SILVAN - Birkerød Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bor i Ebeltoft og den ventilator var udsolgt i Jylland og Fyn men Birkerød havde en og Viktor i silvan Birkerød løste det, sendt den til os via klik og colek og vi fremsendte en pakkeseddel og Viktor... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde ved en fejl valgt click and collect Jeg kunne ringe til Birkerød Silvan, og den venlige medarbejder, kunne både annullere min ordre, og guide mig hurtigt og effektivt bestille hvad jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7950 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Altid kompetent malingblanding og…

Altid kompetent malingblanding og virkelig hyggelig betjening 🙂

9 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service😊

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig professionel action i forb.m

Rigtig professionel action i forb.m. udlejningsværktøj ..

16 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en professionel oplevelse med vores udlejningsværktøj. Tak for din positive feedback!

En ekstraordinær serviceoplevelse hos Silvan Birkerød

Normalt oplever jeg ikke servicen hos Silvan som særlig god – der er ofte for få medarbejdere til at hjælpe, og når man endelig får fat i én, kan de sjældent assistere. Men denne ene gang, hvor jeg havde en onlineordre, gik en medarbejder hos Silvan Birkerød virkelig above and beyond for at hjælpe mig. Det synes jeg, han fortjener ros for – og den indsats skaffede Silvan en tilbagevendende kunde.

10 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Silvan Birkerød. Det er dejligt, at en medarbejder ydede en ekstraordinær indsats for at hjælpe dig med din onlineordre. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi er taknemmelige for din loyalitet.

Maria

All went fine

All went fine. Received my goods fast

30 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Valutata 5 stelle su 5

Super god service i savværket med…

Super god service i savværket med tilpasning af 3 hylder

24 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for, at du er tilfreds med tilpasningen af dine hylder og servicen i savværket. Tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Købte en Bosch hækkeklipper og der blev…

Købte en Bosch hækkeklipper og der blev reklameret med at man fik en ekstra batteri efterfølgende, fik også en mailbekræftelse på dette, men har aldrig fået batteriet, reklamerede over dette og får bare et svar hver gang, at det er sendt. Til hvem ?? Det kan jeg ikke få svar på!!! Hvilket fup!!

Tusinde tak til Silvan Birkerød, de hjælp med at få det løst👍

30 maggio 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Birkerød

Beklager din oplevelse, vi kan desværre ikke finde nogen sag ud fra reference nummeret. Vi er glade for at høre, at butikken kunne hjælpe.

Altid serviceorienterede

Endnu en gang har Silvan været meget hjælpsomme og hjulpet med at finde en løsning

11 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde en god løsning. Tak for din positive tilbagemelding.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt.
Mine varer var klar som bestilt på click and collect.

15 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Valutata 4 stelle su 5

God smilende service

God smilende service, men I er i den dyre ende med de fleste varer

16 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre om den gode service. Tak for din feedback om prisen.

Valutata 5 stelle su 5

Alt gik helt uden problemer og hækken…

Alt gik helt uden problemer og hækken er klippet som planlagt

14 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at alt forløb problemfrit, og at du fik hækken klippet😊 Mange tak for den positive tilbagemelding!

Quick and efficient!

13 giugno 2025

Kind regards

Valutata 5 stelle su 5

Super effektiv, hjælpsom og søde…

Super effektive og hjælpsomme søde medarbejdere.

10 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più