Jeg kan på det varmeste anbefale Sandra! Jeg er hele vejen igennem blevet mødt med stor forståelse og anderkendelse! Igennem forløbet havde jeg mange personlige ting at kæmpe med der til tider gjo... Leggi di più

Stor skuffelse at jeg kort efter forløbsstart blev hårdt ramt af corona, for det var mit eget problem og forløbet kunne ikke sættes på pause eller refunderes på anden vis. Jeg kom derfor aldrig igang... Leggi di più

En stor anbefaling herfra. Har været igang siden marts 2025, og har været tilfreds lige siden. Jeg har både kostplan, træningsplan og personlig træning. Kostplanen er blevet tilrettet under hele for... Leggi di più

Jeg har haft rigtig god erfaring Sandra. Madplanerne var super nemme at følge, og det gjorde en stor forskel i hverdagen. Jeg kunne endda på farten hurtigt smutte ind i Rema og købe et “to go”-måltid,... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Personlig træning, kostplaner, trænings programmer og online forløber

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,3

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sandra er uden tvivl den bedste personlige træner!

Jeg søgte efter en personlig træner på nettet og fandt tilfældigt Sandra.
Det har uden tvivl været den bedste beslutning at vælge Sandra som personlig træner! Hun er dybt professionel både i kostvejledning og træning. Hun formår at inspirere og motiver på et højt plan, selv når Sandra ikke er fysiks til stede som “indpisker” befinder hun sig dog stadig i ens bevidsthed. Det er en fornøjelse at træne med Sandra en gang om ugen, da hun altid er glad og positiv. Hun udspreder glæde og energi og er meget hjælpsom hvis du er i tvivl om kost eller træning. Jeg kan på det kraftigste anbefale Sandra.

28 aprile 2019
Logo di Sandrarosendahl

Risposta di Sandrarosendahl

Kære Mie,

Tusinde tak for denne gode anmeldelse, jeg er rigtig glad for at du har valgt et forløb hos mig og er glad for at havde lært dig at kende. Du er så sej 🙂💪🏼

Sandra er en virkelig god online Coach

Sandra er en virkelig god online Coach hun er meget engageret og meget professionel omkring hendes arbejde. Sandra har givet mig et helt ny indblik på min kost. Jeg har med Sandras kostvejledning fået øjnene op for hvor vigtigt kosten er i forhold til træning. Jeg har med Sandras kostprogram opnået gode resultater og kan virkelig se hendes arbejde gør en forskel

25 aprile 2019

Den bedste!!!

Sandra er intet mindre end den bedste.
Jeg har haft andre personlige trænere men ingen som Sandra.
Man bliver altid mødt af smil, professionalisme og energi og hun motiverer både igennem dialog og den træning hun sætter for.
Jeg har også været på kostplan hos Sandra og retterne er tilpasset mål, inkluderer også de ting man absolut ikkan undvære(for mig pasta;-) samt er varieret.
Jeg spørger ofte om gode råd i form af mad og træning når vi ses til en times personlig træning og Sandra deler glædeligt viden, hvilket gør hele forløbet rigtig lærerigt.

Jeg anbefaler Sandra til ALLE om behovet er kost, træning eller begge dele.

22 aprile 2019

Kort sagt

Kort sagt, Sandra er fantastisk! - jeg har været i gang siden 31/1-19 og allerede nu er der sket meget. Sandra er fantastisk fordi hun er nærværende, forstående, lyttende og super motiverende. Så uden tvivl vil jeg andbefale andre og være hos hende :)

18 marzo 2019

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg vil anbefale sandra til alle.
Hun er meget motiverne, og virkelig god til at sætte kost og træning sammen så det hele føles meget mere nemt.
Jeg har på intet tidspunkt mærket sult, sandra har en masse lækre opskrifter med sundt mad...
Udover kostplanerne har jeg den fornøjelse af at træne med sandra en gang ugeligt, hun er super god til at presse mig så jeg får det optimale ud af træningen.
Med Sandra er du i gode hænder.
Fem ud af fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 febbraio 2019

Fantastisk online coach.

