Valutata 1 stelle su 5

Pas op: Ze heten vanaf nu “ let me repair”, alleen de mail komt nog vanuit Servilux. Geen service. Ongelofelijk dat een bedrijf als Samsung alleen maar met dat bedrijf samenwerkt. 1 keer monteur gehad... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN. GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ijskast aangekocht bij vdborre. +4 maal heeft firma servilux de ijskast komen proberen repareren! Tevergeefs helaas. Contact met firma van den borre ( zonder hoofdletters ) mij gecontacteerd na 5maa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Tijd terug zijn wij benadert door Servilux om namens hun werkzaamheden uit te voeren bij hun klanten.Helaas wilden zij ons een heel kleine magere vergoeding betalen voor ons werk,dus hebben wij gewe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,4

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

CANNOT GET THE BASICS RIGHT AFTER 2ND VISIT

Failing on the basics - Samsung Washing machine repair outside of warranty.

They came within the time described, did the work, but THEY DID NOT TEST THE WASHING MACHINE AFTER THE REPAIR. Leaving with a smile and telling me that its "fixed".
I HAD TO PAY THEM FOR THIS BECAUSE IT WAS "OUT-OF-WARRANTY".

Then after they arranged a call-back to visit again TWO WEEKS LATER after delaying me because they said they were bringing parts... THEY CLAIM THEY COULD NOT REPAIR IT BECAUSE THEY DID NOT BRING THE PART NEEDED (MOTHERBOARD).

Absolutely avoid at all costs.
Rather dispose of the Samsung washing machine and switch brand - DO NOT USE SERVILUX EVER.

26 luglio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vanmorgen kwam de technicus van dit…

Vanmorgen kwam de technicus van dit bedrijf voor reparatie aan onze koel vries combinatie die wij vorig jaar bij de BCC hadden gekocht. Geweldig zoals deze man te werk ging en wist precies wat hij deed. Erg netjes gewerkt en de problemen helemaal opgelost. Bovendien kregen we netjes op tijd een mail met daarin een tijdsspan van 2 uur. hij belde netjes op toen hij er aan kwam. In een woord geweldig. een echte aanrader.

25 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Beter vermijden ... beloven herstelling onder garantie en sturen vervolgens een factuur, hoger dan de aankoopprijs!

Beter vermijden ...
Naar aanleiding van een slecht functionerend toestel contact genomen met SERVILUX. Wij vroegen een volledige terugbetaling van het toestel (stofzuiger) aangezien het niet werkte naar behoren. We kregen te horen dat men dit wou nakijken en dat we het moesten 'aanmelden' voor nazicht. Meermaals hebben we benadrukt dat we hiervoor zelf geen kosten wilden maken, aangezien het ons zoveel niet waard was.

Na heel veel heen en weer gemail waarin die boodschap heel duidelijk werd gebracht vroeg men ons, om op kost van SAMSUNG, het toestel toch te versturen.

Zo gezegd, zo gedaan. We kregen echter een factuur (die de nieuwprijs ruimschoots oversteeg) van de herstelling. Die we uiteraard niet betaald hebben en waarmee we ook de verdeler en SERVILUX zelf mee geconfronteerd hebben.

Ondertussen zijn we ruim een jaar verden en hebben we verschillende aanmaningen tot betaling ontvangen. Een antwoord op onze mails kregen we echter niet. Tot we vandaag een brief van een incasoburo in de brievenbus vonden.

We laten het hier niet bij! Onze raad, koop geen toestellen waarbij SERVILUX de reparatie, herstellingen of garantiekwesties hanteert. Onbetrouwbaar en schaamtevrij!

20 luglio 2022

NOOIT MEE IN ZEE GAAN

NOOIT MEE IN ZEE GAAN! revieuws zeggen genoeg! Komen uur eerder dan doorgegeven tijdsblok. Wanneer je er niet bent: eigen probleem. Geen belletje niets.
Boycot dit bedrijf!!!!!

