Fantastisk oplevelse! Vi købte en hvilestol til min mor, som bor på plejehjem, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse. Stolen blev leveret og installeret direkte i hendes bolig, og servicen... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte en indkøbsvogn med hvilesæde, i princippet smart, men skruerne er umulige at skrue fuldt ind i metalrørerne, når man skal samle den. Firmaet tilbyder at sende en ny samlet - det er mege... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Købte en spadserstok, der ifølge hjemmesiden findes i blå og rød. Bestilte rød, men fik nogle dage senere mail om, at deres leverandør ikke havde leveret træ i rød. Man skrev, at jeg kunne bestille... Leggi di più
D 30 januar fik vi leveret og 2 Calpe elektriske opium stole, og de kom hurtigere end forventet. Blev båret ind på plads og “ installeret “ og vi fik en grundig vejledning om deres funktion.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.
Informazioni di contatto
Agerhatten 16 B, 5220, Odense, Danimarca
- 56 500 100
- kundeservice@seniorland.dk
- www.seniorland.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche

Pude til rollator
Varen - en blød pude til Rollator- blev leveret meget hurtigt, men levede ikke op til forventet kvalitet i forhold til den meget høj pris, så sendte puden retur.

Seniorland god service
Seniorland er lidt til den dyre ende, men til gengæld virker deres prisgaranti upåklageligt.
De er nemme at komme i kontakt med, og de er meget behagelige at tale med.

Risposta di seniorland.dk
Jeg har købt en siddepude som jeg er…
Jeg har købt en siddepude som jeg er rigtig glad for.
Hurtig ekspedition så👍👵🏻
Tove
God service og varesortiment
Jeg har et par gange købt sokker hos Seniorland. Mærket Kilde, Bamboo. Det er rigtig behagelige sokker, bløde og rare at have på og holder godt i vask. De fås i forskellige farver. Servicen hos Seniorland er også god.
Virkelig god personlig betjening
Virkelig god personlig betjening
Jeg har efterhånden handlet hos Seniorland flere gange, og hver gang har det været trygt og sikkert. De har fine varer til gode priser og derudover hurtig levering. Seniorland kan varmt anbefales.
Bestilte om søndagen og modtog min vare…
Bestilte om søndagen og modtog min vare tirsdag formiddag.
Svindler firma
Den har på intet tidspunkt virket optimalt og gør det stadig ikke.
I påstår at den går i stykker fordi hun sidder forkert i den. En kvinde i 80’erne sidder forholdsvis roligt vil jeg mene. Så må stolen være af utrolig ringe kvalitet på trods af at den kostede 22.000. Fair nok at I ikke overholder jeres forpligtelse, men den måde I snakker til hende på er så nedladende…

Hold dig væk
Jeg bestilte et toiletsæde til min mor, som hun ikke fik brug for. Jeg har skrevet til dem og sendt det retur med track and trace nummer d 30 juli og de svarer ikke på mail og ingen penge modtaget retur trods jeg har fulgt firmaets retningslinjer . Det er sidste gang jeg handler her

Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, gode brugbare varer, hurtig levering. Har bestilt der mange gange til min far på 91 år. Meget tilfreds.

Risposta di seniorland.dk
Fik leveret min vare under 22 timer…
Fik leveret min vare under 22 timer efter bestilling, i en god papkasse og varen var god.

Havde en god oplevelse
Havde en god oplevelse. Bestilte en rollator som hurtigt var fremme. Den var samlet og pakket godt ind i pap så den kom hel frem. Kunne bare åbne pakken og indstille højden så var den klar til brug. Ikke noget med selv at ligge og rode med samlingen med den, det var dejligt.

Risposta di seniorland.dk
Købte nat bukser til min dreng på 9 som…
Købte nat bukser til min dreng på 9 som har uheld om natten og de er ikke så gode som beskrevet så har fortrudt mit køb på 300kr som jeg kunne bruge på vask isted for han vil ikke have blee på. Så en stjerne for at de kom frem men absolut ingen for produktet.

hurtig ekspedition
hurtig ekspedition, helt perfekt vare som passede fuldstændig

Købte en Apollo Travel scooter
Købte en Apollo Travel scooter. Dejlig lille nem el-scooter, lige til at skille ad i 5 dele og tage med i bilen.
Jeg har ikke nået at køre så langt på den endnu, men det jeg har kørt, viser at den er super for mig til lidt længere turer, når fødderne er dumme. 😊

Min oplevelse fantastisk
Min oplevelse fantastisk. Ud over at have lige det rigtige produkt til en billig pris,var der dag til dag levering
Jeg handler gerne igen!!!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.