Vi havde en rigtig god oplevelse hos Silvan. Butikchefen var hjælpsom og venlig, og han gjorde en stor indsats for at finde den bedste løsning til os. Da der opstod en udfordring med nogle brædder,... Leggi di più
Kirstinehøj 64, 2770 Kastrup, DK
L'azienda ha risposto
Vi er tre piger som havde en virkelig god oplevelse i Silvan i Kirstinehøj ! Vi skulle have skåret mål til et hjemmelavet klinkebord, og Erik hjalp os igennem hele processen. Han var både grundig, tål... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg havde en rigtig god oplevelse i Silvan i Tårnby, hvor jeg blev hjulpet af Jonas. Han var utrolig flink, imødekommende og tog sig virkelig tid til at hjælpe mig ordentligt. Jonas var både prof... Leggi di più
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Scritti dall'azienda

Kirstinehøj 64, 2770, Kastrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di SILVAN - Tårnby
Da der opstod en udfordring med nogle brædder, blev det håndteret super professionelt, og vi endte med at få et gavekort som kompensation. Det satte vi virkelig pris på og følte os godt behandlet hele vejen igennem.
Det er rart at handle et sted, hvor kundeservice bliver taget seriøst. Vi kommer helt sikkert igen!

Risposta di SILVAN - Tårnby
Jeg ville købe et cafésæt i Silvan på Amagerbrogade, men blev henvist til Silvan i Tårnby. Fair nok, så jeg bestilte det via Click & Collect og kørte derud for at hente det.
Efter at have ventet i butikken i over 30 minutter fik jeg at vide, at varen alligevel ikke var på lager. Øv. Jeg fik tilbudt levering i stedet, hvis jeg stadig var interesseret, og det aftalte vi så.
Dagen efter ringede jeg for at få en status, men Silvan kunne desværre ikke oplyse, hvornår og hvilken dag varen kunne leveres. Derfor valgte jeg at annullere ordren. Jeg modtog ingen bekræftelse på annulleringen, så jeg ringede igen til butikken. Her fik jeg at vide, at man ikke får en kvittering på annullerede ordrer, og at der kan gå flere dage, før pengene bliver tilbageført.
Medarbejderne var søde, men der nogle systemer de skal kigge ind i.

Risposta di SILVAN - Tårnby
Tak for hjælpen og det gode humør til Nicolai, der hjalp med at finde 50 fliser frem med truck og vi læssede sammen ind i bilen. Det sparede mig for en masse kræfter jeg kan bruge på byggeriet derhjemme. Tusind tak. 💪 Jeg vælger klart Silvan til næste køb. God dag herfra

5⭐️’er til William!
Skulle bruge olie og sand, til terassen og indkørslen. William fandt præcis det jeg var efter og var bare en utrolig venlig sjæl.
Tak for William😁

Risposta di SILVAN - Tårnby
Fik lov at vente ganske længe på min click & collect. Fik først præsenteret det forkerte produkt (Myrefri i stedet for lipvs30). Dernæst, efter at have ventet længere, og jo i øvrigt betalt på forhånd, fik at jeg vide at de ikke havde produktet og at jeg måtte gå hjem uden. Uacceptabelt at sælge produkter til click&collect, som man ikke har på lager. Totalt spild af min tid. Som minimum bør man kompensere kunden med en voucher eller lignende.

Risposta di SILVAN - Tårnby
Rigtig god oplevelse i Silvan Tårnby, hvor jeg blev hjulpet af Ismaeel. Han var venlig, imødekommende og gav god vejledning, så jeg hurtigt fandt det, jeg skulle bruge. Klart en medarbejder der gør oplevelsen bedre!

Risposta di SILVAN - Tårnby
5 stjerner til William Tårnby afdeling.
Han hjalp mig med en pakke 📦
Han er månedens medarbejder og yder en god service!

Risposta di SILVAN - Tårnby
Jeg fik hjælp til at skære noget i savværk, men da jeg kom hjem opdagede jeg at det var savet forkert. Jeg tog ud i butikken og her tilkaldte de Emil, som var super flink og virkelig hjælpsom. Han fik savet det til i de rigtige mål.
Eneste kritik jeg har er et par dage før oplevelsen ovenover, da jeg var derude for at få hjælp med savningen første gang, var der ikke nogen medarbejdere, så jeg henvendte mig i kassen og bedte om hjælp. De tilkaldte en til savværk afdelingen, men efter 15 minutters ventetid måtte jeg gå. En-to dage efter gjorde jeg det samme og ventede så 20 minutter hvor efter jeg henvendte mig i kassen for anden gang og nævnte for dem jeg havde ventet i 20 minutter, og der tilkaldte de en for anden gang, og sjovt nok først der kom der en medarbejder MED DET SAMME. Det var en anden medarbejder end Emil. Men på trods af det var alle personale jeg mødte på min vej søde og flinke.

Risposta di SILVAN - Tårnby
Høflig og venlig betjening på trods af travlhed.

Risposta di SILVAN - Tårnby
I forbindelse med click & collect af træplader fik vi god og venlig hjælp til udskæring. Der var ret lang kø til kassen, dog.

Risposta di SILVAN - Tårnby
Med click & collect. Alt virkede som det skulle. Hurtigt svar retur at varen kunne afhentes.

Hurtig udlevering. Click-og hent
virkede perfekt.
Og det er fantastisk når Silvan
Kirstinehøj er under ombygning og roder lidt.
Det er dedikerede medarbejdere, ros til dem.
Peter Retsby

Risposta di SILVAN - Tårnby
Fik stor hjælp i savværket af Emil, der var hjælpsom, kreativ og løsningsorienteret.

Risposta di SILVAN - Tårnby
Jeg var i Silvan Kirstinehøj med min mor, da vi har et køkken gør det selv projekt og er helt grønne i det, Emil kom os til undsætning og var virkelig hjælpsom hele vejen igennem og hjalp os med at regne på hvor meget vi skulle bruge og hjælp til at finde alle materialerne også.
Tusind tak Emil, det var en super god oplevelse og hjælp! 😊

Risposta di SILVAN - Tårnby
Stort udvalg i det varesortiment, jeg var interesseret i! + Rigtig god og kvalificeret betjening 👍

Risposta di SILVAN - Tårnby
Erik nede i savværket var en stor hjælp! Kan klart anbefales

Risposta di SILVAN - Tårnby
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.