Fantastisk online coach.
Sandra er til dato den bedste coach jeg nogensinde har været tilknyttet. På andre forløb har jeg stadig haft mine sukker cravings. Nu er jeg mæt hele dagen - ja jeg har faktisk aldrig spist så meget som jeg gør på Sandras planer. Og bedst af alt - jeg har ikke lyst eller behov for at indtage sukker.
Opskrifterne er lækre og nemme at navigere i. De er nemme at følge eller improvisere ud fra egne smagsløg. Samtid er Sandra lyttende over for ønsker og præferencer.
Træningsprogrammerne er udfordrende og nemme at forstå.
På 5 uger har jeg tabt 2,5 ud af 9 kg, min energi er steget, jeg sover bedre og ja jeg er bare mere glad.

Jeg vil til enhver tid anbefale Sandra til alt og alle ☺️

4 gennaio 2019

SKØN ONLINE COACH

Sandra er sådan en skøn og dejlig online coach. Maden og opskrifterne og mega skønne, og træningsplanerne er til at finde ud af.
I starten af mit forløb skete der ikke det store følte jeg selv, men sandra blev ved med at komme med råd til hvad jeg skulle gøre for at der ville komme gang i tingene. Og det er der sandelig kommet nu. Jeg er så glad for at jeg har valgt at bruge disse penge på et online forløb, da der for førte gang i mit liv er sket en ændring på min krop, som er positiv!!!
Kan stærkt anbefale hende!

4 gennaio 2019
Logo di Sandrarosendahl

Risposta di Sandrarosendahl

Hej Amalie 🙂😃
Tusinde tak for din rosene ord, jeg er rigtig glad for at jeg har kunne hjælpe dig 🙏🏽🙌🏽

Jeg fandt Sandra på facebook og er SÅ taknemmelig!

Jeg fandt Sandra på facebook og startede med den uforpligtende snak. Det var vigtigt for mig, at være ærlig omkring “mine behov” og jeg må nok sige, at Sandra lyttede og implementerede dem i sin udarbejdelse af kostplan og træningsforløb.
Hun står til rådighed 24/7 (også selvom man bor i den anden ende af landet), hun støtter, når det hele er sort og tingene måske ikke lige går, som man gerne vil have det; og er meget spørgende i forhold til, at coache!

Med Sandras kostplan og træning, har jeg snart været igennem 16 uger og det er FØRSTE gang, jeg har holdt noget og ikke mindst, er blevet glad for træning igen. Jeg har ændret dårlige vaner, har givet mig selv lov til at “synde” lidt, har ikke sukkercravings længere og er MÆT.
Jeg har “tabt” mange cm. og er stadig “på vej”.

3 gennaio 2019

100% tilfredshed

Sandra er helt fantastisk. Jeg er startet på et forløb med både personlig træning, coaching og kostplan. Jeg har nu været i gang i en måned, og jeg kan sige med sikkerhed, at det er mere end pengene værd. Hun er utroligt dygtig, serviceminded og helt igennem skøn at være omkring. Jeg har aldrig følt mig glad i min egen krop, hvilket har holdt mig tilbage i mange aspekter af mit liv. Efter en måned er jeg allerede gladere, sundere, mere end 4 kilo lettere, og vigtigst af alt stolt af min hverdag og det arbejde, som Sandra har givet mig muligheden for at gøre. Det er utroligt svært at tage den store livsændrende beslutning om at skifte kost og hverdag, men med Sandra ved sin side, så ser det slet ikke så sort ud. Det har givet mig håb, og jeg kan ikke vente til at se, hvad der sker i fremtiden. Jeg anbefaler hende til alle, for hun brænder for, hvad hun gør, og det smitter. Mange tak Sandra <3

