Fantastisk oplevelse! Vi købte en hvilestol til min mor, som bor på plejehjem, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse. Stolen blev leveret og installeret direkte i hendes bolig, og servicen... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte en indkøbsvogn med hvilesæde, i princippet smart, men skruerne er umulige at skrue fuldt ind i metalrørerne, når man skal samle den. Firmaet tilbyder at sende en ny samlet - det er mege... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Købte en spadserstok, der ifølge hjemmesiden findes i blå og rød. Bestilte rød, men fik nogle dage senere mail om, at deres leverandør ikke havde leveret træ i rød. Man skrev, at jeg kunne bestille... Leggi di più
Jeg har handlet i mange år hos Seniorland. Jeg kan varmt anbefale dem. De er hurtige og flinke. De hjælper hvis der er noget. Leveringen er hurtige. Jeg har altid været glad for at handle hos dem.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.
Informazioni di contatto
Agerhatten 16 B, 5220, Odense, Danimarca
- 56 500 100
- kundeservice@seniorland.dk
- www.seniorland.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg havde været i Jysk
Jeg havde været i Jysk, de anede ikke hvad et flonelslagen var 🙈 så tog jeg hjem og googlede det, her poppede Seniorland op og ja, jeg er gammel, men mine to flonelslagner er slidt op. På ingen tid kom lagnet, det er større og tykkere end de gamle,men nå det holder nok resten af min tid. 🤗

Meget hurtigt levering
Meget hurtigt levering, bestilt søndag levering tirsdag, det var godt nok hurtigt at få min rolator. 🥰

Risposta di seniorland.dk
Jeg måtte rykke for at få min…
Jeg måtte rykke for at få min bestilling. 14 dage er for lang tid.

Lækre sokker
Super lækre sokker leveret meget hurtigt efter bestilling.
Kan kun anbefale
Lene Boelskov

Risposta di seniorland.dk
De lever ikke op til garantien
De lever ikke op til garantien. Efter 8mdr. brækkede et skykke af låsen på rolatoren. Konen ved ikke selv hvad der er sket. Dokumenterer med foto. Den skulle have været brækket indenfor 14dg, hvis de skulle dække, på garantien. Så det skulle vi selv betale.
Kan ikke anbefale at handle der.

Risposta di seniorland.dk
Hurtig levering og gode varer.
Hurtig levering og gode varer.
Det eneste var bare at jeg bestilte 2 sorte dupsko i str 19mm. Og jeg fik leveret en høj/stor og en lav/lille så det ved jeg ikke lige hvad jeg skal bruge 2 forskellige til, der var ingen forklaring med hvorfor
Der kom svar tilbage at de ville sende nogle andre dupsko , men de er aldrig kommet.

Risposta di seniorland.dk
Det hele gik hurtigt med en venlig…
Det hele gik hurtigt med en venlig aflevering fra GLS.
Men altså, jeg havde bestilt en hvid badeskammel og fik en sort med hvidt sæde
Da jeg har et stort gang handicap, havde jeg ikke mulighed for at returnere.
Iøvrigt et godt produkt fra Trust.

Risposta di seniorland.dk
alt er sådan set i orden
alt er sådan set i orden, kunne blot ønske et vedlagt garantibevis, bedre service end at be` kunderne gå på www.
Inger.

Risposta di seniorland.dk
Varen ankom hjemme 2 dage efter…
Varen ankom hjemme 2 dage efter bestillingen.

Risposta di seniorland.dk
Fin hjemmeside og hurtig levering
Fin hjemmeside og hurtig levering. Er godt tilfreds

Lynhurtig levering.
Lynhurtig levering.
Jeg købte varen om eftermiddagen, og 24 timer senere blev den leveret ved min dør.
Flottere kan det ikke gøres.

Risposta di seniorland.dk
God hjemmeside - men der manglede nogle "tekniske" oplysninger.
God hjemmeside. Jeg bestilte 4 støtte/hæveklodser til en lænestol. OK. - men hvorfor viste hjemmesiden ikke at der ikke fulgte fastspændingsbolte med! ELLER - det burde fremgå ved de valgte elementer - sammen med en visning af fastspændingsmulighederne.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.