SILVAN - Birkerød Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bor i Ebeltoft og den ventilator var udsolgt i Jylland og Fyn men Birkerød havde en og Viktor i silvan Birkerød løste det, sendt den til os via klik og colek og vi fremsendte en pakkeseddel og Viktor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde ved en fejl valgt click and collect Jeg kunne ringe til Birkerød Silvan, og den venlige medarbejder, kunne både annullere min ordre, og guide mig hurtigt og effektivt bestille hvad jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7950 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super effektiv, hjælpsom og søde…

Super effektive og hjælpsomme søde medarbejdere.

10 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Valutata 5 stelle su 5

En absolut god rådgivning og behandling

Jeg købte en plæneklipper i går den den 7. juni, men var nødt til at køre den tilbage til butikken i Birkerød da jeg var i tvivl om hastigheden på selvkørende funktion var korrekt indstillet. Men jeg tog den med hjem og fik at vide hvis der skulle være noget andet med den, selv om jeg havde brugt den i kort tid kunne den tages retur, hvilket var meget betryggende og godt for mig at vide. Det viste sig sandelig at der var fejl i opsamlingsdele, så kørte jeg den tilbage igen i morges og uden nogen problemer tog butikschefen Mark den tilbage. Tusind tak for en god behandling Mark, og andre butiksejere kunne lære lidt at det da det ikke er altid man bliver enige med kunden om hvordan tingene skal håndteres, og der plejer at være diskussioner om sagerne. Jeg har været fast kunde gennem mange år hos Silvan i Birkerød og vil handle gerne igen.
Mange tak for hjælpen.
Vh.
Mads A.

8 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Birkerød. Vi er taknemmelige for din feedback om servicen, og ser frem til at byde dig velkommen igen😊

Valutata 5 stelle su 5

Pakket og klart som aftalt (webordre)

Pakket og klart som aftalt (webordre), god pris og imødekommende personale.

2 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Nemt og effektivt

Nem og effektiv bestilling og mulighed for hurtig afhentning

29 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede bestillingen og afhentningen som nem og hurtig.

Valutata 5 stelle su 5

Udlejning af godt værktøj med fin service

Det værktøj jeg havde lejet fungerede perfekt og de medarbejdere der var til stede i Silvan Birkerød både ved afhentning og aflevering var meget hjælpsomme og behagelige.

29 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale og udlejningsservice.

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside. Hurtig og nem afhentning af varer

19 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes hjemmesiden er god og overskuelig, og at afhentningen var hurtig og nem.

Fantastisk kundeservice

Jeg købte en Park havesprøjte for et års tid siden som var blevet utæt. Jeg havde desværre smidt kvitteringen væk, men tog chancen og tog den defekte vare med ned i den lokale Silvan i Birkerød. Butikschefen var utrolig hjælpsom og byttede varen med et smil. Ingen problemer, bare en fantastisk god kundeservice!

18 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre om den gode service, du oplevede i vores Silvan butik. Tak for din positive feedback!

Valutata 3 stelle su 5

Ok- plads til forbedring

Mangel på medarbejdere der ved noget

15 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Maria

Valutata 5 stelle su 5

Super nemt at bestille tunge sten og hente!

Super nemt at bestille tunge sten via nettet - og kunne hente dem så hurtigt, at jeg ikke havde sat traileren på, før jeg fik besked om, at de var klar til afhentning - sådan.
Og en meget flink ung mand hos Silvan hjalp mig herefter.
Kan ikke være bedre!!!

12 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din positive feedback! Det glæder os, at bestilling og afhentning af stenene gik nemt og hurtigt – og at du fik god hjælp i butikken.

Altid fin service

Altid meget fin service af venlige og hjælsomme mennesker.

14 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med servicen.

Valutata 1 stelle su 5

På trods af at der på hjemmesiden stod…

På trods af at der på hjemmesiden stod der var 10 trillebøre på lager var der ingen af modellen da jeg skulle hente den. Fik en dårligere model men skulle stadig betale det samme. Fik desuden kvittering på modellen de ikke havde.

10 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi beklager meget din dårlige oplevelse med din Click&Collect ordre.

Vi vil anbefale dig at sende en mail med billeder af den modtaget vare til kundeservice@silvan.dk, så sagen kan undersøges nærmere.

Maria

Jeg købte et fejlkøb

Jeg købte 3 fejlkøb - og et rigtigt køb. På mit rigtige køb fik jeg rigtig god vejledning til at vælge den rigtige vare. På mit fejlkøb hjalp Silvan mig med at finde bonnen i deres system ved hjælp af kreditkort udskrift, således at jeg uden problemer kunne få pengene tilbage. Kudos for Silvan - seriøst god service!

10 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du fik god vejledning og hjælp. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du er tilfreds med vores service. Tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

God kunderådgiver og hurtig levering

Var ikke hjemme på dagen hvor pakken skulle leveres, ringede til kundeservice som forsikrede mig at vi nok skulle finde ud af det. Blev ringet op af chaufføren og fik aftalt et sted han kunne stille pakken selvom det var et svært sted for en lastbil at komme ind.

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at vi kunne finde en god løsning for din levering, selvom du ikke var hjemme. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Det var en super god behandling jeg fik…

Det var en super god behandling jeg fik i fredags da jeg var i Silvan i Birkerød. Der var 2-3 medarbejdere som virkelig forsøgte at hjælpe mig med at løse en vandhane til en regnvandstønde. Vil klart anbefale alle at handle der efter min oplevelse i fredags.

2 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi er taknemmelige for din anbefaling og sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Click-and-collect

Når man ved hvad man skal bruge - i dette tilfælde to gange 20 kg fugesand - er det fint at bestille click-and-collect. Første gang var der en af de unge kassemedarbejdere til at betjene. Anden gang mente de, at man skulle stille op i køen, og det var ikke så godt.

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din feedback om click-and-collect. Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille fugesand.

Fin service i Birkerød

Købte beslag som click og collect i Birkerød. Kom til kassen, sagde, hvad jeg skulle hente, og fik min pakke med det samme. Ingen besværlige scan på automater. Bare fin service, hvor mit navn blev checket, så de var sikre på, at det var den rigtige ordre.

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click og collect i Birkerød. Vi er glade for, at du oplevede hurtig og nem service. Tak for din positive feedback!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più