SILVAN - Horsens Recensioni

TrustScore 4 su 5

Frederik Winthers Vej 4, 8700 Horsens, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte via nettet golffriesbies . Alt blev godkendt til click og collekt - da de efter sigende skulle have 9 stk på lager . Efter et par timer fik jeg dog en sms at min ordre ikke kunne leveres... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kom for at købe en ny bøtte maling. Desværre var der "spildt" maling på den gamle etiket, så de vigtige data ikke kunne læses. Efter en gang detektiv arbejde lykkedes det at finde den rigtige mal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik i dag vejledning og hjælp af to super flinke medarbejdere, da min kone bad mig om at lave et gør-det-selv viktualierum med bordplade og hele pivtøjet. Super service ift. at få skåret bordplade t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God vejledning ift farvetoning af Victor i Silvan Horsens. Skulle have maling til vores børns værelser, som også var med. Han inddragede dem og gav dem lov til at trykke på knappen på "ryste maskinen"... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7719 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået den bedste service

Jeg har fået den bedste service , det var en dygtig medarbejdere ved navn Henrik , som hjalp mig over i maler afdeling, så jeg fik det rigtig vægmaling , kommer helt klart igen 🥇

12 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og at du fik god hjælp i malerafdelingen. Tak for din tilbagemelding, vi sætter stor pris på den. Vi ser frem til dit næste besøg!

Flink ung mand

Jeg blev ekspederet af Victor i Horsens, han var virkelig flink, og jeg fik det jeg skulle bruge.

12 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Horsens. Tak for din feedback, det betyder meget for os, at du fik den rette hjælp.

Ubehagelig ekspedition

Ubehagelig ekspedition

9 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse til kundeservice@silvan.dk, så vi har mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Valutata 1 stelle su 5

Jeres booking set-up er håbløst…

Jeres booking set-up er håbløst forældet og blot fordi man kommer og henter senere end aftalt, bliver bestillingen annulleret. Dertil skal man stå derinde og reservere på ny (via telefon / WEB), selv om personalet i butikken står og ser på varen og det er Silvan som har annulleret ordren. En ordre som vi har betalt for.. I går tilbageleverede jeg så det lejede, blot for at få en rykker i dag, da returneringen ikke var registreret.
Det bør kunne gøres mere smidigt.

7 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Silvan skriver følgende på vores hjemmeside:

"Vær opmærksom på at din reservation automatisk udløber 1 time efter det angivne afhentningstidspunkt."

Vi tager kun betaling for udlejningen, hvis maskinen er afhentet, derfor annulleres den, hvis man kommer mere end en time for sent, så andre kunder har mulighed for at leje den i stedet for.

Vores udlejningssystem består af mange tusinde maskiner og for at kunne holde styr på dem alle sammen, benytter vi udlejningsplatformen på silvan.dk til at registrere bookinger, udlejninger og returneringer. Hvis du oplever udfordringer med systemet, kan du altid henvende dig til en medarbejder i butikken, som kan svare på dine spørgsmål.

Dårlig oplevelse i silvan Horsens

Dårlig oplevelse i silvan Horsens. Blev talt ned til. Kunne ikke få lov til at se produktet. Vi fik besked på at vi kunne finde oplysninger om produktet på nettet

6 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Valutata 3 stelle su 5

En fine måde at handle på Click &…

En fine måde at handle på Click & Collect.
Men personalet kunne godt være lidt hurtigere. I 20min stod 3 unge ansatte og snakkede imens der blev spist is.
Plads til forbedring.

4 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse

Alt fungerede og det gik hurtigt.

27 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Tusind tak for din positive anmeldelse😊

Flink personale

23 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Valutata 2 stelle su 5

langsom betjening

langsom betjening. personal var tydeligvis ikke udlært i at betjene kassen , når det gjald retur. Synd for de ung mennesker. Det føltes som at være i en discount byggemarked...

23 agosto 2025

Valutata 1 stelle su 5

Medarbejder var svær at genkende og var…

Medarbejder var svær at genkende og var ikke til nogen nytte da der endelig kom en efter jeg havde ventet 10-15 mins.

Og det første han fortæller er han ikke ved en skid om produktet jeg skulle bruge og han derfor selv læser på spanden og og derefter forklarer til kunderne hvad der står. Har næver så derefter han var den ansvarlige for maling lak og olie men at der i job beskrivelsen ikke stod noget om han skulle kende produktet der skulle sælges så ingen god råd eller vejledning til mig at hente der

Det gav absolut ikke noget godt indtryk og synes helt bestemt I skal gøre noget ved det for som det er lige nu vil jeg aldrig nogen sinde hverken anbefale andre at tage i silvan Horsens og jeg kunne aldrig selv drømme om den dårlige oplevelse en gang til

20 agosto 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse fra bestilling til levering

14 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med bestilling og levering.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik hjælp til bestilling og hun var…

Jeg fik hjælp til bestilling og hun var sød til at sætte mig ind i hvordan den virkede.

12 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp med din bestilling og at du er tilfreds med vejledningen. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Flinke medarbejder god service gode…

Flinke medarbejder god service gode priser

11 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlige medarbejdere, god service og gode priser. Tak for din positive tilbagemelding.

Valutata 5 stelle su 5

5 store stjerner til Victor i Silvan…

5 store stjerner til Victor i Silvan Horsens for en supervenlig, præcis og hurtig kundebetjening. Mange tak for den' Victor !

12 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse. Tusind tak for din tilbagemelding, vi sætter stor pris på din anerkendelse!

Valutata 1 stelle su 5

Splinter over det hele – farligt at håndtere og skuffende kundeservice

Købte en fugleafskrækker hos Silvan i Horsens, hvor stangen er lavet af fiberglas. Allerede første gang jeg rørte ved den, fik jeg så mange små splinter i hænderne, at jeg måtte stoppe for prøve at pille dem ud. De er næsten usynlige, men stikker og svider – og fordi man er nødt til at holde og dreje stangen for at samle den, er det umuligt at undgå at få flere.

For dem der ikke ved det, så er fiberglas-splinter ikke som almindelige træsplinter. De er meget tynde, kan knække og blive siddende dybt i huden, og de kan give en brændende/stikkende fornemmelse i flere dage. Hvis de ikke fjernes helt, kan huden blive irriteret, hævet og i nogle tilfælde betændt. Det er derfor, man normalt skal bruge tykke handsker, når man arbejder med rå fiberglas – noget man som privatkunde ikke forventer er nødvendigt for at samle et produkt købt i Silvan.

Jeg skrev til Silvans kundeservice og fortalte om oplevelsen, men svaret var bare kort og uden nogen beklagelse: “Vil du reklamere over det?”

4 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi beklager meget, at varen har været defekt.

Vi kan desværre ikke undersøge den konkrete sag nærmere grundet manglende referencenr.

Hjælp med hjælp på!

Fik rigtig god hjælp rigtig hurtig af en ung frisk medarbejder. Vi lærte begge et nyt navn i dag: Indslagsmøtrik!
Og han savede en rigtig super bordplade op til mig til god pris.

8 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du fik god og hurtig hjælp. Det er dejligt, at vores medarbejder kunne assistere dig. Tak for din positive feedback!

Dårlig service

Dårlig service, ligegyldighed fra medarbejderne

2 agosto 2025

Valutata 4 stelle su 5

God service, dog levede produktet vi lånte ikke op til det vi var blevet lovet.

30 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om den gode service, men beklager, at produktet ikke levede op til forventningerne. Tak for din feedback.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più