Jeg bestilte via nettet golffriesbies . Alt blev godkendt til click og collekt - da de efter sigende skulle have 9 stk på lager . Efter et par timer fik jeg dog en sms at min ordre ikke kunne leveres... Leggi di più
Frederik Winthers Vej 4, 8700 Horsens, DK
Kom for at købe en ny bøtte maling. Desværre var der "spildt" maling på den gamle etiket, så de vigtige data ikke kunne læses. Efter en gang detektiv arbejde lykkedes det at finde den rigtige mal... Leggi di più
Fik i dag vejledning og hjælp af to super flinke medarbejdere, da min kone bad mig om at lave et gør-det-selv viktualierum med bordplade og hele pivtøjet. Super service ift. at få skåret bordplade t... Leggi di più
I rented a vacuum cleaner to wash my sofa.Very satisfied with a cleaning and service in the shop 👍🏼
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Frederik Winthers Vej 4, 8700, Horsens, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Der var ikke styr på noget da jeg hentede en varmekanon jeg havde lejet, de kunne ikke se den i deres system, men jeg havde en kvittering, og det var åbenbart mit problem, de gjorde ihverfald ikke noget for at hjælpe mig.

Risposta di SILVAN - Horsens
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Silvan i Horsens! Jeg blev betjent af Henrik, som var utrolig hjælpsom og imødekommende. Han tog sig tid til at lytte til, hvad jeg havde brug for, og gav mig den helt rigtige vejledning – både fagligt og praktisk. Det er sjældent at møde så god service og ægte interesse for kunden. Jeg gik derfra med præcis det, jeg skulle bruge, og en klar fornemmelse af, at jeg var i gode hænder.
Kan varmt anbefales – især hvis du får hjælp af Henrik!

Risposta di SILVAN - Horsens
Fantastiske søde og hjælpsomme medarbejdere. 5 Stjerner ⭐️ herfra.

Intet
Måtte køre 50 km. for at få at vide at vi kunne få vore penge retur da varen ikke var på lager trods det at pengene var trukket.

Risposta di SILVAN - Horsens
Mega god service. Flink ung mand som hjalp med den helt rette maling;))
Tak for hjælpen til Victor fra silvan Horsens;))

Risposta di SILVAN - Horsens
Da jeg skulle købe en gave som i havde i butikken,fik jeg besked af en nævenyttig kvindelig ekspedient at det kunne ikke lade sig gøre da varen kun kunne købes over klik og collect. Jeg fortalte at jeg på jeres hjemmeside kunne se at i havde 2 stykker i butikken, men lige lidt hjalp det. Da jeg var gået ud på jeres parkeringsplads for at bestille den på klik og collect virkede jeres system ikke, jeres ekspedient sagde at det var nok fordi at den efter efternavnet lavede mellemrum. Jeg fik ingen hjælp og hun var ikke interesseret i at give hjælp. Det lykkedes mig til sidst at få varen bestilt og jeg fik varen udleveret af en ung mand. Hvis jeg havde kunnet få varen et andet sted så havde jeg aldrig valgt at handle hos jer, men desværre var det kun hos jer varen som min mand ønskede sig kunne købes i Horsens. Jeg følte ikke at jeres butik var særlig interesseret i at sælge eller at hjælpe jeres kunde. Næste gang min mand ønsker noget fra jeres butik, bliver det uden min medvirkende.

Risposta di SILVAN - Horsens
Jeg havde bestilt tonet maling online, men ved en fejl var den udleverede maling ikke tonet. Jeg fik god hjælp og service og fejlen blev rettet.

Risposta di SILVAN - Horsens
Super høflig og kompetent medarbejder.
Tak for en god oplevelse. Vi ses en anden dag👍🤗

Risposta di SILVAN - Horsens
Victor med C i Silvan Horsens er en sand stjerne til at blande maling - sikke en service han giver sine kunder!
Uanset hvilken dag jeg har været i butikken, har Victor med C altid mødt folk med et smil.
.... jeg har lovet Victor med C at hans chef bør give ham en lille lønforhøjelse

Risposta di SILVAN - Horsens
Jeres medarbejder Victor- gjorde oplevelsen super fin.

Risposta di SILVAN - Horsens
Det lille minus var at numret jeg havde fået via SMS ikke blev genkendt.
Men betjening og hjælpsomheden var helt i top

God service.
Maskinene var klar til aftalt tid.
Aflevering gik hurtigt nem og lige til.
Kommer gerne igen.

Var hjemmesiden og se om de have den vare jeg skulle bruge, den har man 12 af
Fedt køre hen til butikken ( Horsens )
Kommer ind ikke nogen vare spørger en om de har flere da jeg kan se det via hj siden
Får bare et sur svar tilbage med har ikke flere og heller ikke ude bagved men gide ikke at kigge efter
Hvis man køre efter stk regnskab måske en go ting at få talt op på div
Har være forbi 2 gange nu og de er ikke kommet frem i butikken
Fino jeg finde et anden sted at handle fremover

Risposta di SILVAN - Horsens
I Silvan Horsens har de en hel del medarbejdere, som altid er hjælpsomme. Og i dag var de gudskelov på arbejde. Jeg fik den fineste hjælp i dag og service.

Risposta di SILVAN - Horsens
Skulle hente click and collect og blev bedt om at køre om til udleveringen på bagsiden. En anden kollega spurgte hvor stor pakken var, og bad en fra lageret komme ind i butikken med den i stedet, da pakken ikke var større end den kunne være på en vogn. God service så jeg lettere kunne komme afsted med pakken igen ☺️