Jeg kan på det varmeste anbefale Sandra! Jeg er hele vejen igennem blevet mødt med stor forståelse og anderkendelse! Igennem forløbet havde jeg mange personlige ting at kæmpe med der til tider gjo... Leggi di più

Stor skuffelse at jeg kort efter forløbsstart blev hårdt ramt af corona, for det var mit eget problem og forløbet kunne ikke sættes på pause eller refunderes på anden vis. Jeg kom derfor aldrig igang... Leggi di più

En stor anbefaling herfra. Har været igang siden marts 2025, og har været tilfreds lige siden. Jeg har både kostplan, træningsplan og personlig træning. Kostplanen er blevet tilrettet under hele for... Leggi di più

Jeg har haft rigtig god erfaring Sandra. Madplanerne var super nemme at følge, og det gjorde en stor forskel i hverdagen. Jeg kunne endda på farten hurtigt smutte ind i Rema og købe et “to go”-måltid,... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Personlig træning, kostplaner, trænings programmer og online forløber

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,3

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Motiverende og yderst kompetent livsstilscoach

Jeg har snart haft fornøjelsen af Sandra i 6 måneder hvor vi lagde fokus på vaneændring. Det har været en fantastisk rejse hvor det har handlet om det mentale mere end kost og træningsprogrammer. Jeg har fået et meget sundere forhold til min krop. Overtræner ikke mere, sover bedre og kan gå til arrangementer uden at havde dårlig samvittighed. Jeg har opnået resultater og fået en meget bedre livskvalitet fordi Sandra har hjulpet mig med at forstå at det ikke er enten eller.

Jeg kan derfor varmt anbefale Sandra hvis du vil opnå resultater, øge din livskvaliteten eller få hjælp til at få struktureret kost og træning. Hun har vanvittige gode redskaber og oven i det er hun super motiverende.

8 luglio 2020

Helt fantastisk online coaching med personlighed😍

Sandra har været den bedste og helt fantastiske støtte jeg har haft brug for! Hun har givet det skub man har manglet, på en professionel og empatisk måde. Jeg gik ind i forløbet med et håb om at igangsparke et vægttab og nu er jeg næsten 10 kg lettere og 100 gange gladere. Ikke nok med vægten er blevet mindre, men jeg har også dannet nye og sundere vaner og ikke kun midlertidige løsninger. Man har fået alle redskaber og meget mere til, at ændre livsstil
Under hele forløbet har hun været en fantastisk sparring og en motiverende ven.
Frygten for at gå sulten i seng har været helt irrelevant, da man med hendes opskrifter i den grad ikke mangler noget.
Er så glad for min beslutning om et forløb hos Sandra og ville ikke være foruden!😍

7 luglio 2020

Det bedste valg jeg nogensinde har…

Det bedste valg jeg nogensinde har taget 🔥..
Jeg har efter mine 2 graviditeter, haft en masse kilo, som ikke har ville forsvinde. Jeg har forsøgt altverden, men samtidig har rygrad som en regnorm. Jeg kunne holde de 2 første uger, og så var det tilbage i samme spor. Til sidst var det nok. Nu skulle der ske noget. Sandra har givet mig en masse inspiration via de sociale medier, så derfor valgte jeg hende. Hun er sød, hjælpsom og god at snakke med. Så snart jeg har haft problemer, har jeg kunne ringe eller skrive til hende. Hendes kostplaner er lækre, og træningsplaner er godt beskrevet.
Jeg har opnået mit mål, om at tabe 10 kg. før vores samarbejde udløb.
En klar anbefaling herfra 🔥

7 luglio 2020

Jeg vil til hver en tid anbefale…

Jeg vil til hver en tid anbefale Sandra. Jeg har haft en del udfordringer i mit vægttab, men Sandra formår og støtte og giver en masse stof til eftertanke. Jeg har lige forlænget mit forløb hos Sandra, og jeg er helt sikker på at jeg nok skal komme i mål med hendes hjælp og støtte! Og ikke
mindst lækre kostplaner 💪🏼

7 luglio 2020

Super sej og kompetent online coach! Jeg kan klart anbefale Sandra :)

Jeg kan varm anbefale Sandra som coach, hun er super sej, kompetent, imødekommende og professionel. Jeg spiste sundt og trænede i forvejen, men jeg kunne simpelthen ikke tabe de 4-5 kg jeg gerne ville, og jeg havde det ikke særlig godt i min krop. Sandra kom ikke med en magisk kur, men derimod med en skræddersyet plan for, hvordan jeg kunne ændre mine spisevaner. Planen består af lækre, varierede og lette opskrifter. Og det virker! Jeg har tabt mig, jeg har fået mere energi, jeg har fået nye spisevaner, og jeg har det rigtig godt i min krop. Jeg er super glad for, at jeg har turde "investere" i mig selv med sådan et online forløb hos Sandra. Det er det helt klart værd!

28 aprile 2020

KLAR anbefaling!

