Jeg kan på det varmeste anbefale Sandra! Jeg er hele vejen igennem blevet mødt med stor forståelse og anderkendelse! Igennem forløbet havde jeg mange personlige ting at kæmpe med der til tider gjo... Leggi di più
Stor skuffelse at jeg kort efter forløbsstart blev hårdt ramt af corona, for det var mit eget problem og forløbet kunne ikke sættes på pause eller refunderes på anden vis. Jeg kom derfor aldrig igang... Leggi di più
En stor anbefaling herfra. Har været igang siden marts 2025, og har været tilfreds lige siden. Jeg har både kostplan, træningsplan og personlig træning. Kostplanen er blevet tilrettet under hele for... Leggi di più
Jeg har haft rigtig god erfaring Sandra. Madplanerne var super nemme at følge, og det gjorde en stor forskel i hverdagen. Jeg kunne endda på farten hurtigt smutte ind i Rema og købe et “to go”-måltid,... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Personlig træning, kostplaner, trænings programmer og online forløber
borups alle 45, 2200, københavn n, Danimarca
- sandranovarosendahl@hotmail.com
- www.sandrarosendahl.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Sandra er sindsygt dygtig til det hun …
Sandra er sindsygt dygtig til det hun laver. Hendes faglighed er helt vild og hun er en fantastisk coach! Og så er hun benhård. Jeg vil klart anbefale Sandra.
Fantastisk coach!
Kan stærkt anbefale Sandra som coach! Hun er super sød, motiverende og udfordrer en. Jeg har været så glad og tilfreds med mit forløb hos hende.
Super dygtig til alt hun kaster sig ud …
Super dygtig til alt hun kaster sig ud i. Og så hun samtidig en knald sød professionel kvinde. Kan varmt anbefale Sandra 🤗
Den bedste personlige træner du kan …
Den bedste personlige træner du kan få!! Du bliver presset til det yderste og Sandra er så motiverende. Du vil ikke fortryde du har valgt hende 💪💪
OPRÅB til alle mennesker
OPRÅB til alle mennesker, der har brug for et skub i den rigtige retning, Sandra er helt fantastisk til det hun gør og gør tingene på en motiverende og spændende måde og brænder for det her, hvilket man tydeligt kan mærke da det virkelig brænder igennem hos hende og det giver dig mod på at tage skeen i den anden hånd.