SILVAN - Birkerød Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bor i Ebeltoft og den ventilator var udsolgt i Jylland og Fyn men Birkerød havde en og Viktor i silvan Birkerød løste det, sendt den til os via klik og colek og vi fremsendte en pakkeseddel og Viktor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde ved en fejl valgt click and collect Jeg kunne ringe til Birkerød Silvan, og den venlige medarbejder, kunne både annullere min ordre, og guide mig hurtigt og effektivt bestille hvad jeg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7950 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Total mangel på empati fra skranken ved…

Total mangel på empati fra skranken ved udlevering af pladevibrator. Ingen info, fik bare at vide jeg skulle gå hjem og se video. Fik en måtte med som ingen ide om hvad skulle bruges til. Den kostede 3000,- hvis ikke de fik de retur igen. Mangen til dårlig personale har jeg aldrig mødt. Vi er i Silvan Birkerød !

27 aprile 2025

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Valutata 3 stelle su 5

Generelt er jeg godt tilfreds

Generelt er jeg godt tilfreds, men jeg undre mig over at jeg får en SMS om at jeg kan hente min varer nu, når jeg har bestilt og reserveret til d.3 maj

22 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tilbehøret til udlejningsmaskinen bliver behandlet som en Click&Collect ordre, så det pakkes og meldes klart indenfor 30 min, det skal naturligvis først afhentes samtidig med selve udlejningen. Vi beklager evt. forvirring vedr. dette.

Fornem service og hjælp

Fornem service og hjælp, da produktet var lidt svært at gennemskue. Alt blev klaret og køleren har virket fremragende efterfølgende.

18 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med produktet. Tak for din positive feedback og for at dele din oplevelse.

Manglende lyst fra ekspedienten

Manglende lyst fra ekspedienten. Ignorerede mig, ingen positiv oplevelse

20 aprile 2025

Valutata 5 stelle su 5

Alle varer var pakket og klar til…

Alle varer var pakket og klar til afhentning inden for 30 min. Kan klart anbefales.

16 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige behandling af din ordre.

Varen var der som lovet

Varen var der som lovet - men jeres personale ved kassen er uvenlige og meget lidt imødekommende - hvilket er et helt generelt problem hos Silvan i Birkerød :(

11 aprile 2025

Hurtig effektiv service

Maskinen gik i stykker , men jeg fik hurtigt udleveret en ny.

11 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du fik en ny maskine hurtigt. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Valutata 5 stelle su 5

jeg ønskede vejledning om de tagplader…

jeg ønskede vejledning om de tagplader jeg købter den fik jeg af kvalificeret medarbejder og bstillingen gik fint og varen kom over en uge tidligere end forventet og den blev leveret af en god fragtmand der kontaktede mig da jeg ikke var hjemme men han fik fat i min nabo og fik hende til at modtage varen istedet for bare at køre igen så en god oplevelse tak for det

2 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Det er dejligt at høre, at du fik den nødvendige vejledning fra vores medarbejder, og at bestillingen gik glat. Vi sætter pris på din positive feedback 😊

Maskinleje

Jeg bestilte leje af en havefræser og alt fungerede som aftalt
RLP

26 marzo 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at alt gik godt!

Valutata 2 stelle su 5

Sikke en klovn på lageret!

Handel på hjemmesiden og produkter helt fint, men sikke dog en klovn af en medarbejder i udleveringen på lager som hamrede løs på min bil mens jeg sad i den fordi han mente jeg skulle flytte den. Jeg holdt helt reglementeret, men hvis han mente der var et problem kunne han da lidt roligt have taget kontakt.

25 marzo 2025

God hjælp

God hjælp, da jeg skulle hente min Clik & Collect

21 marzo 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click & Collect-service. Vi sætter pris på din positive feedback 😊

Bestilt Alko mostrimmer til afhentning

Jeg har købt en Alko mostrimmer til afhentning i Silvan i Birkerød. Nemt at finde varen og den stod klar da jeg ankom en ½ time senere. Jeg kune derved spare tid åp selv at finde den frem :) God service

16 marzo 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at købe din mostrimmer i vores butik i Birkerød😊

Valutata 4 stelle su 5

Rådgivming

Super fin og kompetent hjælp.

19 marzo 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Mange tak for din positive feedback (:

Stor oplevelse

Superservice af jan 🙂

19 marzo 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tusind tak for din positive anmeldelse😊

Valutata 3 stelle su 5

Nedbrydningsmaskinen fungerede fint

Nedbrydningsmaskinen fungerede fint, men de medleverede mejsler var meget slidte, hvilket gjorde det svært, at slå betonen i stykker.,

10 marzo 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più