15 luglio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Samsung wasmachine

Samsung wasmachine, bijna 3 jaar geleden gekocht via Coolblue. Afgelopen week ging de wasmachine stuk, trommelkruis was afgebroken. Servilux kwam in opdracht van Samsung langs om te kijken. Na het lezen van de reviews hier was ik sceptisch over Servilux. Echter heb ik een goeie ervaring aan over gehouden.

Het eerste bezoek kost 99,70 euro aangezien de fabrieksgarantie was verlopen. Na het bezoek word er een offerte opgemaakt voor de reparatie, met samsung coulance. Binnen drie dagen na het eerste bezoek wasmachine gemaakt en de 99,70 euro van het eerste bezoek werd in mindering gebracht op de totale reparatie kosten.

De monteur was vriendelijk, netjes en heeft alle verpakking meegenomen. De wasmachine draait weer soepel rond.

12 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Pas de service….et pas de luxe!!!

Pas de service….et pas de luxe!!!
Il ne réponde jamais aux multiples mails que l’on leur envoie.
Je ne sais plus comment faire pour avoir enfin des nouvelles d’une télévision Samsung sous garantie et qui est chez eux pour établir un devis…!!!!!!

6 luglio 2022

Zeer tevreden over Servilux monteur

Door de vele slechte reviews vond ik het spannend dat er een servilux monteur langs zou komen voor mijn Samsung Ecobubble. De monteur was enorm vriendelijk, professioneel en had mijn apparaat binnen de kortste keren gerepareerd. Ook goed advies meegekregen om de komende tijd mijn wasmachine nog beter te onderhouden. Ik heb niks verkeerds te melden.

1 luglio 2022

Vreselijk tot en met!

Vreselijk telefoniste, wilt meteen ophangen en dossier afsluiten i.p.v. luisteren.

Gevraagd om terug te bellen maar dan wordt er niet meer opgenomen en wordt automatisch afgehaakt...

Zover mogelijk afblijven van deze bedrijf.

20 giugno 2022
Valutata 3 stelle su 5

Hélas Servilux ne s'améliore pas avec le temps

Première expérience avec servilux pour une télévision Philips il y a environ 10 ans.
L'écran part en réparation, une TV de remplacement m'est prêtée. Top jusque là. Sauf que la TV de remplacement tombe elle même en panne...
3 semaine après, je récupère ma télévision. Sans le pied. Après de multiples appels, ils retrouvent enfin le pied, bref 2 semaines de plus pour avoir finalement l'usage de ma TV.
Écran livré sale alors que parti propre. Ni Philips ni servilux n'avait voulu intervenir concernant cet écran. On aurait dit que le technicien avait mangé des chips et s'était essuyé les doigts sur l'écran...
Deuxième expérience avec servilux.
Ecran remplacé à domicile. Mon écran est neuf et n'a aucune trace de doigt (je vais être sincère, si une seule trace sur le haut...). Le "nouveau" est par contre dégueulasse...
Le câble one connect du téléviseur est tombé en morceau lors du remplacement de l'écran. Je ne blâme pas le technicien, ce câble est de mauvaise qualité et est fragile (pour un câble à 60€...). Il avait peut être également un défaut de fabrication.
Câble de remplacement non livré par la poste comme promis. J'ai dû prendre sur mon temps pour leur sonner car ils ne répondent pas aux mails et 3 semaines plus tard j'ai enfin reçu le câble.
Je constate qu'en 10 ans, malgré une très mauvaise gestion des dossiers clients, servilux existe toujours sans pour autant s'être amélioré.
Ni Philips à l'époque n'avait pris ma plainte en considération ni Samsung aujourd'hui...
Si vous n'êtes pas obligé de passer par eux car l'appareil est sous garantie, allez voir ailleurs

