Jeg kan på det varmeste anbefale Sandra! Jeg er hele vejen igennem blevet mødt med stor forståelse og anderkendelse! Igennem forløbet havde jeg mange personlige ting at kæmpe med der til tider gjo... Leggi di più

Stor skuffelse at jeg kort efter forløbsstart blev hårdt ramt af corona, for det var mit eget problem og forløbet kunne ikke sættes på pause eller refunderes på anden vis. Jeg kom derfor aldrig igang... Leggi di più

En stor anbefaling herfra. Har været igang siden marts 2025, og har været tilfreds lige siden. Jeg har både kostplan, træningsplan og personlig træning. Kostplanen er blevet tilrettet under hele for... Leggi di più

Jeg har haft rigtig god erfaring Sandra. Madplanerne var super nemme at følge, og det gjorde en stor forskel i hverdagen. Jeg kunne endda på farten hurtigt smutte ind i Rema og købe et “to go”-måltid,... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Personlig træning, kostplaner, trænings programmer og online forløber

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,3

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det bliver self 5 kæmpe store stjerner…

Det bliver self 5 kæmpe store stjerner herfra og mere til hvis man kunne det .
Ikke mindst er sandra et vidunderligt menneske , men hold da op hvor hun ved hvad hun laver .

Klart at der blive anbefalet videre herfra

5 luglio 2018

Helt klart 5 stjerner

Helt klart 5 stjerner - mindre kan ikke gøre det. Kan varmt anbefale Sandra! Har benyttet mig af hendes forløber 2 gange. Da jeg trænede op til konkurrence og efter en graviditet og begge gange med utrolig hurtige resultater. Hendes hjælp/forløber er helt klart alle pengene værd og vil til hver en tid vende tilbage hvis jeg får et nyt mål der skal nås 😄

17 maggio 2018

Det har været min bedste investering…

Det har været min bedste investering nogensinde!

Jeg gik hos Sandra i 10 uger og det er der bedste jeg har gjort for mig selv!
Sandra er en træner, der brænder for sit arbejde og får at gøre en forskel, for lige præcis dig!

Jeg startede op fordi jeg knap 6 måneder inden havde født og de sidste kilo skulle smides, samt ønskede jeg mere og bedre viden om kost og træning genaralt og dette sørgede Sandra for til perfektion.
Det er lidt over et år siden jeg sluttede mit forløb og jeg er Sandra evig taknemmelig.
Jeg skal på et senere tidspunkt tilbage under hendes vinger igen.

I mine øjne, er Sandra den bedste træner, taler af erfaring da jeg har prøvet nogle stykker 😘

11 maggio 2018

Kan kun anbefales

Sandra laver nogle sjove, gode, spændende og motiverende træningsprogrammer samt kostplaner, der virker som de skal. Sandra er god til at ringe til en og høre hvordan det går, samtidig er hun meget motiverende. Jeg oplever at Sandra lytter til ens bekymringer og behov, samt tager hensyn til alle ens behov og udfordringer. Sandra er altid til at få fat på, og er god til at besvare ens spørgsmål, komme med råd og ikke nok med det, så er hun utrolig sød, har et godt humør og muligvis et af de mest rummelige mennesker jeg har mødt :-)

24 marzo 2018

Sandra er fantastisk og super sød og…

Sandra er fantastisk og super sød og forstående. Hun ved alt indenfor træning og kost, er sød til at give et råd med på vejen, når man har brug for det. Hun er god til at motivere og holder en i gang, ved at ringe til en for at høre hvordan det går.

Jeg kan klart anbefale Sandra til andre som har behov for at blive kickstartet og klar til en forandring via. Kost og træning.

3 marzo 2018

Alt i alt er det fantastisk at have…

Alt i alt er det fantastisk at have Sandra. Man kan mærke hun er arrangeret og brænder for det hun laver. Elsker hun er SÅ opmærksom på mig som kunde! Og jeg føler mig enormt tryg. Hun er støttende og er altid klar på en sludder hvis der noget man er i tvivl om eller bare er blevet demotiveret. Jeg har kun godt at sige om Sandra, vil klart anbefale hele til hvem som helst. Og det hende jeg altid ville bruge til hvilken som helst mål jeg gerne vil opnå, med hjælp.

22 febbraio 2018

Super professionel!

Super professionel! - Sandra går op i dig som person og er passioneret for det hun laver. Jeg kan kun varmt anbefale hende.

