En super servicebevidst medarbejder hjalp mig i dag i Silvan Nordens Plads på Frederiksberg, med at opdele nogle monterings strips af tape i mindre dele. Det var en kanon hjælp.
Sede
Cambia sedeNordens Plads 8A, 2000 Frederiksberg C, DK
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Selvom, hvad man må formode var butikschef, da han hverken havde uniform eller navneskift på, stod foran mig, mine børn (en lille på armen) og saven lagt frem på bordet, ville han ikke hjælpe med at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi fik hjælp af Kristian, vi skulle have lavet en lille bænk, han hjalp os med selve pladen, men benene havde han ikke hjemme, så han anbefalede at vi kørte til Valby at få dem lavet. Kristian var... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Nordens Plads 8A, 2000, Frederiksberg C, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
God service fra Kristian
Tusind tak for virkelig fin og hurtig…
Tusind tak for virkelig fin og hurtig service, da jeg skulle finde nye hylder, som skulle skæres til😊
Særlig tak til Kristian
Mvh N
En super servicebevidst medarbejder…
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Silvan nordens plads
Silvan nordens plads! Kristian er en super dejlig person og pro kundeservice. Super rar oplevelse 🫶

Super god service fra Kristian
Super god service fra Kristian. Meget professionel, og venlig.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Kristian er altid klar med at hjælpe og…
Kristian er altid klar med at hjælpe og gør det med et smil 😊

Supergod service i Silvan på Nordens Plads
Jeg fik virkelig god hjælp af Kristian i Silvan på Nordens Plads, Frederiksberg. Han hjalp med råd og vejledning til ophæng samt tilskæring af en bordplade til en niche over radiatoren. Han var både hjælpsom, grundig og god til at finde en løsning, der passede til projektet. Supergod service hele vejen igennem - stor anbefaling herfra.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Kristian was super friendly and helpful…
Kristian was super friendly and helpful when I came to the store looking for help. Thanks a lot

Vi fik hjælp af Kristian
Kristian var virkelig flink og god til hjælpe os kvit og frit 😊

God service!!
Skulle bruge diverse materialer i underlige mål. God hjælp til opgaven!

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Dårlig betjeningen eller ingen betjening …
Jeg er målløs efter et besøg i silvan på Nordens plads.
En medarbejder taler i telefon med en kunde som han ikke kan hjælpe med noget grus/belægning af en slags da butikken ikke har de mængder kunder efterspørger. Trods dette bliver han ved med at sludre med kunden om hvorfor de ikke har nok og hvilke steder de måske har.. helt uanfægtet at køen vokser. Han siger ikke til kunden i røret at han må smutte da der er kunder i butikken. Han finder ikke en anden medarbejder eller undskylder at det trækker ud. Han hænger op af væggen og hyggesludre som om han have oceaner af tid. Den første herre i køen har nu stået over 1 kvarter og er ældre med krykker som han efterhånden hænger overs. Han spørger om han ikke kan få udleveret sin pakke nu da han ikke kan stå længere grundet dårlig ryg. Pakken lå klar men ekspedienten kunne åbenbart ikke både snakke i telefon og udlevere pakke. Da den ældre herre spørger om han kan få sin pakke svarede ekspedienten hvad han havde tænkt sig at han skulle gøre?!
Han Øhhh.. måske sige til kunden i røret at han havde kunder efter at havde svaret på spørgsmål.
Helt igennem sindssyg dårlig betjening.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Super service af medarbejder Ask som…
Super service af medarbejder Ask som hurtigt hjalp i savværkstedet med at skære terassefliser til, tak :-)

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Vi fik hjælp af en rigtig flink…
Vi fik hjælp af en rigtig flink medarbejder i Silvan i Domus Vista, da vi havde brug for en palleløfter.
Det var mere krævende og derfor stor TAK for hjælpen 🙏🏼
Vi fik desværre ikke fat på hans navn.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
skulle returnere en pakke og fik god…
skulle returnere en pakke og fik god service

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.