Fantastisk oplevelse! Vi købte en hvilestol til min mor, som bor på plejehjem, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse. Stolen blev leveret og installeret direkte i hendes bolig, og servicen... Leggi di più

Jeg købte en indkøbsvogn med hvilesæde, i princippet smart, men skruerne er umulige at skrue fuldt ind i metalrørerne, når man skal samle den. Firmaet tilbyder at sende en ny samlet - det er mege... Leggi di più

Købte en spadserstok, der ifølge hjemmesiden findes i blå og rød. Bestilte rød, men fik nogle dage senere mail om, at deres leverandør ikke havde leveret træ i rød. Man skrev, at jeg kunne bestille... Leggi di più

D 30 januar fik vi leveret og 2 Calpe elektriske opium stole, og de kom hurtigere end forventet. Blev båret ind på plads og “ installeret “ og vi fik en grundig vejledning om deres funktion.... Leggi di più

1. Fornitore di ausili per la mobilità

Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

Hurtig levering

6 ottobre 2025

Kære Kirsten
Mange tak for anmeldelsen og din tid, som du har brugt på at skrive den.

Pude til rollator

Varen - en blød pude til Rollator- blev leveret meget hurtigt, men levede ikke op til forventet kvalitet i forhold til den meget høj pris, så sendte puden retur.

3 ottobre 2025

Hej Carsten
Tak fordi du tog tid til at anmelde os her på Trustpilot. Lidt ærgerligt det kun blev til 2 stjerner. Du er naturligvis velkommen til at returnere.

Seniorland god service

Seniorland er lidt til den dyre ende, men til gengæld virker deres prisgaranti upåklageligt.
De er nemme at komme i kontakt med, og de er meget behagelige at tale med.

30 settembre 2025

Hej Susan
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Håber, at se dig som kunde en anden god gang.

God service og varesortiment

Jeg har et par gange købt sokker hos Seniorland. Mærket Kilde, Bamboo. Det er rigtig behagelige sokker, bløde og rare at have på og holder godt i vask. De fås i forskellige farver. Servicen hos Seniorland er også god.

18 settembre 2025

Virkelig god personlig betjening

Virkelig god personlig betjening
Jeg har efterhånden handlet hos Seniorland flere gange, og hver gang har det været trygt og sikkert. De har fine varer til gode priser og derudover hurtig levering. Seniorland kan varmt anbefales.

1 settembre 2025

Svindler firma

Den har på intet tidspunkt virket optimalt og gør det stadig ikke.
I påstår at den går i stykker fordi hun sidder forkert i den. En kvinde i 80’erne sidder forholdsvis roligt vil jeg mene. Så må stolen være af utrolig ringe kvalitet på trods af at den kostede 22.000. Fair nok at I ikke overholder jeres forpligtelse, men den måde I snakker til hende på er så nedladende…

29 gennaio 2025

Risposta di seniorland.dk

Hej Lasse. Det var da ellers noget af en påstand du kommer med.

Vi har været forbi Vita så mange gange og gratis ordnet den stol, som har været anvendt forkert. Vi har gjort det uden omkostninger for Vita. Det måtte stoppe. Leverandøren var forbi i maj måned og i starten af juni skrev vi at stolen kan repareres for ca. 2000,00 kr., som var i stykker pga fejlbrug. Vita svarede at det havde hun ikke råd til lige nu. Vi har ikke hørt fra hende siden.
Vi ved ikke hvem du er, men du har ikke været til stede nogle af de gange vi har repareret stolen.

Hold dig væk

Jeg bestilte et toiletsæde til min mor, som hun ikke fik brug for. Jeg har skrevet til dem og sendt det retur med track and trace nummer d 30 juli og de svarer ikke på mail og ingen penge modtaget retur trods jeg har fulgt firmaets retningslinjer . Det er sidste gang jeg handler her

19 agosto 2025

Hej Githa
Den 1/8 har vi skrevet til din oplyste mail som er en Hotmail, at du mangler at returnere monteringsskruerne sædet og vi først refunderer når de kommer retur. Den mail har du ikke svaret på. Måske skulle du tjekke din uønsket post eller spam mappe.
Vi refunderer altid, men varen skal komplet retur.

Hurtig levering😊

Hurtig levering😊
God rollator, nem at bruge😊

31 luglio 2025

Hej
Tusinde tak for stjernerne. Håber, at du får mange gode ture med din rollator.

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, gode brugbare varer, hurtig levering. Har bestilt der mange gange til min far på 91 år. Meget tilfreds.

24 luglio 2025

Hej Betina
Hvor er det rart at høre og tak for den tid du har brugt på at skrive anmeldelsen her på Trustpilot.

Stokken

Stokken, jeg købte,er helt fin til mit behov.

25 luglio 2025

Hej Ulla
Tak for anmeldelsen. Vi håber du bliver glad for stokken.

Havde en god oplevelse

Havde en god oplevelse. Bestilte en rollator som hurtigt var fremme. Den var samlet og pakket godt ind i pap så den kom hel frem. Kunne bare åbne pakken og indstille højden så var den klar til brug. Ikke noget med selv at ligge og rode med samlingen med den, det var dejligt.

28 luglio 2025

Hej Mona
Tak for anmeldelsen. Vi håber, du får stor glæde af din vare.
Dbh. Morten, Seniorland

Købte nat bukser til min dreng på 9 som…

Købte nat bukser til min dreng på 9 som har uheld om natten og de er ikke så gode som beskrevet så har fortrudt mit køb på 300kr som jeg kunne bruge på vask isted for han vil ikke have blee på. Så en stjerne for at de kom frem men absolut ingen for produktet.

27 luglio 2025

Hej Mette
Sikke noget.
Du har købt inkontinens boxershorts størrelse 9-10 år. De kan desværre ikke absorbere det hele når de søn tømmer sig helt. Det findes der ingen inkontinensboxershorts som kan klare. Vores boxershorts er uden tvivl de bedste til prisen på markedet og vi skriver ikke noget ukorrekt om produktet.
God aften.
Morten, Seniorland

hurtig ekspedition

hurtig ekspedition, helt perfekt vare som passede fuldstændig

24 luglio 2025

Hej Frank
Tak for din anmeldelse. Det lyder til at alt var som det skulle være.

Købte en Apollo Travel scooter

Købte en Apollo Travel scooter. Dejlig lille nem el-scooter, lige til at skille ad i 5 dele og tage med i bilen.
Jeg har ikke nået at køre så langt på den endnu, men det jeg har kørt, viser at den er super for mig til lidt længere turer, når fødderne er dumme. 😊

26 luglio 2025

Hej Hanne
Hvor er det rart at høre. Tak for anmeldelsen.

Min oplevelse fantastisk

Min oplevelse fantastisk. Ud over at have lige det rigtige produkt til en billig pris,var der dag til dag levering
Jeg handler gerne igen!!!

26 luglio 2025

Hej Pia
Det lyder til at alt var som det skulle være.
Tak for anmeldelsen.