SILVAN - Aalborg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Håndværkervej 21-23, 9000 Aalborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Forvirring ved den fremvise forsendelse, selv om man har skrevet sin adresse ned. Om det kun er til butik eller privat levering. Tænkte da jeg betalte om det kunne passe bagefter, det kosted... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringet til silvan Aalborg , for at forhøre mig hvilken montageslim jeg skulle bruge. Deres kundetelefon ringet ikke engang, ( måske var den bare optaget): men alt endte godt, for silvans enest... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Skulle have nyt hegn og fandt det ønskede på hjemmesiden. Kontaktede Silvan for at høre mere og fik god vejledning og service af Jonas.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle lave et hobby projekt med en kasse til en figur og skulle til dette projekt bruge træ skåret ud i meget præcise mål. Jonas derude hjalp mig med dette med et godt service mind og ingen prob... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8064 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har købt et hegn og 1 stolpe som…

Jeg har købt et hegn og 1 stolpe som skulle levers . Hade købt forkert stolpe og fik annullerer. Min order Men modtog begge order og da jeg ikke ville modtage begge order fik jeg ingen ting så tog de det hele og sage at det var mig der nægte at tage i mod . Da det er over 4000 kr pr order ville jeg kun modtage det jeg skulle bruge. I lyver i har ikke forgæves været her . Så ville i have sendt mail eller kontakt på mobil og jeg har været hjemme . Ja jeg har endelig modtaget i dag d 20

17 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Der er lagt to ordrer d. 11/3.

Den ene er som ønsket annulleret.

Den anden er forgæves forsøgt leveret d. 17/3, der er som ønsket booket en genkørsel, der står til levering i dag med DFM.

Thumbs up!

Hurtig og effektiv. Meget hjælpsomme.

13 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi takker for din positive feedback.

Kan varmt anbefales

Fine varer og lynhurtig levering så kan varmt anbefales

10 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer og leveringen af disse. Mange tak for din anbefaling😄

Kan anbefales

Kan anbefales

10 marzo 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Bare i orden

Brugte click&collekt og det gik bare stærkt

7 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din Click&Collect ordre. Tak for din positive feedback.

7 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Tak for din positive feedback😊

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og hjælpsom personale

Virkelig hurtig ekspedition, 30 minutter, så kunne jeg hente mine lamper og pærerne, dem hjalp en flink medarbejder med at finde

6 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at ekspeditionen var hurtig. Tak for din positive feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Ærgerligt

Ærgerligt, at man kun kan leje værktøj i en eller tre dage. Jeg havde kun brug for maskinen i Max to dage.

5 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi beklager, at vores udlejningsperiode ikke passede dine behov. Vi noterer din anmeldelse vedrørende udlejning, tak for din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering god vare til…

Super hurtig levering god vare til prisen tek vh jan.

28 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med leveringen og varens pris. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Fin udlevering og let at aflevere

Fin udlevering og let at aflevere. Man får kvittering for både det ene og det andet

20 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både udlevering og aflevering, og at du modtog kvitteringer. Tak for din positive feedback!

10 novembre 2025

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Super online oplevelse

Alt gik med få klik, forsendelsen kom som annonceret og varene er i tip top shape.

9 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med den nemme bestilling og hurtige levering, og at du er tilfreds med varerne. Tak for din positive feedback!

Nemt

Nemt, hurtig - ja godt

9 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback!

Super hurtig levering 😊

Super hurtig levering 😊
Bestilte fredag middag og kunne hente lørdag formiddag - lige hvad jeg havde brug for👍

7 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Det er dejligt at vide, at vi kunne opfylde dit behov så hurtigt. Tak for din positive feedback 😊

Valutata 5 stelle su 5

Meget stor viden i farveafdeling

Skønt at man altid kan få hjælp i Silvan Aalborg. Denne gang var det i farveafdelingen.

7 febbraio 2026
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du altid kan få hjælp i vores butik i Aalborg. Tak for din positive tilbagemelding!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più