Pas op: Ze heten vanaf nu “ let me repair”, alleen de mail komt nog vanuit Servilux. Geen service. Ongelofelijk dat een bedrijf als Samsung alleen maar met dat bedrijf samenwerkt. 1 keer monteur gehad... Leggi di più
ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN. GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN... Leggi di più
Ijskast aangekocht bij vdborre. +4 maal heeft firma servilux de ijskast komen proberen repareren! Tevergeefs helaas. Contact met firma van den borre ( zonder hoofdletters ) mij gecontacteerd na 5maa... Leggi di più
Tijd terug zijn wij benadert door Servilux om namens hun werkzaamheden uit te voeren bij hun klanten.Helaas wilden zij ons een heel kleine magere vergoeding betalen voor ons werk,dus hebben wij gewe... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
heel slecht
vandaag is er een monteur geweest, die heeft de printplaat van onze wasmachine vervangen. eenmaal aangesloten was er een kortsluiting in de machine waarvan hij niet wist hoe hij dit moest repareren, dit nog nooit had meegemaakt. Ik hoefde volgens hem (uiteraard) niks te betalen
servilux stuurt personeel die niet weet wat hij aan het doen is, geen enkele oplossing maar wel een dikke factuur voor voorrijkosten en onderzoek...
waardeloos bedrijf, doe hier geen zaken mee!
ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN…
ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN.
GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN HERSTELLEN.
ZE HEBBEN AL HEEL VEEL KLACHTEN EN ZIJN VEEL SAMENWERKING MET MERKEN KWIJT GERAAKT WANT DE KLACHTEN STAPELEN ZICH OP.
VRAAG JE HERSTELING BIJ AAN ANDERE DIENST AAN JE ZAL ONGETWIJFEL BETER EN SNELLER ZIJN.
Zeer slechte service !!!!
Service de m..de
Service de mer…de !! j’ai envoyer une barre de son Samsung chez eu le colis est rester bloquer 2 semaines à la post car Servilux m’avais envoyer une étiquette qui ne correspondait pas, j’ai dû moi même sonnez à Servilux qui m’a rediriger vers la post alors que c’est eu qui ont fait l’erreur. de la La post me répond que du moment qu’il y a une étiquette Servilux le colis de m’appartient plus et que c’est a eu de résoudre le problème.. je résonne a Servilux après les avoir menacer ils ont enfin bouger pour récupérer le colis. une fois arriver chez eu le technicien a mis 10 jours avant que « soit disant » commander des pièces pour mon matériel. Un mois plus tard le colis me revient avec exactement le même problème qu’il avait avant d’être envoyer dans le même emballage que je l avais envoyer même pas déballer.
Donc c’est du grand fou….. de g…. pas sérieux je recommande pas
Ik hield mijn hart vast toen ik de…
Ik hield mijn hart vast toen ik de merendeel minder goede reviews las over Servilux. Technieker is ter plaatse geweest. Heeft mijn tv Samsung die nog maar een half jaar oud was, nagekeken, IR ontvanger was stuk en werd ter plaatse vervangen.
Dus voor mij alleen maar een positieve review voor Servilux.
Fuyez !
Leurs conditions générales les mettent à l'abris de beaucoup de manquements. Y compris des erreurs qui leurs incombes à 100% provoquent des frais supplémentaires en plus de la perte de temps chez le client.
Bref, faites bien attention avant de valider quelque chose chez eux. Mieux passez votre chemin!
Une plainte va être déposée et suite à l'évolution de ce dossier, j'adapterais l'évaluation pour vous tenir informé.
