SILVAN - Frederiksberg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Nordens Plads 8A, 2000 Frederiksberg C, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En super servicebevidst medarbejder hjalp mig i dag i Silvan Nordens Plads på Frederiksberg, med at opdele nogle monterings strips af tape i mindre dele. Det var en kanon hjælp.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik virkelig god hjælp af Kristian i Silvan på Nordens Plads, Frederiksberg. Han hjalp med råd og vejledning til ophæng samt tilskæring af en bordplade til en niche over radiatoren. Han var både h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik hjælp af Kristian, vi skulle have lavet en lille bænk, han hjalp os med selve pladen, men benene havde han ikke hjemme, så han anbefalede at vi kørte til Valby at få dem lavet. Kristian var... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8143 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nem bestilling

Nem bestilling, alt var klart ved levering

10 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at bestille, og at alt var klart ved levering😊

Valutata 5 stelle su 5

Let og overskuelig bestilling på…

Let og overskuelig bestilling på hjemmesiden. Click&Collect giver så god klimasamvittighed.

18 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi er glade for at høre, at du synes, det er let at bestille via hjemmesiden, og at du er tilfreds med Click&Collect. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem god kundeservice.

Helt igennem god kundeservice.
Varen, jeg havde bestilt var ikke på lager. Det var en fejl på websiden. Blev tilbudt en anden model til samme pris.

17 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi beklager meget fejlen med lagerstatus men er glade for, at vi kunne tilbyde dig en passende løsning. Tak for din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Aske er en kæmpe legende og fantastisk…

Aske er en kæmpe legende og fantastisk medarbejder i har jer! Giver altid den bedste service og et kæmpe smil når man handler hos jer! 🫶🏽

6 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Valutata 2 stelle su 5

Der var en vare som de slet ikke havde…el

Der var en vare som de slet ikke havde alligevel - og jeg måtte selv være opmærksom på at få de rigtige penge retur. Samtidig var de ved at glemme at udlevere alle resterende varer. Det var ikke en god oplevelse med click n collect.

2 dicembre 2025

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Valutata 1 stelle su 5

Den dårligste kunde-service i; Silvan; Nordens Plads, 2000 Frederiksberg!

Dårligste personlige; kunde-service - nogensinde, i; Silvan, på; Nordens Plads, 2000 Frederiksberg. I dag; Tirsdag d.4/11-25. Kommer jeg ind i forretningen, trykker mit gls-nummer og stiller mig stille og roligt afventende, på kort kort afstand, til det er min tur. Da den ene ekspedient, nu er igang, med at hjælpe en kunde ved kassen. Alt imens jeg nu ser at der står et pakkebud udefra, der står tager hånd, om en masse placeret pakker, hvor et par fyldt sække med pakker, nu også står og afskærer, vejen/den ene side ind til kassen, så man ik kan komme forbi der. Dernæst da det så er min tur og den anden ekspedient kommer ud med min ene pakke, som jeg skal hente. Så står der en kø af kunder, på den anden side, ind til kassen. Ekspedienten står nu med pakken og spørg efter mit navn. Hvortil jeg svarer og nu prøver at træde frem ved kassen, med tanke på at prøve at flytte en af de fyldte sække, med pakker. Hvorpå jeg gir op og venligt og opgivende siger; “Det er lidt svært at komme til”. Derpå svarer ekspedienten mig prompte; “Så må i lade vær med, at bestille så meget l…”. Og derpå fluks sætter pakken på disken og går videre til køen, de andre kunder. Alt imens jeg så igen, nu må forsøge at komme hen til disken og hente min pakke. Men pludselig ved hjælp udefra, fra en af de to unge gutter, som er kommet ind i forretningen, så flytter denne ene unge gut, imødekommende, den ene sæk for mig, hvilket gør at jeg noget forbavset over denne service, nu kan komme ind til disken og hente min pakke. Og gå ud af forretningen igen, alt imens jeg tænker; Skal jeg som kunde i denne Silvan, stå til ansvar, for at de modtager så mange pakker, og så tilmed denne kunde-service?. Når jeg blot venligt kommer ind som kunde, for at hente min ene pakke. Det må siges at være den dårligste service jeg nogensinde har fået i; Silvan, på Nordens Plads, 2000 Frederiksberg. Med tanke på alle de år, jeg har boet her på; Frederiksberg.

