En super servicebevidst medarbejder hjalp mig i dag i Silvan Nordens Plads på Frederiksberg, med at opdele nogle monterings strips af tape i mindre dele. Det var en kanon hjælp.
Sede
Cambia sedeNordens Plads 8A, 2000 Frederiksberg C, DK
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik virkelig god hjælp af Kristian i Silvan på Nordens Plads, Frederiksberg. Han hjalp med råd og vejledning til ophæng samt tilskæring af en bordplade til en niche over radiatoren. Han var både h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Selvom, hvad man må formode var butikschef, da han hverken havde uniform eller navneskift på, stod foran mig, mine børn (en lille på armen) og saven lagt frem på bordet, ville han ikke hjælpe med at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi fik hjælp af Kristian, vi skulle have lavet en lille bænk, han hjalp os med selve pladen, men benene havde han ikke hjemme, så han anbefalede at vi kørte til Valby at få dem lavet. Kristian var... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Nordens Plads 8A, 2000, Frederiksberg C, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg fik en helt igennem fantastisk…
Jeg fik en helt igennem fantastisk betjening af Kristian hos Silvan ved Domus Vista, nordens plads, Frederiksberg. Det er faktisk længe siden jeg har fået så god og tjekket betjening. Tusind tak!

Tæpperenser virker ikke
Lejede en tæpperenser. Den virkede ikke. Det samme var tilfældet sidste gang jeg lejede én - dog på Fisketorvet.
Silvan tjekker ikke maskinen, men forventer at folk selv siger, hvis der er noget galt. Har man ikke købt en forsikring, hæfter man selv for det, hvis der sker noget. Og dette inviterer sikkert ikke til, at fejl bliver indberettet.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Tusind tak til Kristian for rigtig god…
Tusind tak til Kristian for rigtig god hjælp!

Very much friendly
Very much friendly, helpful and expert hand! I like it 😊😊😊

Virkelig god kundeoplevelse
Jeg har som kunde kun gode oplevelser med Silvan Nordens Plads, Frederiksberg. Jeg vælger altid at handle i lige netop den Silvan, fordi jeg altid får meget venlig, god og fair betjening af både butikschef og øvrige ansatte. Jeg giver butikken mine allerbedste anbefalinger.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Vældig god og professionel hjælp af…
Vældig god og professionel hjælp af Kristian. Alle spørgsmål blev taget seriøst og blev svaret med stor imødekommelse.

Great service
Had a great experience at the store thanks to Aske, who helped me find exactly the products I needed.
He took the time to explain the differences between options and gave helpful advice on how to fix some stuff.
Really appreciate the friendly service!

Top service
Ikke nok med at Kristian fandt de rigtige skruer og beslag, han skruede dem også i (og det var ikke nemt)! Supergod service 🤩 Og så på en helligdag 🐣
Silvan, Nordens plads.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Jeg skulle have skåret noget træ ud til…
Jeg skulle have skåret noget træ ud til en skærm. Og der var Kristian super hjælpsom. Især for en der ikke har forstand på den slags. Kommer 100 til, at anbefale Silvan ved Nordens Plads, og ikke mindst deres hjælpsomme personale.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Jeg havde en køkken front der skulle…
Jeg havde en køkken front der skulle skæres til, og besværlig beslag der skulle afmonteres. Kristian var enorm hjælpsom og løsningsorienteret. Silvan Frederiksberg Nordens plads levere altid super service!

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Super god betjeningen af kristian
Super god betjeningen af kristian. Fik den helt rette hjælp og føler mig mere tryk i det kommende maleprojekt. Er meget tilfreds!

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Super service og meget imødekomme de

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Super flinke til at vejlede
Super flinke til at vejlede. Kristian var flink til at hjælpe med farveprøve😊

Virkelig søde medarbejdere
Virkelig søde medarbejdere! Fandt lige netop de fliser jeg skulle bruge! Ualmindelig god service

Rigtig imødekommende
Snakkede med Kristian i dag om plugs og skruer til gipsvæg. Rigtig imødekommende og god vejledning.

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Købte en kælk til 199 som koster mellem…
Købte en kælk til 199 som koster mellem 89 og 100 kr alle steder virkelig dyrt, da kvaliteten af kælken ikke er specielt god. Virkelig dyrt firma forstår ikke folk handler her så meget.
Til dig de svarede, nej har ikke set dem i så dårlig kvalitet andre steder så nej de har nok ikke de samme. Har købt 2 i føtex til 100 kr stk som er meget bedre kvalitet. Forstår ikke folk handler i Silvan bare dyrt

Risposta di SILVAN - Frederiksberg
Kunne ikke købe selvom varen var i butikken
Var i 2 butikker på Nørrebro og Frederiksberg. Selvom varen var på lager i følge lagerstatus på hjemmesiden, kunne de ikke finde den til at jeg kunne købe den. Men da jeg bestilte og betalte fir Crick and collect kunne de godt finde den alligevel

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.