12 maggio 2022

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf! Van telefoniste, tot aan afdeling accounting tot aan monteurs. Ze hebben ook een zeer dubieuze werkwijze. Onze dure Samsung wasmachine gaat stuk, monteur komt langs, voelt nog geen 5 min aan wasmachine, probeert geeneens n programma te doorlopen en weet gelijk wat er aan de hand is. Rekening iets minder dan 100€. Vervolgens krijgen we een reparatieopgave van bijna 600€. Deze geweigerd. Klacht ingediend bij Samsung. Nu krijgen we na diverse berichten van Servilux dat er een monteur langskomt, waar we niet om gevraagd hebben (monteur is ook niet langsgekomen), een rekening van €40 aan dossierskosten…voor wat? Telefonistes laten je niet uitpraten en gaan gelijk in de verdediging. Het is zo zoals ze zeggen en daarmee basta. Zit geen greintje klantvriendelijkheid of servicegerichtheid in. Meedenken met de klant en het contact nalopen ho maar. Bij Samsung hoef je hiervoor ook niet aan te kloppen, kan hun geen flikker schelen en rekenen er volgens mij al op dat de oude wasmachine ingeruild wordt voor een nieuwe met wat korting die ze aanbieden (en de oude onderdelen hergebruiken ze vast, zou mij niets verbazen).

12 maggio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Philips TV na anderhalf jaar stuk…

Philips TV na anderhalf jaar stuk (lijnen beeld). Krefel verbindt je automatisch door met dit bedrijf. Datum vastgelegd en ene Tony kwam langs. Had al van in het begin opmerkingen klaar over de tv: pootjes waren volgens hem vuil bvb. Zat met een vergrootglas te zoeken op vochtschade (die er eigenlijk niet was). Vroeg zelfs een stukje keukenrol om zijn theorie te staven. Ik heb het stuk papier hier nog liggen: niks maar dan niks op te zien. In ieder geval : geen garantie en ik mag de kosten (verplaatsing/diagnose) zelf betalen. Zo'n gasten hadden beter voor de belastingen gewerkt. Melding gedaan van dit voorval rechtstreeks aan hen maar dat interesseert dit bedrijf niet: reageren niet, sturen enkel de factuur op.

10 maggio 2022

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Vriendelijk techniekers, ook de dame aan de telefoon hulpvaardig en vriendelijk. De website om zelf een dag te reserveren voor de komst van de technieker is ook handig. De technieker belt 15 minuutjes voor aankomst.

22 aprile 2022

Walgelijke Belgische telefoniste!

1 ster zou deze organisatie nog niet eens waard zijn. Meerdere keren hele nare ervaringen gehad met de Belgische telefoniste. Ze is hondsbrutaal en zeer onbeschoft. Heeft al twee keer de horn op de haak gegooid.
Telkens word mijn reparatie afspraak de dag van te voren door Servilux afgezegd, telkens omdat er een onderdeel niet op voorraad is. En daar neem je dan een vrije dag voor op! Inmiddels zit ik al een maand zonder wasmachine. In de toekomst zal ik geen wasmachine meer kopen bij partners van Servilux. Ik wil nooit meer iets met dit bedrijf te maken hebben! Het is jammer dat de onbeschofte telefoniste vanuit Hasselt werkt. Ik had haar graag persoonlijk gesproken!

21 aprile 2022

Wat je ook doet, bel Servilux niet op! 5 weken op reparatie moeten wachten

Wat je ook doet, ga niet vrijwillig met dit bedrijf in zee! Ik denk dat ik in heel mijn leven nog nooit zo kwaad ben geweest op een bedrijf. Mijn wasmachine was stuk en ik heb 5 weken lang achter de reparatie aan moeten zitten. Die uiteindelijk niet is doorgevoerd omdat ik maar een nieuwe wasmachine heb geregeld via een ander bedrijf.