Firma die mensen oplicht
Firma die mensen oplicht, heeft een contract met Philips die de garantie van de toestellen op zich neemt. Toestel van 1,5 jaar is stuk , je vraagt dan een reparatie onder garantie, deze firma wordt ingesteld voor de reparatie, eens ze komen zeggen ze, sorry valt niet onder garantie maar je moet wel 99 euro verplaatsingskosten betalen, nadien 3 x telefonisch bevestigd dat dit onder garantie valt, wat later krijg ik toch een factuur en zegt ene Jennifer mij dat ik niets kan bewijzen, dat er bij hun een interne fout gebeurd is, erger nog deze lacht mij gewoon uit aan de telefoon. Ongelooflijk dat zullen praktijk en in ons land nog mogelijk zijn
Oplichting
Onze samsung tv is na iets meer dan 2 jaar defect gegaan. Via samsung terechtgekomen bij servilux. Dit bedrijf rekent al bijna 100 euro aan voorrijdkosten en dan ook standaard bijna 30 euro adminstratieskosten, dus de eerste 130 euro ben je al snel kwijt. Servilux liet bij ons in de prijsopgave ook niet de coulance korting zien waar we wel recht op hadden. Na het krijgen van de prijsopgave hebben we besloten een nieuwe tv te kopen. Bij het niet akkoord gaan met prijsopgave durft servilux dan zelfs een optie te geven waarin staat "mijn apparaat staat nog thuis, maar ik betaal wel de transportkosten...' ?!?! Hoezo ik betaal de transportkosten, er is nog helemaal niemand langsgeweest. Maarja.. nu op zoek naar een merk dat niet met servilux in zee is gegaan.
Wat een slechte service
Wat een slechte service!
Samsung wasmachine vertoond na anderhalf jaar gebreken. Monteur aan huis gehad die een programma draait en zegt dat er niets aan de hand is.....
Nu dus maar een nieuwe wasmachine kopen!
Discutabele werkwijze Servilux
In mijn geval ben ik met Servilux in aanraking gekomen doordat een Philips televisie zeer kort na de wettelijke garantietermijn van 24 maanden stuk ging. Philips (en meerdere bedrijven) hebben de gehele garantie aan Servilux uitbesteed. De werkwijze is zeer discutabel! Zo wordt op voorhand een bedrag aan onderzoekskosten berekend, terwijl door de rechtspraak al eerder is geoordeeld dat dit niet mag (CBB 8 juli 2015, ECLI:NL:CBB:2015:194). Jammer voor Philips, maar daar wordt binnenkort een dagvaarding betekend.
Grosse arnaque
Grosse arnaque.
Ecran fracturé, je demande un devis pour réparation ?! m'imaginant que ce soit moins cher que d'avoir un nouveau.
Il me dise de payer 39,20€ pour que le technicien prenne le temps d'analyser le défaut, voir l'écran et évaluer combien serait le devis pour réparer.
Après avoir payé, je reçois dans les 5 minutes un devis qui est le même prix qu'un écran neuf!!
En gros, c'est une belle arnaque cette boite!!! Bravo pour le vol!
Ik moet eerst 1,5 week wachten om aan…
Ik moet eerst 1,5 week wachten om aan de beurt te komen om te laten kijken naar m'n wasmachine, omdat hij stuk is.
1 dag van te voren hoor ik via mail, dat de wasmachine vrij moet staan en geen droger erop.
Hoe doe ik dat in mn eentje??
En dan bel ik en wordt er gezegd dat is jouw probleem...
Oplichters (Samsung en Servilux)
Dit bedrijf werkt in opdracht van Samsung. Voordat ze überhaupt iets gaan doen moet je centen overmaken. Nu blijkt dat Samsung de onderdelen voor reparatie niet meer heeft (toestel 2 jaar oud) en dan is het eerst toestel ophalen kosten 60,50 daarna krijg je pas te horen hoeveel Samsung eventueel als restwaarde overmaakt. Pas 1 maand aan het bellen en mailen :( Servilux werkt voor nog een aantal merken ... daar gaan we dus niets kopen.
slechte ervaring
Had een vraag over een herstelling en moest een uur later terug bellen. Een uur later nemen ze de telefoon gewoon niet op en krijg je een half uur muziek zonder dat iemand daar aan de lijn krijgt. Na het lezen van de ervaringen van de klanten hier met ook op google veel slechte ervaringen leerde ik toch weer iets bij, het eerste wat ik vraag als ik een product koop , wie doet de service in de garantie periode. Goede service is zeer belangrijk en zeker als je een duur product hebt gekocht.
