SILVAN - Frederikssund Recensioni

TrustScore 4 su 5

Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Silvan Frederikssund har vi købt alle vores byggematerialer til vores husrenovering. Særligt Søren (medarbejder) har været fuldstændig fantastisk til at hjælpe os. Han har virkelig ydet en ekstra serv... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Produktet var fint nok, men personalet i butikken er virkelig ligeglade med kundeservice. Hvilket er under alt kritik! De taler ikke altid særlig pænt, har ikke travlt med at ekspedere selvom der står... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Silvan Frederikssund, er et sted man kan købe i god tro. Også selvom ting ikke virker efter hensigten, så refunderer de gerne penge uden bøvl. Jeg købte en havepavillon, som ikke kunne holde til a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Forrygende kundeservice. De havde ikke min blæser på lager, men jeg fik bare en anden en ved kassen. Det var endda et mere bekosteligt produkt, men de opkrævede ikke en merpris. sjældent nu om... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7448 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Jeg forstår godt at de går dårligt i…

Jeg forstår godt at de går dårligt i Silvan , dårlig service dyre priser.

28 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse til kundeservice@silvan.dk, så vi har mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Maria

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig virkelig dårlig kundeservice i…

Virkelig dårlig kundeservice

Vi var forleden forbi Silvan i Frederikssund for at købe et vinyltæppe, men oplevelsen var virkelig skuffende. Medarbejderne havde ingen viden om produkterne. Da vi spurgte om hjælp, fik vi bare svaret “det ved jeg ikke”, og der var ingen interesse i at finde en løsning eller føre en samtale. Medarbejderen stod bare stille og virkede uinteresseret.

I en så stor butik var der kun tre medarbejdere: én ved kassen og to andre, som tydeligvis heller ikke vidste noget. Det er virkelig frustrerende, når medarbejdere ikke har basal viden om det, de arbejder med.

Meget dårlig oplevelse, og det er sidste gang, vi handler der.

Hvis medarbejderne ikke engang kender de varer, de sælger, burde de slet ikke stå i butikken. Virkelig dårligt sted, og helt sikkert sidste gang vi kommer der.👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

22 dicembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Valutata 3 stelle su 5

Click og Collect - dårlig instruks SMS

Click og Collect: Modtog denne vrøvle besked på SMS og mail.

“Din ordre 0000XXXXXXXX er klar til afhentning i SILVAN Frederikssund inden for vores åbningstid. Se denne på (link fjernet) og husk venligst denne SMS ved afhentning. Ved ankomst i butikken bedes du: ved kassen. Vores adresse er: Askelundsvej 3 3600 Frederikssund”

Så gik til kassen. Pga kø ved kassen kunne jeg ikke se at der var stillet afhentnings stander op.

Måske Silvan vil stramme lidt op på instruksen?
Havde jeg benytter click og collect før, så havde jeg været klar over proceduren og det er jeg næste gang.

Ellers var vare klar, hurtig betjening, venligt personale, god pris. En oplevelse til 5 stjerner når instruksen rettes til :-) Glædelig jul.

22 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig og nem click og collect.

Mine byggevarer var hurtigt klar tilafhentning og der var ledige trailere at leje. 👍

21 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre og vores udlejningsservice.

Hurtig service

Fungerer fint

20 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Men lidt underligt at man skal bruge GLS til at få noget leveret til en anden Silvan når man bestiller en vare hos Silvan hjemmeside.

9 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre om din hurtige levering. Vi beklager besværet med GLS. Tak for din feedback!

Hurtig og fin service

6 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

God vejledning og service

God vejledning og service

19 ottobre 2025

Valutata 4 stelle su 5

Lidt mærkeligt at man ikke kan leje ud…

Lidt mærkeligt at man ikke kan leje ud styr ved kassen

19 ottobre 2025

Tak for din feedback.

Silvan har valgt at effektivisere processen i forbindelse med udlejning. Derfor skal kunderne selv ind og booke det ønskede udlejningsprodukt online.

Dette betyder også, at man både kan lave sin udlejnings ordre derhjemme, men også i butikken. Det kræver blot at man medbringer sin smartphone, og ellers er man altid velkommen til at hive fat i en medarbejder, som dermed kan assistere.

Click and collect klar på 30 min

Click and collect klar på 30 min. Hurtig og venlig udlevering

16 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig betjening og god service ifm…

Hurtig betjening og god service ifm leje af tæpperenser.

13 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service og udlejning af tæpperenser😊

Maskinen duede ikke

Maskinen duede ikke . Så jeg måtte returnere den igen . Jeg ringede til jer , fik en meget venlig ekspedient, som fortalte at jeg ville få mine penge retur , dem venter jeg stadig på .

23 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Vi beklager meget, hvis du har modtaget defekte varer.

Silvan kundeservice står ikke til at have modtaget en henvendelse vedr. denne sag, så der kan findes en løsning.

Let og enkelt bestilling

Let og enkelt bestilling. God service fra personale.

17 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for, at bestillingen var let, og at du oplevede god service fra personalet. Tak for din tilbagemelding!

Maria

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più