De eerste monteur zei 5 minuten van tevoren af, de tweede draaide een beetje met z’n schroevendraaier en was toen weer weg, de derde had de juiste onderdelen niet bij zich. En toen heb ik Servilux zelf vier keer moeten bellen om weer een nieuwe afspraak te maken! Dat kon natuurlijk pas weer na 10 dagen. Als je wasmachine vijf weken stuk is, hoef je ook zeker niet te rekenen op enig begrip of voorrang.

Ik begrijp niet dat bedrijven als Samsung, BCC, Coolblue met dit bedrijf samenwerken. Het doet niet veel goeds voor hun reputatie, kan ik je vertellen. Het is zo waardeloos onprofessioneel en je moet overal zelf achteraan. Zij maken een foutje? Ho maar dat ze het zelf oplossen. Totaal onverantwoordelijk en ongevoelig deze mensen.

Er moet een drastische verandering plaatsvinden, mocht ik dit bedrijf ooit nog gaan opbellen. Iets met vriendelijker en beter opgeleid personeel, en dan vooral méér personeel. Want geloof jij dat ze met al dat geld van Samsung, BCC en Coolblue enz. niet een beetje beter kunnen doen? Ik niet.
Flutbedrijf. Je bent gewaarschuwd.

Update: we zijn 2,5 maand verder en ik krijg nu bericht van Servilux dat het ze niet lukt om te repareren en dat zij het ook niet gaan oplossen. Houd dus rekening met een wachttijd van 10 weken.

15 aprile 2022

Hoop ellende

Bij mijn wasmachine van Samsung problemen, er moest 3x een monteur komen. Kreeg een nieuwe wasmachine. Weer opnieuw problemen, wat denk je? Kan 12 dagen wachten tot er een monteur langs komt om te kijken. Zit wel met 2 kleine kinderen te kijken thuis, en nu?

14 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Helaas ook ik een slechte ervaring…

Helaas ook ik een slechte ervaring gehad met Servilux. Mijn wasmachine is na 2 maanden "kapot" gegaan. Althans de binnenste rubber is gaan schuren tegen de trommel (denk ik) waardoor er allemaal rubber in mijn was en wasmachine los kwam.
Op di BCC gebeld, die hebben mij vervolgens doorgestuurd naar servilux want dit is het bedrijf dat voor Samsung apparaten fabrieksgarantie regelt.
Ik werd op do door servilux gebeld voor aanvullende gegevens en die moest ik vervolgens online nogmaals verder aanvullen met filmpje etc. Helemaal prima. Week erop woensdag nog niets gehoord, dus zelf gebeld. "Ja mevrouw, we hebben het erg druk.. covid dit en covid dat.." "Eerst volgende moment dat een monteur kan komen is volgende week donderdag". Ik werk in het onderwijs dus ben niet in staat om hele dagen thuis te zijn. Maar dit was mijn probleem en hier konden ze niets aan veranderen. Ik diende maar een dag vrij te nemen ofzo.
Gelukkig waren mijn ouders zo vriendelijk om 2,5 uur naar mijn huis te rijden om de monteur de deur open te doen. Echter werd ik de woe voor onze afspraak gebeld dat het ONDERDEEL NIET OP VOORRAAD WAS!! Uhm.. hallo?! dit wisten jullie toch 1,5 week geleden toch ook al? Vervolgens moest ik maar afwachten op reactie van Samsung. Dit kon tot 10 werkdagen duren... gelukkig voor mij zat Bcc ertussen en mocht ik hun bellen voor een omruilen van mijn machine en dit was binnen 1 dag geregeld! Uiteindelijk wel meer dan 3 weken verder..
Ernstig slechte service dus.

30 marzo 2022

Mauvaise expérience

Bonjour! Très mauvaise service ! Ils ont pris la télé chez eux et il le ramène après 15 jours ! Avant de acheter des produits électroniques il faut bien regarde leurs site, pour évite la garantie chez eux

22 marzo 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più