Fantastisk oplevelse! Vi købte en hvilestol til min mor, som bor på plejehjem, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse. Stolen blev leveret og installeret direkte i hendes bolig, og servicen... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte en indkøbsvogn med hvilesæde, i princippet smart, men skruerne er umulige at skrue fuldt ind i metalrørerne, når man skal samle den. Firmaet tilbyder at sende en ny samlet - det er mege... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Købte en spadserstok, der ifølge hjemmesiden findes i blå og rød. Bestilte rød, men fik nogle dage senere mail om, at deres leverandør ikke havde leveret træ i rød. Man skrev, at jeg kunne bestille... Leggi di più
Jeg har handlet i mange år hos Seniorland. Jeg kan varmt anbefale dem. De er hurtige og flinke. De hjælper hvis der er noget. Leveringen er hurtige. Jeg har altid været glad for at handle hos dem.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.
Informazioni di contatto
Agerhatten 16 B, 5220, Odense, Danimarca
- 56 500 100
- kundeservice@seniorland.dk
- www.seniorland.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Købte en Apollo Travel scooter
Købte en Apollo Travel scooter. Dejlig lille nem el-scooter, lige til at skille ad i 5 dele og tage med i bilen.
Jeg har ikke nået at køre så langt på den endnu, men det jeg har kørt, viser at den er super for mig til lidt længere turer, når fødderne er dumme. 😊

Min oplevelse fantastisk
Min oplevelse fantastisk. Ud over at have lige det rigtige produkt til en billig pris,var der dag til dag levering
Jeg handler gerne igen!!!

Risposta di seniorland.dk
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Meget fin rollator. Dog mangler jeg et indkøbsnet der var på billedet på hjemmesiden.

Risposta di seniorland.dk
Købte først en dejlig rollator
Købte først en dejlig rollator, der kom meget hurtigt. Derefter ville jeg have kurven der passer til, hvor der desværre kom en forkert. Efter et meget kort skriv på chatten, var det problem løst og den rigtige kurv er nu på vej.
Virkelig god service

Risposta di seniorland.dk
Fantastisk instrument til mine…
Fantastisk instrument til mine støttestrømper. Hurtig og effektiv levering.

God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Super oplevelse

Risposta di seniorland.dk
Jeg bestilte på tirsdag og fik pakken…
Jeg bestilte på tirsdag og fik pakken torsdag så det kunde ikke være bedre

Bedste glidelagner indtil nu
Bestilte et par glidelagner tirsdag, og de blev afsendt samme dag. Jeg har købt adskillige glidelagner de sidste mange år, men ingen har været nær så tykke som disse. Og heller ikke så sikre at bruge. Normalt, når de andre glidelagner var nye, skulle jeg være meget forsigtig, når jeg satte mig på sengekanten, eller lå i nærheden af den, for ellers ville jeg falde på gulvet, fordi de var/er ekstremt glatte.
Disse to glidelagner gør hvad de skal, men uden at jeg er bange for at falde ud af sengen i løbet af natten. Jeg kan vende mig uden problemer, og det krøller ikke sammen under mig, så jeg ligger uden for det, når jeg har vendt mig en gang eller to, og derefter ikke kan vende mig mere.
Jeg håber, Seniorland vil blive ved med at sælge disse glidelagner. Så vil jeg gå i gang med at udskifte alle de gamle glidelagner. I hvert fald hvis de bliver ved med at virke så godt :)

Risposta di seniorland.dk
Nem bestilling, hurtig levering, fejlfri vare
Jeg mistede min stok fredag, bestilte en ny hos Seniorland fredag eftermiddag og hentede den i pakkeshoppen tirsdag. Den nye stok er supergod. Alt har kørt uden problemer.

Hurtig og præcis levering
Hurtig levering af en nødvendig rollator

Tak for en god vare
Tak for en god vare. Passede perfekt til vores hjem.

Risposta di seniorland.dk
Jeg noterede den bestilling ned jeg…
Jeg noterede den bestilling ned jeg søgte efter. Fremstod hurtigt på hjemmesiden. Nemt at bestille og blev leveret hurtigt på adressen.

levering
Fik ikke min pakke leveret hos mig men pakke shop Finsensvej i SuperBrugsen der en gls pakkeshop 300 meter fra mig

fundet via bekendt
fundet via bekendt, anbefalet AutoSlide, temmelig dyr, men fungerer tilsyneladende godt.
bestilling samt levering perfekt.

Sædeovertræk til el scooter 🛵
Nem hjemmeside at bestille på. Varen var som forventet og passer perfekt 🤩 hurtig levering.🚚

Købsoplevelsen var fin
Købsoplevelsen var fin.
Blev ringet op, da noget var i restordre. De tilbød at sende i to leverancer - begge fortsat fragtfrie.
God emballering og hurtig forsendelse.

Glimrende varebeskrivelse
Glimrende varebeskrivelse, gode priser og hurtig levering.
En god og professionel handel.

Meget tilfreds kunde …
Jeg havde brug for et mindre hjælpemiddel og det kunne jeg købe hos seniorland. Det var nemt at finde varen og betale. Hurtig levering... meget tilfreds med handlen

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.