Ben niet te beroerd om voor iets te…
Ben niet te beroerd om voor iets te betalen wat gewoon gemaakt moet worden (in dit geval de droger en wasmachine), maar de kosten die hier worden gerekend zijn krom en gewoon belachelijk.
Beide apparaten kort na de garantie stuk gegaan.
Het begon al toen ik voor beide een afspraak wilde inplannen: dit kon niet in één afspraak, want ‘de monteur die voor de droger komt kan dan niet ook nog naar de wasmachine kijken’.
Dit komt neer op sowieso 2x voorrij- en voorbereidingskosten á €99,70 dus €199,40, zonder dat er dan überhaupt iets gerepareerd is.
En dan ook nog eens zeer onvriendelijk (snauwend).
Vervolgens komt tijdens de afspraak voor de droger de monteur met het verkeerde onderdeel, waardoor ik voor de afspraak met het goede onderdeel NOGMAALS €50,00 voorrijkosten moet betalen.
Voor de droger is alleen een klein onderdeel van een paar cm met een pinnetje nodig.
De kosten die worden gerekend volgens de prijsopgave zijn voor een hele deur + een raampje incl. houder.
Ik kun je vertellen, als je alle kosten in totaal bij elkaar optelt, haal ik wel een nieuwe wasmachine en droger.
En dan vreet ik die €200 aan nutteloze kosten inclusief mijn schoen wel op.
En dan nog niet te vergeten dat ze minimaal 2x per dag vanaf ‘s ochtends vroeg blijven bellen voor een afspraak (zowel voor als na de bezichtiging), ondanks dat ik heb aangegeven dat ik zelf wel contact opneem.
BAH BAH.
Andere monteur van Servilux
Ik heb op 28 - 12 2021 een monteur van servilux gehad en deze had onze Samsung wasmachine mishandeld, vandaag 5-`1 -2022 is er een monteur geweest (Sergei) en die heeft de ellende van e vorige monteur echt perfect gerepareerd en daar zijn wij hem uiterst dankbaar voor dus onze negatieve beoordeling is een positieve geworden dankzij deze monteur
DEFECT SAMSUNG TV NA 6 MAAND
DEFECT SAMSUNG TV NA 6 MAAND
Onze TV viel aan en uit telkens na een onbepaalde tijd. De eerste keer is de monteur langsgekomen en heeft hij ons moederbord vervangen, het probleem deed zich nu nog meer voor dan ervoor (wss oud moederbord in tv gestoken) de 2de keer is de monteur zelf niet langsgekomen, na zelf te moeten uitreiken naar hen zullen ze de TV komen ophalen die we 7 a 10 werkdagen kwijt zullen zijn zonder vervangtoestel.
OPLICHTERS
Wat een oplichters
Wat een oplichters, voor een reparatie aan je droger ben je al 100,- kwijt voordat ze er naar gekeken hebben. Wat the f… zijn voorbereidingskosten? En ik weet dat de gasprijzen hoog zijn, maar 60,- voorrijkosten?
Raar bedrijf
Monteur komt niet opdagen.
Vandaag zou er een monteur langs komen, voor de reparatie aan mijn televisie.. deze had het begeven na een software update.
Zouden vandaag 25-11-21 tussen 11:00 en 13:15 komen.
Dus ik netjes vanaf half 11 zitten wachten. Tot 16:30, toen maar eens gedacht laat ik ze eens bellen.
Krijg je doodleuk te horen dat ze er om 11:45 waren maar “u was niet thuis” en ze konden u niet bereiken, omdat ze geen telefoonnummer hadden, wat ik nogal vreemd vond. Aangezien ze mij de afspraak en tijd via SMS hebben toegestuurd.
Nu komen ze 03-12-21 + ik mag €60 gaan betalen aan voor rij kosten
Gaat om een Samsung televisie van nog geen half jaar oud
nooit meer
voor een toestel dat ik net over 2jaar aankocht (robotstofzuiger) en ca 280€ betaalde kreeg ik een offerte voor 302€. ik vroeg raad aan Rowenta en moest een kopie van de offerte bezorgen maar die was ondertussen uit de email gehaald. kan geen claim doen bij rowenta dus
krijg verder ook geen uitleg en toestel is weg