Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstå at man ansætter medarbejdere i servicebranchen når de ikke aner en dyt om at være serviceminded. Natascha, som påstår hun er souschef, må simpelthen ikk... Leggi di più
Jeg besøgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i Værløse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nægtede at give toilet-nøglen til kunder, selv når man benyttede deres service.... Leggi di più
Hvordan kan man fra shells side acceptere at man har en daglig leder,der åbenbart synes det er fint med at personalet er ubehøvlet og alt andet end kunde og serviceminded. Det drejer sig om Shell Ring... Leggi di più
Shell , Kastrupvej . Jeg har tidligere anmeldt dette sted , og ikke været imponeret . Men det er nu ændret. Der er kommet et personale der er flinke og service minded . Især en er rigtig b... Leggi di più
Shell i Danmark drives af DCC Energi, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter - herunder Shell produkter til de danske bilister og virksomheder.
Nærum Hovedgade 8, 2850, Nærum, Danimarca
- www.shell.dk
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Shell bilvask i nakskov
Shell bilvask i nakskov, er det rene fup
Har vasket min bil og den skulle have den helt store tur så jeg valgte, Perfect Wash shine XL, men det gik utrolig hurtigt og så prøvet jeg standard vasken og det er fuldstændig samme vaskeprogram og tid. En bekendt fortalte mig godt at den havde gjort det samme med hans bil. Så fra nu af bliver der både tanket og vasket på konkurrenternes anlæg.
OK og Cirkel K.
Shell er Bondefangeri åbenbart.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Arrogant og uhøflig betjening.
Arrogant og uhøflig betjening.
Shell på krys Englandsvej og Sundholmsvej.
Jeg har i mange år benyttet vaskehallen der. billen er aldrig blevet vasket ordentlig på den nederste del og især højre side. Jeg har adskillige gange gjort personalet opmærksom på det. Nu har jeg skiftet til anden bil og problemet er blevet endu være.
Jeg skulle lægge nogle penge på min brik til vaskehallen og samtid spørger om der bliver gjort noget ved problemmet. Jeg fik ikke lov at spørger. Jeg nåede faktisk kun at nævne at billen ikke bliver vasket ordentlig. Der blev jeg afbrød med krav at jeg skulle dokumentere min påstand. Vaske billen komme tilbage. For hver gang jeg prøvede at forklare noget, blev jeg arogant afbrudt. Der blev sagt at der er andre kunder i butikken. Jeg har ikke fået lov at sætte flere penge på brikken. Jeg fik ikke en gang lov at fortale at jeg vil sætte nogle penge på brikken.
Med det behandling vil jeg finde mig anden sted at vaske billen.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Min kæreste hentede 2 sandwich en…
Min kæreste hentede 2 sandwich en calypsy lemonade og en pose cheetos, hun kom af med 205 kr. I snyder jo folk!

Hvad f....
Hvad f..... sker der for jer, når man vil tanke på jeres anlæg reserver i 1500,- kroner, kom lige tilbage til virkeligheden. jeg kommer aldrig til at tanke på jeres anlæg igen
Hej i gen kære Shell, desværre giver jeres svar absolut ingen mening, det er i følge FDM og Forbrugerombudsmanden klar ulovligt at reservere større beløb end der tankes for, så den eneste mulighed i har det er at følge lovgivningen:

Smart app fra Shell
Har for kort tid siden installeret Shell Service app. Brugte tidligere kortet, men det her er så nemt at alle kan være med:
Kør ind på tanken, aktiver appen, vælg nummeret på den stander du holder ud for, og hæld brændstof på. Super simpelt!
Nå, ja. Du skal desværre stadig stå ud af bilen 😅

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Shell Sønderborg har en super service
Shell Sønderborg har en super service . Hjælpsom og smilende personale , det bedste sted at hente pakker , tanke benzin og så smører de super gode sandwich 👍

Super Service Hos Shell i Sønderborg
Super Service Hos Shell i Sønderborg
Kan kun Anbefale At komme Der

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Kan ikke anbefalde at tanke benzin hos…
Sletter min dårlig anmeldelse, da Shell har løst problemet.

