Silvan Frederikssund har vi købt alle vores byggematerialer til vores husrenovering. Særligt Søren (medarbejder) har været fuldstændig fantastisk til at hjælpe os. Han har virkelig ydet en ekstra serv... Leggi di più
Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund, DK
L'azienda ha risposto
Produktet var fint nok, men personalet i butikken er virkelig ligeglade med kundeservice. Hvilket er under alt kritik! De taler ikke altid særlig pænt, har ikke travlt med at ekspedere selvom der står... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Silvan Frederikssund, er et sted man kan købe i god tro. Også selvom ting ikke virker efter hensigten, så refunderer de gerne penge uden bøvl. Jeg købte en havepavillon, som ikke kunne holde til a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Forrygende kundeservice. De havde ikke min blæser på lager, men jeg fik bare en anden en ved kassen. Det var endda et mere bekosteligt produkt, men de opkrævede ikke en merpris. sjældent nu om... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Scritti dall'azienda

Askelundsvej 3, 3600, Frederikssund, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg fik hurtig besked om at varen var klar til udlevering, og alt car pakket på en vogn da jeg kom ind i butikken - super betjening

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Sædvanligvis stemmer lagerlisten på nettet ikke med virkeligheden i butikken.
Det roder mange steder, i dag ved Makita værktøj.
Butikken er overladt til unge mennesker som kæmper, men ikke har forudsætninger for at vejlede kunderne

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Jeg lejede et stolpebor på benzin, men da jeg kom frem og skulle bruge det var det ikkemuligt. Boret var så slit at det ikke engang kunne komme ned i jorden. Så måtte jeg jo prøve det andet bor, men der manglede spiltten der skulle sørge for at boret sad fast. Så alt i alt en spilt dag på et særdeles useriøst firma. Lær at lav service på jeres ting

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Click and collect fungerede perfekt👍.
Hurtig og utrolig venlig betjening.

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Silvan tilbydder stillads med arbejdshøjder, som ikke overholder arbejdsmiljøets forskrifter.
Heldigvis havde Stark de godkendte stilladser.

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Skruer som vi havde bestilt var der ikke, når man spørger hvornår de kommer siger de i næste uge det sagde de også for 14 dage siden,og det er vare der er bestilt på deres egen hjemmeside.
Hobby olie har været åben man kan se at spidsen er skåret af så det var løbet ud i den pose man fik sine indkøb i.

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Jeg handler tit i silvan Frederikssund, elsker at komme der, altid glad og hjælpsom personale, aldrig for travlt til at give vejledning og råd. Jeg har de sidste mange gange haft fornøjelsen af at blive betjent af en Søren, det er personale som ham, der gør at man føler sig velkommen og har lyst til at komme igen. syntes lige jeg ville smide et par ord, da ha n fortjener et klap på skulderen oppe fra. folk er altid hurtig til at brokke sig, husk nu også at rose dem der fortjener det. silvan i frederikssund, i har valgt et super godt personale, dem kan i godt være stolte af. kom glad.

Risposta di SILVAN - Frederikssund
God service, blev ringet op inden jeg afhentede den bestilte vare. Alt var klart ved afhentning. Dejlig med god service.

Risposta di SILVAN - Frederikssund
er blevet en meget mærkelig butik , der ikke tid de kunder der kommer og vil købe almindelig vare der der hverken tid eller lyst at hjælpe hverken med at finde ,eller et godt råd . Det er sket 3 gang den sidste uge . Men der er masser af hjælp hvis du skal hente en pakke

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Jeg har fået en e-mail fra Silvan, hvor I beder mig bedømme mit sidste indkøb, og det vil jeg gøre. Det kan kun blive til en stjerne, da man ikke kan give mindre. Jeg købte to udhusdøre fra Silvans nethandel, velvidende om, at der hverken fulgte nøglecylinder eller håndtag med. Der troede jeg, at jeg kunne gå til min lokale Silvan, og købe disse. Men nej, de hverken ville eller kunne hjælpe, da jeg havde købt dørene på nettet, og de vidste ikke hvilken nøglecylinder, som skulle bruges til dørene, til trods for, at jeg havde medbragt alle oplysninger om dørene. Jeg måtte kontakte nethandelens kundeservice.
Nu har jeg monteret den ene dør, og har konstateret, at der er monteret forkert låsekasse i dørene. Låsekassene er venstrehængte/udadgårende og den monterede låsekasse er til en venstrehængt/indadgående dør. Jeg er en naiv person, så jeg troede, at jeg bare kunne besøge min nabo, den lokale Silvan, så kunne jeg få de forkerte nøglekasser byttet til en rigtig nøglekasse. Men det kunne jeg ikke, fordi jeg havde købt døren fra Silvans nethandel, og det havde intet med dem at gøre, og for iøvrigt så markedsførte de ikke de låsekasser, som fulgte med de døre,som Silvans nethandel solgte. Jeg måtte kontakte Silvans nethandels kundeservice, og nu sidder jeg og venter på deres svar, fordi de har lukket i weekenden.
Jeg synes, at det er meget dårlig kundeservice, og vil næppe handle hos Silvans nethandel igen, og kun hos den lokale Silvan hvis jeg ikke kan få varen fra deres to konkurrenter, som ligger på hver sin side af deres forretning.
Tilføjelse
Nej, sagen er ikke blevet løst via mail, men med god hjælp og service fra den lokale STARK.

Søde ansatte
Men udstyret som blev lejet var slidt og ikke effektivt.

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Selve køb online er fint og nemt. Men når man så skal havde udleveret sine ting og er kommet hjem finder man ud af det er forkerte varemodeller. Så nu skal man igang forbi og bytte. Lidt træls når man står og skal bruge det med det samme.

Risposta di SILVAN - Frederikssund
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.