SILVAN - Aalborg Recensioni 363

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Håndværkervej 21-23, 9000 Aalborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God og serviceminded sælger der lige hurtigt fortalte hvordan tæpperenseren fungerede, det samme gælder for sælgeren som jeg afleverede maskinen til igen, han spurgte meget ind til om det hele havd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Silvan. Servicen var hurtig og professionel. Jeg havde ledt i mange butikker og/eller online efter tilbehør til akustikpaneler, men kunne ikke finde det, je... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik simpel hen en opringning fra Silvan Aalborg. De interesserede faktisk for problemet her, og vi fik en lille hygge snak. Jeg taget altid hatten af for folk, der er løsnings parate. Så selvom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde brug for en masse forskellig værktøj og vi fik af flere omgange en fantastisk service. Vi følte os i kyndige hænder hos Jonas, som både rådgav og kom med nyttige tips.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og hjælpsom personale

Virkelig hurtig ekspedition, 30 minutter, så kunne jeg hente mine lamper og pærerne, dem hjalp en flink medarbejder med at finde

6 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at ekspeditionen var hurtig. Tak for din positive feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Ærgerligt

Ærgerligt, at man kun kan leje værktøj i en eller tre dage. Jeg havde kun brug for maskinen i Max to dage.

5 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi beklager, at vores udlejningsperiode ikke passede dine behov. Vi noterer din anmeldelse vedrørende udlejning, tak for din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering god vare til…

Super hurtig levering god vare til prisen tek vh jan.

28 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med leveringen og varens pris. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Fin udlevering og let at aflevere

Fin udlevering og let at aflevere. Man får kvittering for både det ene og det andet

20 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både udlevering og aflevering, og at du modtog kvitteringer. Tak for din positive feedback!

10 novembre 2025

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Super online oplevelse

Alt gik med få klik, forsendelsen kom som annonceret og varene er i tip top shape.

9 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med den nemme bestilling og hurtige levering, og at du er tilfreds med varerne. Tak for din positive feedback!

Nemt

Nemt, hurtig - ja godt

9 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback!

Super hurtig levering 😊

Super hurtig levering 😊
Bestilte fredag middag og kunne hente lørdag formiddag - lige hvad jeg havde brug for👍

7 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Det er dejligt at vide, at vi kunne opfylde dit behov så hurtigt. Tak for din positive feedback 😊

Valutata 5 stelle su 5

Meget stor viden i farveafdeling

Skønt at man altid kan få hjælp i Silvan Aalborg. Denne gang var det i farveafdelingen.

7 febbraio 2026
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du altid kan få hjælp i vores butik i Aalborg. Tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 2 stelle su 5

Kom for at hente click og collect

Kom for at hente click og collect, og efter at have trykket nr ind på skærmen, ventede vi i 10-15 min. Det gik meget langsomt, og imens kunne vi høre, at der var en klokke ude bagved der ringede, regner med at det var varerne der var klar til afhentning, men intet blev hentet, og der kom 3 andre kunder til kassen, de blev betjent, og der kom 5-6 kunder med pakker, de blev betjent, og først da jeg spurgte, om det var et andet sted, jeg skulle hente mine vare,fik jeg besked på, at hun nok skulle hente dem.
Synes godt nok, det var mega dårlig service, for at hente noget, der er købt og betalt, og der kun var 1 person ved kassen da vi kom ind..

29 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at handle med Klik & Hent.

Nemt at handle med Klik & Hent.. Eneste minus var bare at jeg måtte til Aalborg (Bor i Frederikshavn) for at handle i Silvan. Ærgeligt vi ikke har sådan en i Frederikshavn mere..

1 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din feedback angående butikkens lokation.

Dygtige medarbejdere

Dygtige medarbejdere som altid er klar til at hjælpe

26 gennaio 2026
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Aalborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Hurtig levering. Fin vare. God pris

22 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Valutata 1 stelle su 5

I Silvan Aalborg har man sparet de fleste ekspedienter væk

I Silvan Aalborg har man sparet de fleste flinke ekspedienter væk. De henvendte sig uopfordret tidligere og spurgte om de kunne hjælpe. I dag er der ovenikøbet næsten ingen man kan spørge, vistnok kun 1.

Tilmed er der ofte varer der er udsolgte.

Vi har vendt os mod Bauhaus, trods det ligger noget længere væk.

Det må være en ledelsesopgave at få kunderne retur til Silvan Aalborg, men ikke en nem opgave.

21 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Aalborg

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse i butikken. Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre kundeoplevelsen. Tak for din tid.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più