Leuk shirtje gescoord, bij het open maken van de verpakking bleek er een streep op te zitten van balpen. Berichtje gedaan en gevraagd hoe dit op te lossen. Mocht het op verantwoording van Schattige ba... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele leuke webshop, en een fijne klantenservice! Een van de artikelen had een (productie)foutje, waar de webshop zelf ook niets aan kon doen en niet kon weten. Na (vlot) contact met de klantenservice... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een ontzettend leuke website! De foto's zijn geweldig en maken het super makkelijk om combinaties te maken. De prijzen zijn goed, levering snel en de service is top. Dit is vanaf nu mijn favoriete... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Welkom bij Schattige Babykleertjes! Wij maken shoppen voor kinderen leuk, gemakkelijk en vertrouwd. Ontdek baby- en kinderkleding van meer dan 50 geliefde merken, voor jongens en meisjes van maat 44 tot en met 176. Bij ons vind je volop inspiratie, een groot sale aanbod en profiteer je als VIP van extra voordeel. Bestel je op een werkdag vóór 21:30 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag en heb je deze doorgaans de volgende dag in huis. Vanaf 49,- profiteer je van gratis verzending in Nederland, België en Duitsland. Achteraf betalen kan veilig met Riverty en je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Kies je bij een retour voor shoptegoed, dan is retourneren gratis. Onze klanten waarderen Schattige Babykleertjes op Trustpilot met een score van 4,3/5. Daar zijn we trots op en iedere dag werken we eraan om shoppen bij ons zo leuk en prettig mogelijk te maken.
Rollepaal 10, 7701 BS, Dedemsvaart, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Groot aanbod van leuke kinderkleding! Snelle levering en vriendelijke klantenservice!
Trouwe klant van deze shop. Leuk assortiment en zeer betrouwbaar en behulpzaam service team.
Groot aanbod van leuke merken, snelle levering en makkelijk retourneren.
Ik kocht een jas met nieuwprijs 120 euro en deze ging binnen 5 maanden kapot. Nauwelijks gedragen: reactie: het is heel normaal dat een jas binnen een seizoen kapot is en dit valt niet onder garantie. Niet fatsoenlijk onderbouwd, vanaf een foto waarop het gebrek niet eens goed te zien was. Zegt genoeg. Schattige babykleertjes handelt volledig in strijd met het recht van consumenten. En dat mag de wereld nu weten!
Ik had me een beetje op de maat verkeken en was het jurkje groter dan ik in gedachten had. Toch een mooi en netjes afgewerkt jurkje.
Veel keus, niet alleen de producten, ook in prijs, overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure en een snelle (brievenbus)bezorging.
Mooie kleding, meedere keren besteld en zeker voor herhaling vatbaar.
De verzending is ook heel snel!
Leuke kleding en leuke merken. Altijd snelle levering.
Alles was op tijd binnen en zag er mooi uit.
Fijne webshop! Leuke collectie kinderkleding. Ik ben heel tevreden over de service.
Dit bedrijf/site raad ik zeker aan vanwege de goede klantenservice. Over een bepaald product had ik een vraag wat betreft de maat, aangezien ze hier niet een duidelijk antwoord op konden geven, zijn ze verder op zoek gegaan naar het antwoord bij het desbetreffende merk van dat product. Waardoor ik na een dag of 2 via de mail hier een antwoord op kreeg en ik nu een duidelijk antwoord had op mijn vraag.
Heel lief dus dat ze de moeite en tijd namen om op zoek te gaan naar het antwoord waar ik naar op zoek was.
Tot slot zag ik dat bij het product gelijk de desbetreffende informatie stond, handig voor de volgende kopers!
Super leuke kleertjes! Goed en betrouwbaar.
Super leuke site met veel keus uit kinder kleding!
Fijne site,snelle levering en mooie kleding.
Fijne winkel met mooie kleding en leuke merken. Ik bestel regelmatig iets en ben altijd weer tevreden! Een aanrader!!
Helaas ivm ziekte de verjaardag van mijn petekindjes moeten verzetten. Nu vallen de jammer genoeg te kleine pakjes een aantal dagen buiten de retour termijn. Nog nieuw in de zak met kaartjes eraan. Retourneren niet mogelijk er word geen uitzondering gemaakt. Slechte service. Ik zou hier niet opnieuw bestellen