5 dicembre 2018

Sandra er fantastisk

Sandra er fantastisk! - tak for dig søde Sandra.
jeg kontaktede dig fordi jeg gerne ville finde selvtilliden frem igen og være glad i hverdagen, hvilket jeg allerede kan mærke jeg er. Jeg var gået surt i det hele, men du har formodet at finde kampgejsten frem i mig igen. Du er god til at huske mig på, at jeg godt kan mere end hvad jeg selv tror! - jeg er dig evig taknemlig for din motivation og gode kostplan som er overskuelig og lige til at holde uden at føle en sult.
jeg har kun at sige, hvis man vil have en personlig træner/online coach, så vælg Sandra, hun er god til at tilpasse tingene til lige præcis hvad du har behov for og et kæmpe plus er, at hun også er fantastisk god til at komme med alternativer hvis ikke man kan fuldføre nogle af øvelser hvis man har skader eller lign.
igen tak for dig søde Sandra, jeg har nydt indtil videre de 4 uger jeg har haft med dig og jeg er sikker på jeg kommer til at nyde resten af tiden med dig også <3

28 novembre 2018

Kanon onlineforløb

Hej Sandra 😊
Ville lige skrive en ordenligt besked for at takke dig for det 3 måneders forløb hos dig.
50 cm er der i alt smidt på de 3 måneder.

Jeg startede hos dig, med den højste vægt jeg nogensinde har haft og var så ked af at kigge mig selv i spejlet.

Du har ikke kun formået at få mig til at tabe mig kiler og centimeter her og nu, men har også formået at ændre mine spisevaner og adfærd. 😀
Dette her har ikke blot været en slankekur men en livsstilsændring. At det så har været med rigtig gode og lækre madplaner hvor alle i familien kan være med - gør blot det hele meget nemmere for både mig og min families hverdag. 👍🏻

Så tusind tak for de 3 måneder! 🌸

Hilsen Sabine Jacobsen

21 ottobre 2018

Fantastiske Sandra <3

Hej Sandra. 🙂 Først og fremmest tusind tak for nogle skønne måneder med skønne kostplaner, træningsprogrammer og hjælpende beskeder ind i mellem. Jeg har ikke været den bedste til at måle, veje og tage billeder, da mit fokus med disse måneder ikke har været at se forandring. Jeg havde et mål om at øge min muskelmasse, få mere inspiration med hensyn til mad da jeg er rigtig kræsen. Jeg har fået så meget med i bagagen de sidste 4 måneder, som jeg er så dybt taknemlig for. Ja, på min billeder er der ikke en vild forandring, men det var ikke ikke det jeg har fokuseret mest på. Jeg er så lykkelig for at, kunne lave en nem og sund morgenmad, som jeg kan lide! Som jeg kan spise hverdag! Det har gavnet mig rigtig meget. Lave frokost som IKKE består af rugbrød, for det kan jeg ikke fordrage, men almindelig skønne dejlige varme retter er kommet på menuen herhjemme til frokost, som er sunde - det jeg så glad for! Jeg har fået større viden inden for sund mad, og hvor nemt og LÆKKERT det er at spise. Tusind tak for et skønt forløb, kostplaner og træningsplaner. Jeg er sikker på disse 4 måneder vil følge mig resten af mit liv og vide det også er okay at spise usundt i begrænsede mængder. Jeg er i hvert GLAD for vores forløb sammen!! ❤

16 ottobre 2018

Helt klart den bedste beslutning!

Helt klart den bedste beslutning jeg har taget. Kan varmt anbefale Sandra - hun er punktlig, professionel og god til at presse mig til mit max, som er lige det jeg har brug for til, at nå mine mål. :-)

9 ottobre 2018

Sandra er helt fantastik

Sandra er helt fantastik. Hun står altid klar med råd og vejledning. Mad og træningsplan bliver personligt tilpasset, hvilket gør at det ikke virker umuligt og uoverskueligt at komme i gang, samt at følge planen.
Har været i forløb ved hende i 1 mdr. og har allerede set resultater.
Vil helt klar anbefale hende :D

1 ottobre 2018

Sandra har været min største støtte…

Sandra har været min største støtte -TAK for dig Sandra🤗

Jeg kontaktede Sandra d. 26. April 2018 - I ønsket om en livsstil omlægning og et mål om et vægttab på 13 kilo.