8 febbraio 2018

Personlig træner

Personlig træner, dækker ikke over hvad Sandra har formået at være for mig gennem det forløb jeg har haft med hende. Hun var der for mig som en veninde og på samme tid fandt hun motivation frem inden i mig. Var der noget jeg var i tvivl om eller en dag jeg havde brug for hjælp til at komme igang, var hun der. Jeg kunne skrive til hende når som helst, og hun hjalp mig med at komme igang og fandt måder at motivere mig på.

Da jeg begyndte på mit 10 ugers forløb med hende, troede jeg ikke at det var muligt at jeg kunne tabe mig så meget, som jeg nu har gjort.
Jeg er gået fra ikke at spise morgenmad, kun junk og leve usundt; Til ar træne, spise sundt/varieret samt tro på mig selv på en helt anden måde.

Sandra har en fantastisk evne, udover at være god til sit job, til at forstå mennesker og ikke bare diktere. Hun hjælper med at forstå hvorfor tingene er som de er og ser ikke verdenen som kun sort og hvid. Men hun møder dig præcis hvor du er i dit liv.

Alt i alt har jeg været så tilfreds med hele forløbet, at jeg kun kan anbefale det til alle der ønsker at få der bedste ud af en eller svær forandring

29 gennaio 2018

trænings- og madplaner

sandra har lavet de fedeste trænings- og madplaner til mig, jeg er særligt begejstret for madplanen, da jeg på ingen måde skal sulte.! 😇
glæder mig til at komme igang og se resultaterne 🙏🏼💪🏼🌺

18 gennaio 2018

Kæmpe hjælp

Kæmpe hjælp, god kostplan som er enkel og med almindelig mad. Super træningsprogram som er inspirerende og lige til at gå til.
Sandra har en meget tilfreds kunde i mig.

17 gennaio 2018

Super dygtig og utrolig engageret

Jeg er pt. på et bootcamp forløb over 4 uger. Har aldrig i mit liv booket eller prøvet andre PT, så var lidt nervøs den første dag. Jeg må dog sige at Sandra fik én til at føle sig velkommen og "afslappet". Hun er TOP professionel, og gør virkelig noget ud af at netop DU får noget ud af det. Hun giver sig tid til at snakke om hvad du gerne vil, og får sat de rigtige øvelse i gang. Om du tabe dig, opbygge muskler, god eller dårlig form så kan jeg varmt anbefale Sandra som din næste PT. KÆMPE hive five herfra.

15 gennaio 2018

💪🏻👌🏻

Sandra er Rigtig god, og motiverende, og hun gør det sjovt at træne. Vil klart anbefale hende til alle som gerne vil have noget hjælp med deres rejse mod et sundere liv.

13 gennaio 2018

Det sødeste menneske og utrolig proffesionel

Kunne jeg give sandra 10 stjerner ville jeg gøre det, ALDRIG har jeg talt med så flinkt et menneske, da jeg så Sandras opslag på Facebook var jeg solgt og kunne mærke hun ville være den helt rigtige til at hjælpe mig efter mine 3 graviditeter ikke nok med hun er det sødeste menneske at tale med i tlf. Hun får en til at føle man kender hende og allerede er i gang med et forløb efter de første 2 min snak, jeg ved hun er den rigtige hjælp for mig, jeg opdagede desværre eller lykkeligt nok at jeg var gravid og nåede ikke starte mit forløb men det helt sikkert at jeg ringer til sandra når jeg har født og færdig med amme og så heldig som jeg er kunne vi godt finde en løsning på situtiationen som var helt tilfredsstillende for mig ❤ jeg kan helt sikkert godt anbefalede sandra og jeg tror på hende og at hun kan hjælpe enhver der gerne selv vil 100% .. sandra tusind tak for alt og jeg glæder mig til at ringe til dig igen for fortælle jeg er klar på give den max gas 💪🏻❤

4 gennaio 2018

Super professionel

Super professionel!
Har trænet i 17år efter 6mdr hos sandra ramte jeg livs form, har holdt den ligesiden med efterfølgende coatching og træning...
Bedste penge jeg nogensinde har brugt.

21 dicembre 2017

Sandra er super dygtig !!

Sandra er super dygtig til det hun laver. Jeg har selv personligt,brugt Sandra i 2 forløb .Jeg er meget gald for de resultater, Sandra har hjulpet mig til at opnå. Sandra er super motiverende og er altid til at få fat på til en god snak hvis man har spørgsmål 👌🏽. Jeg kan varmt anbefale at ringe eller skrive til Sandra, Hvis du/i har brug for at komme igang. Med træning og kost der er special tilrettelagt dine behov.

21 dicembre 2017