Valgte at finde og sælge mig den forkerte vare (click & collect) og fortalte mig at det var den korrekte vare, og at det var en forkert indpakning fra firmaets side.. Jeg finder selv ud... Leggi di più
Sede
Cambia sedeKirstinehøj 64, 2770 Kastrup, DK
Scopri cosa dicono le persone
Dan i vvs afdelingen hjalp os med det hele og svarede på alle spørgsmål uden problemer. Han hjalp endda med at bære vores ting ud, uden vi spurgte. Derudover meget nydelig og overskuelig butik.... Leggi di più
Vi er tre piger som havde en virkelig god oplevelse i Silvan i Kirstinehøj ! Vi skulle have skåret mål til et hjemmelavet klinkebord, og Erik hjalp os igennem hele processen. Han var både grundig, tål... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Silvan. Butikchefen var hjælpsom og venlig, og han gjorde en stor indsats for at finde den bedste løsning til os. Da der opstod en udfordring med nogle brædder,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Kirstinehøj 64, 2770, Kastrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk service fra Erik
Fantastisk service fra Erik. Meget omhyggelig og snaksagelig. En medarbejder som går op i sit job. Så dejligt! Nu kan vi få sæt hylder op.

Parking control fraudsters
Parking control on Silvans own parking area are a bunch of vultures. We arrived to pick up a click and collect, went inside to pick it up, loaded the car and brought the shopping cart back. It took less than 10 minutes all in all and we still managed to be ‘observed’ and get a fine.
Their only job is to see if cars forgot to place a parking disk, as it’s impossible for them not to have seen us loading the car and walking back with the empty cart. Last time I shop there

Risposta di SILVAN - Tårnby
God service og hjælp ved telefonen samt…
God service og hjælp ved telefonen samt i butikken

Risposta di SILVAN - Tårnby
Jeg havde en mega god oplevelse da jeg…
Jeg havde en mega god oplevelse da jeg sgu købe telte, fik sindssyg god service af en ung dreng kaldt William. Man kan virkelig se de gør noget ud af deres service:)

Jeg skulle købe maling
Jeg skulle købe maling. Jeg får altid en god service af ham der er i malerafdelingen på kristinehøj. Han er faglig dygtig, hjælpsom og tålmodig.

Super god service
Det var en super dejlig oplevelse på Silvan , Kastrup i aften .
God service og man kunde mærke at drengerne som arbejder der har det godt sammen .
Tak Kasper 🙏🏼☺️

Let bestilling på hjemmesiden
Let bestilling på hjemmesiden.
Hurtig afhentning.
Godt produkt.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.