Sandra var utrolig imødekommende og forstående. Jeg følte mig med det samme, tryg ved hende.
På daværende tidspunkt vejede jeg 83,5 kilo😱😳 -Kilo jeg havde taget på over et år, grundet forskellige skader og sygdom.
Mit ønske mål var at tabe mig 13 kilo til at starte med. (Min idealvægt er 63 kilo)

Jeg fik en god samtale med Sandra, og allerede dagen efter havde hun udarbejdet den lækreste kostplan til mig, og en overskuelig træningsplan.
Jeg skulle have 1500 kalorier om dagen (hvilket faktisk ikke er meget) og jeg var lidt bekymret for, om jeg nu kunne klare det, om jeg ville komme til at føle mig sulten.. samtidig skulle jeg træne 3 gange om ugen, hvilket egentligt var overskueligt. (Jeg har på intet tidspunkt følt at jeg var sulten -jeg har holdt mig fast til min kost og træningsplan i 3 måneder!)

Den første uge var hård for mig (ikke på grund af kosten, for jeg følte mig overhovedet IKKE sulten!) det var mere tilvænningen i at skulle veje alt min mad og forberede den til dagen efter.. MEN jeg fik meget hurtigt -allerede efter 4 dage skabt mig nogle gode vaner, og så gik det så let som ingenting! Min kostplan var utrolig lækker, den var overhovedet ikke kedelig og jeg fik de lækreste opskrifter af Sandra.

Derudover havde jeg hele tiden Sandra tæt ved min side, hun var rigtig god til at motivere mig, og følge op.. og komme med gode råd.

Jeg vil for altid være taknemlig for det valgt jeg tog, jeg vil for altid være Sandra taknemlig for at have været den største og mest professionelle støtte.

Mit start mål var at tabe mig 13 kilo på tre måneder. Der er nu gået 4 måneder og jeg har i dag tabt mig 16,5 kilo! Og har aldrig haft det bedre.. jeg fået nogle gode rutiner, og en livsstils omlægning -som jeg ved vil følge mig fra nu af og fremover.

Tak for dig Sandra.

23 luglio 2018

Sandra er virkelig den personlige…

Sandra er virkelig den personlige træner, som jeg har manglet. Jeg har prøvet at par stykker før hende, men er aldrig kommet i mål - enten fordi jeg gik død i det eller det var for surt og ensartet. Med Sandra er det bare ANDERLEDES! Kostplanen er i den grad tilrettelagt specielt til en selv med flere lækre måltider - har faktisk haft tanken "kan chokoladeis være lovligt i et vægttab?" .. men det uge jeg spist det til mellemmåltid tabte jeg 1,7kilo og det var med en dag, hvor jeg var i sommerhus og drak vin og sådan plus at jeg ikke fulgte træningsplanen helt, da jeg blev syg. Det siger alligevel en del. Jeg kan kun anbefale Sandra - hendes kostplan er lækker og lige til og hendes træningsprogram effektivt!

17 luglio 2018

Professionel og nærværende kost/træningsvejleder

Bedste beslutning i 2018 har været, at kontakte Sandra omkring et kost og træningsforløb.

Med Sandra får man kostplaner som er enkle, nemme, hurtigt at tilberede, sunde og super lækre. Alt det som er svært selv at ”regne” ud, ved kostplaner, bliver serveret let forståeligt.
At Sandra brænder for det hun arbejder med, mærker man ved de aftaler man har. Altid svar på evt. spørgsmål om træning eller hvorfor der ikke lige sker noget på vægten, når nu man gør alt det rigtige.

11 luglio 2018