Bor i Ebeltoft og den ventilator var udsolgt i Jylland og Fyn men Birkerød havde en og Viktor i silvan Birkerød løste det, sendt den til os via klik og colek og vi fremsendte en pakkeseddel og Viktor... Leggi di più
Sede
Cambia sedeBirkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK
Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Leggi di più
Jeg havde ved en fejl valgt click and collect Jeg kunne ringe til Birkerød Silvan, og den venlige medarbejder, kunne både annullere min ordre, og guide mig hurtigt og effektivt bestille hvad jeg... Leggi di più
En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... Leggi di più
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Birkerød Kongevej 49-57, 3460, Birkerød, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Total mangel på empati fra skranken ved…
Total mangel på empati fra skranken ved udlevering af pladevibrator. Ingen info, fik bare at vide jeg skulle gå hjem og se video. Fik en måtte med som ingen ide om hvad skulle bruges til. Den kostede 3000,- hvis ikke de fik de retur igen. Mangen til dårlig personale har jeg aldrig mødt. Vi er i Silvan Birkerød !

Risposta di SILVAN - Birkerød
Generelt er jeg godt tilfreds
Generelt er jeg godt tilfreds, men jeg undre mig over at jeg får en SMS om at jeg kan hente min varer nu, når jeg har bestilt og reserveret til d.3 maj

Fornem service og hjælp
Fornem service og hjælp, da produktet var lidt svært at gennemskue. Alt blev klaret og køleren har virket fremragende efterfølgende.

Manglende lyst fra ekspedienten
Manglende lyst fra ekspedienten. Ignorerede mig, ingen positiv oplevelse

Risposta di SILVAN - Birkerød
Alle varer var pakket og klar til…
Alle varer var pakket og klar til afhentning inden for 30 min. Kan klart anbefales.

Varen var der som lovet
Varen var der som lovet - men jeres personale ved kassen er uvenlige og meget lidt imødekommende - hvilket er et helt generelt problem hos Silvan i Birkerød :(

Risposta di SILVAN - Birkerød
jeg ønskede vejledning om de tagplader…
jeg ønskede vejledning om de tagplader jeg købter den fik jeg af kvalificeret medarbejder og bstillingen gik fint og varen kom over en uge tidligere end forventet og den blev leveret af en god fragtmand der kontaktede mig da jeg ikke var hjemme men han fik fat i min nabo og fik hende til at modtage varen istedet for bare at køre igen så en god oplevelse tak for det

Risposta di SILVAN - Birkerød
Sikke en klovn på lageret!
Handel på hjemmesiden og produkter helt fint, men sikke dog en klovn af en medarbejder i udleveringen på lager som hamrede løs på min bil mens jeg sad i den fordi han mente jeg skulle flytte den. Jeg holdt helt reglementeret, men hvis han mente der var et problem kunne han da lidt roligt have taget kontakt.

Bestilt Alko mostrimmer til afhentning
Jeg har købt en Alko mostrimmer til afhentning i Silvan i Birkerød. Nemt at finde varen og den stod klar da jeg ankom en ½ time senere. Jeg kune derved spare tid åp selv at finde den frem :) God service

Nedbrydningsmaskinen fungerede fint
Nedbrydningsmaskinen fungerede fint, men de medleverede mejsler var meget slidte, hvilket gjorde det svært, at slå betonen i stykker.,