Tror der var 3 på arbejde den dag virkelig dårlig service dem jeg kontaktede var i mega dårlig humør og bestemt ikke særlige venlige En anden dag skulle jeg leje en sækkevogn og ville gerne forl... Leggi di più
Sede
Cambia sedeHåndværkervej 21-23, 9000 Aalborg, DK
God og serviceminded sælger der lige hurtigt fortalte hvordan tæpperenseren fungerede, det samme gælder for sælgeren som jeg afleverede maskinen til igen, han spurgte meget ind til om det hele havd... Leggi di più
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Silvan. Servicen var hurtig og professionel. Jeg havde ledt i mange butikker og/eller online efter tilbehør til akustikpaneler, men kunne ikke finde det, je... Leggi di più
Fik simpel hen en opringning fra Silvan Aalborg. De interesserede faktisk for problemet her, og vi fik en lille hygge snak. Jeg taget altid hatten af for folk, der er løsnings parate. Så selvom... Leggi di più
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Håndværkervej 21-23, 9000, Aalborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hurtig udlevering
Nemt at bruge click and collect - nem betaling og hurtig afhentning

Risposta di SILVAN - Aalborg
Sur chef i butikken som var meget…
Sur chef i butikken som var meget nedladende. Kom ind og ville hente det jeg havde lejet 20 min før tid, men så skulle jeg bestemt også aflevere den tilbage 20 min før. Det skal siges at ingen af de to maskiner ellers var lejet ud og ikke havde været det i en måned ca.

Julegave
Ind til videre får i 5 stjerner for varen ser rigtig fin ud, men da det er en julegave afhænger det jo af om modtageren mener det samme, men det håber jeg da

Risposta di SILVAN - Aalborg
Super god betjening af den unge mand…
Super god betjening af den unge mand som
udleverede pakker👍

Risposta di SILVAN - Aalborg
De skrev at i løbet af 2 dage kom…
De skrev at i løbet af 2 dage kom varen, men vi ventede næsten 14 dage

Risposta di SILVAN - Aalborg
Det hele de ved ikke om du står en i…
Det hele de ved ikke om du står en i blomster butik eller seder som telefon sælg ringer en da der ud og hør på vare først og så passer der ikke til de foto i har på hjemmesiden og der er så ikke okay og kør 60 km for ikke en skid

Alt ok…
Jeg modtog pakken kort tid efter den var bestilt og pakken var hel og indholdet ok. Svarede fint til forventningerne.

Virkelig god service.
Fantastisk sød ung mand der leverede brændet til os. Han ringede på døren for at høre hvor vi ville have det, og kørte det derpå ind i garagen og stillede det der hvor vi gerne ville have det. Tusind tak.