Dårlig service
Var på shell Alsgade i Sønderborg d.28.02 kl 12-30 min kone skulle
hente 2 franske og 1 toast betalte mn de havde kun 1 pølse så hun ville nøjes med brødet uden noget i men fik ikke penge retur personalet på tanken var meget sur
kommer der ikke mere

Fejl i Shell app
Fejl. Det er kun lykkedes at bruge Shell appen 2 gange ud af 8 forsøg. Senest forsøgt i dag 27/2-2023.

Shell Ballerup
Shell Ballerup. Kl 03 lørdag nat. Ikke en eneste pølse til en fransk hotdog. Skod tankstationen. Slet ikk som i gamle dage hvor man kunne tage der op og få en fransk efter en by tur.

Vaskeabonnement
Vaskeabonnement - gør det ikke!
Tegner abonnement. Finder et sted at vaske via app’en. Det virker ikke.
Beder om hjælp ved kassen og få at vide, at selvom vaskehallen er i app’en, så er de altså ikke med i ordningen.
Dvs at jeg på ingen måde kan være sikker på, hvor abonnementet virker. Spild af penge og tid - og nærmer sig svindel.
Update - har fået hurtig forklaring fra kundeservice.
I app’en vælges:
Menuen ‘Fuel’ > ‘Find the nearest fuel station: så vises fuel stations
Menuen ‘Wash’ > ‘Find the nearest carwash bay: så vises fuel stations …… derefter skal man øverst skifte til ‘Carwash’
Tja ….

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Spoke with Storm from customer service…
Spoke with Storm from customer service helpline. Very helpful,
polite and explained my bill to me as requested.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Den 18.02.2023 ved kl 16.00 Shell…
Den 18.02.2023 ved kl 16.00 Shell butikken i Pandrup 9490 solgt en flaske vodka til en pige ca 13 år gamle... og udenfor var 3 piger og vendte på hende. Da den pige kom ud fra butikken med 1 flasker vodka og Derfor jeg har ringet på det tidspunkt til politiet. Politiet kom omkring kl 16.30 og anmelde butikken hvem solgt vodka til pige 13 år...
Dårligt sted hvis de kan salg vodka til unge.

Skuffende virksomhed
Havde en dårlig oplevelse med en medarbejder på shell i Frederikssund. Skrev en klage til områdeleder og har intet hørt. De er tydeligvis ligeglade med hvordan deres medarbejdere opfører sig over for kunderne.

Shell Service App'en…
Har brugt Shell Service App'en i et år uden problemer, men idag i forbindelse med en kampagne har jeg holdt en halv time og ventet på skidtet henholdsvis autoriserer mit kort, eller finder min tankstation overhovedet, bare generelt alle typer af langsom og dårlig forbindelse..
Endte med at køre bort med uforrettet sag.
Super planlægning Shell DK!!

Shell i Ejby ved Kirke Hyllinge
Shell i Ejby ved Kirke Hyllinge
Shell i Frederikssund
Jeg er meget tilfreds med jeres kundeservice ved de to tankstationer. Meget høflig personale, især Simon fra Ejby er en fantastisk fyr. Det er ren fornøjelse, meget professionelt.
Butikken er virkelig ren.
Det samme gælder også for Frederikssund. Høflige medarbejder og altid rene toiletter. I blev min første valg fremover.

Totalt amatøragtige
Totalt amatøragtige. Skulle lige vise hvad det kunne over få min kone, så virker det bare ikke.
Kom ind i kampen.

Prof og rent
Handler meget tit hos Shell og nyder altid den vildt gode service og de meget rene og velholdte stationer.

Shell i Stenløse
Shell i Stenløse - meget dyr gas
Skulle have genopfyldt/ byttet en gasflaske, og de tager 319lr for en 10kg flaske. Det er godt nok frækt, men i en presset situation endte jeg med at gøre det.
Når andre kan sælge det samme produkt til 190, så er det en fræk difference. Men sidste gang jeg bruger dem.