Leuk shirtje gescoord, bij het open maken van de verpakking bleek er een streep op te zitten van balpen. Berichtje gedaan en gevraagd hoe dit op te lossen. Mocht het op verantwoording van Schattige ba... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele leuke webshop, en een fijne klantenservice! Een van de artikelen had een (productie)foutje, waar de webshop zelf ook niets aan kon doen en niet kon weten. Na (vlot) contact met de klantenservice... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een ontzettend leuke website! De foto's zijn geweldig en maken het super makkelijk om combinaties te maken. De prijzen zijn goed, levering snel en de service is top. Dit is vanaf nu mijn favoriete... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helaas ivm ziekte de verjaardag van mijn petekindjes moeten verzetten. Nu vallen de jammer genoeg te kleine pakjes een aantal dagen buiten de retour termijn. Nog nieuw in de zak met kaartjes eraan. Re... Leggi di più
Welkom bij Schattige Babykleertjes! Wij maken shoppen voor kinderen leuk, gemakkelijk en vertrouwd. Ontdek baby- en kinderkleding van meer dan 50 geliefde merken, voor jongens en meisjes van maat 44 tot en met 176. Bij ons vind je volop inspiratie, een groot sale aanbod en profiteer je als VIP van extra voordeel. Bestel je op een werkdag vóór 21:30 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag en heb je deze doorgaans de volgende dag in huis. Vanaf 49,- profiteer je van gratis verzending in Nederland, België en Duitsland. Achteraf betalen kan veilig met Riverty en je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Kies je bij een retour voor shoptegoed, dan is retourneren gratis. Onze klanten waarderen Schattige Babykleertjes op Trustpilot met een score van 4,3/5. Daar zijn we trots op en iedere dag werken we eraan om shoppen bij ons zo leuk en prettig mogelijk te maken.
Rollepaal 10, 7701 BS, Dedemsvaart, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Duidelijke site, snelle leveringen, kleding wordt netjes verstuurd, retour mogelijkheden zijn duidelijk en makkelijk en er zijn meerdere mogelijkheden. Het geld retour ontvangen duurt wat langer dan bij andere sites.
Goede prijs kwaliteit verhouding, vergeleken met andere sites veel aanbod met fijne kortingen.
Fijne site met leuke (merk)kleding.
Bestel regelmatig, snelle levering en keurig verpakt.
Klacht in gediend ivm met pluizende trui. De trui is door mijn dochter maar enkele keren gedragen en heb het hooguit twee keer zorgvuldig gewassen.
Dit viel volgens de klantenservice allemaal onder gebruikersschade en niet onder de garantie. Een kleine tegemoetkoming was op zijn plaats geweest, maar helaas niets van dat.
Als reactie op jullie. Zoals gezegd maar enkele keren gedragen dus is het niet normaal dat het nu al zo pluist.

Risposta di Schattige Babykleertjes
Hele snelle levering, aantrekkelijke prijzen!
Goeie website met veel aanbod maar je kunt niet gratis retourneren en daarom kies ik toch liever voor andere websites (vaak is Zalando nog goedkoper ook).
Top, erg tevreden over de bestelde kleertjes voor mijn dochter
Heel leuke site met leuke kleding voor 10 jarigen, vlotte levertijden en steeds vriendelijk antwoord bij vragen.
Een aanrader voor iedereen met kids!
Mooie kleertjes voor kinderen.
Snel geleverd!
Fijne overzichtelijke site, snelle levering
Altijd snelle en correcte service. Goeie acties. Heel tevreden!
Makkelijke bestelling en snelle levering. Top service!
Super fijn contact gehad. Broek was na 1x dragen kapot en de reactie hierop was snel en meedenkend.
Super blij met de bestelling.
Heel snel en netjes geleverd.
Mooi assortiment, snelle levering. Fijne website.