4 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Valutata 2 stelle su 5

Returneringer ikke ok

Købte et produkt i Silvan Nordens Plads, som manglede de nødvendige skruer og instruktioner. Jeg byttede det til et nyt, som så viste sig at være defekt ved montage. Ved anden returnering to dage senere blev jeg overrasket over at finde, at det oprindelige produkt (som manglede både skruer og instruktioner) bare var blevet sat tilbage på hylden, selvom medarbejderne blev informeret om årsagen til returneringen. Ikke særlig troværdig.

5 ottobre 2025

Returnering ved brudt emballage NOT

Silvan Nordensplads
Jeg havde købt 2 stk. afløb til håndvask i str 40 og 50 mm ingen passede, så jeg ville returnerer dem.
Af gode grunde havde jeg brudt emballagen for at afprøve størrelserne. Jeg fik at vide at jeg ikke kunne returnerer da emballagen var brudt. Jeg fortalte "service" personen at så havde de mistet en kunde. Hvor efter personen højt sagde "Må du have en rigtig dårlig dag!" der stod flere kunder i kø der overhørte dette. Så jeg svarede har i virkelig lyst til at handle her. Efterfølgende handlede jeg i Bauhaus og spurgte on jeg kunne bytte hvis emballagen bar brudt, hvortil de svarede "Klart hvordan vil du ellers kunne prøve om varen passer" I rest my Case!

26 settembre 2025

Valutata 1 stelle su 5

Medarbejderne siger til mig at jeg er…

Medarbejderne siger til mig at jeg er et lille barn

19 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse til kundeservice@silvan.dk.

Valutata 1 stelle su 5

HvepseFri er spild af penge

Købte Ecoline HvepseFri i Silvan og har anvendt det efter forskrifterne. Det er ubehageligt for hvepsene, men er ellers fuldstændig virkningsløst. Ærgerligt spild af penge - og det er dyrt!

1 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til forventningerne. Tak for din feedback.

Great service

Great service, very helpful, both when buying and when collecting and sending packages. All around a great atmosphere and a extra thank you for the two guys which helped me today (27.08.25) to send my packed away. 😊
P.s. i got my bus

27 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Silvan på Nordens Plads

Jeg elsker at købe blomster og grønne planter i silvan på Nordens plads, de er altid friske og ham der står for dem(jeg tror det er butiks chefen) han giver altid god service og et godt tilbud. Jeg har sagt til alle jeg kender, at de skal gå i silvan på Nordens Plads og købe blomster og planter for de er altid friske, og hvis der lige står en der ser lidt trist ud får jeg dem bare billigere.
På gensyn

23 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med blomsterne og planterne på Nordens Plads. Det betyder meget for os, at du oplever god service og friske varer. Tak for din anbefaling! Vi ser frem til dit næste besøg😊

Silvan Frederiksberg

Var fobi Silvan Frederiksbeg i går, havde brug for hjælp til toiletsæde. Ekspedienten sendte mig videre til chefen, som gav mig utrolig god viden og super god sevice. Det er noget af det bedste service jeg længe har fået.

25 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken og fik god service med toiletsædet. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Kunne ikke hjælpe med at save 22 mm over

Selvom, hvad man må formode var butikschef, da han hverken havde uniform eller navneskift på, stod foran mig, mine børn (en lille på armen) og saven lagt frem på bordet, ville han ikke hjælpe med at skære 2 rundstokker i 22mm over for mig 😂
Virkelig mærkelig måde at fører forretning på.

24 agosto 2025

Valutata 5 stelle su 5

Meget hjælpsom og venlig betjening

Meget hjælpsom og venlig betjening. Silvan på Nordens plads, må være en af Danmarks bedste.

17 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hjælpsom og venlig betjening i vores butik. Tusind tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os!

Valutata 1 stelle su 5

Halvdelen af bestillingen ikke…

Halvdelen af bestillingen ikke udleveret
Ingen kunne hjælpe
Meget unge søde men ikke så handlekraftige unge mennesker
Chefen ikke til stede
Måtte køre til en anden silvan og købe nye produkter selvom jeg havde betalt i click and collect

13 agosto 2025

God service med stort smiley

God service med stort smiley

9 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Vi er glade for at høre, at vores service gav dig en god oplevelse. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Altid pænt i butikken og meget venlige…

Altid pænt i butikken og meget venlige medarbejdere 👍

4 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Frederiksberg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes, at vores butik er pæn og personalet er venligt.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più