Jeg vil KLART anbefale Sandra Rosendahl! Hun har en kæmpe viden, og en skøn energi. Jeg ser hende en gang om ugen til personlig træning, og hun formår altid at tilpasse timen til dagens form og humør. Der er kæmpe variation i øvelserne og altid med det helt rigtige pres, så man yder sit maximale. Hun er SKØN og DYGTIG 💪🏻

3 febbraio 2020

Jeg var så heldig at få et 3 mdr forløb…

Jeg var så heldig at få et 3 mdr forløb hos Sandra som gave. Jeg har altid været skeptisk med forløb online. Det har jeg dog hurtigt fået en anden opfattelse af, eftersom vægten går nedad. Sandra har fra start fulgt mig tæt og er der noget man er i tvivl om, svarer hun hurtigt.
Jeg har fået en madplan hvor der tages højde for tidsfaktor, økonomi, specielle madønsker mm og det har derfor ikke været særlig svært at få “ ny livsstil”😜. Jeg føler ikke sult og er sikker på jeg får hvad jeg har brug for i min mad. Resten af familien synes også det smager godt. Varm anbefaling herfra.

29 gennaio 2020

Kan klart anbefale Sandra!

Jeg kontaktede Sandra i december 19 med et ønske om en livsstilændring og vægttab. Jeg har længe ikke været tilfreds med min krop, og ville gerne strammes mere op - Og nu hvor jeg står og skal giftes til sommer, tænkte jeg det var tiden til at gøre noget ved det!
Jeg havde set Sandra på FB, og synes hendes resultater med andre klienter var tillidsvækkende. Jeg er nu 2 måneder inde i mit forløb og kan i den grad mærke, hvilken forskel det har gjort for mig! Har tabt mig 5 kg og kan begynde at se markeringer. 🤩 Jeg vil helt klart anbefale Sandra, da hun er passioneret, sød Og imødekommende. Hun følger en hele vejen - både når det er hårdt og når det går godt ❤️ Tak for dig Sandra.

29 gennaio 2020

Jeg havde brug for en hjælpende hånd…

Jeg havde brug for en hjælpende hånd til at finde motivationen til et vægttab. Jeg tog derfor kontakt til Sandra, som efter en halv times telefonsamtale, havde mig overbevist! Hun skulle være min hjælpende hånd. Jeg er IKKE blevet skuffet over at bede om Sandras hjælp!

Så positiv og motiverende, med super nemme og gode kost- og træningsprogrammer! Jeg har genfundet lysten til træning og har sluttet fred med tanken om at vægttab tager tid, og ikke er noget der kommer over natten.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sandra til alle som vil investere i sin sundhed ❤️

Tak for dig! ❤️

22 dicembre 2019

En fremragende og passioneret coach!

Efter at gave fulgt Sandra på de sociale medier i to års tid valgte jeg, at hun skulle være min coach igennem mit vægttab. Og ikke et sekund har jeg fortrudt!❤️

Sandra er så passioneret og professionel. Hun har taget hensyn til alt fra kostpræferencer, budget, tid til madlavning mm.
Kosten og træningen har givet mig mere energi og overskud i hverdagen. Kosten er så lækker og mange forskellige opskrifter at vælge imellem. Derudover er det hele meget overskueligt 👍🏼🙌🏼

Jeg har også haft svære uger og dage, og så er Sandra der med det samme! Når hun læser mine øv beskeder, så ringer hun for at snakke med mig, og ændre min tankegang. Hun er der hele tiden! Hvilket gør at jeg kommer tilbage på sporet, når jeg har været kørt af.

Hvis man har brug for en passioneret og professionel coach til at nå sine mål, så kan jeg give de varmeste anbefalinger til Sandra!❤️

11 dicembre 2019

Personlig træner - Sandra Rosendahl

Jeg har virkelig været glad for, at have valgt Sandra Rosendahl som min personlige træner. Hun er rigtig god til at sammensætte et træningsprogram, som både er varierende fra gang til gang og som samtidig giver resultater. Både min krop og mit helbred er generelt blevet bedre pga. Sandras professionnelle træningsprogram. Jeg kan varmt anbefale Sandra som personlig træner. Du vil allerede fra dag 1 mærke en forskel i din hverdag med ny energi. Man mister ikke lysten til at træne, fordi Sandra er meget god til at vejlede og motivere én. Hun er en dygtig personlig træner.

12 settembre 2019

Den bedste af dem alle

Hvad end du søger at tabe dig, blive stærkere, komme i form, styrke din mentalitet omkring dig selv og din krop eller lignende, kan jeg klart anbefale Sandra, som scorer højt på alle parametre.

Kostplanerne skræddersyes og tilpasses til dine behov og hun tager højde for både allergier, præferencer, dine økonomiske ressourcer til mad, samt hvor meget tid du kan lægge i dine måltider. Måltiderne er nemme og altid velsmagende og spænder over de mere klassiske måltider til de mere eksperimentelle.

Hvad end du træner med hende personligt, eller får træningsprogrammer af hende, sørger hun altid for at presse dig til det maksimale, så du går fra træningen med en fed følelse i kroppen. Samtidig - og for mig virkelig vigtigt - prioriterer Sandra, at gøre træningen både udfordrende og sjov. På den måde hjælper Sandra med at gøre træningen til et frirum i stedet for en byrde.

Hun er sød og altid i et smittende godt humør. Som klient hos Sandra, kan jeg skrive under på, at hun er oprigtig, når hun siger, at hun elsker at hjælpe folk med at nå deres mål. Det er tydeligt at mærke i alt hvad hun gør. Hun er forstående og altid klar til at ændre klar til at ændre i forløbet, træningen, kostplanen m.m., således at det er realistisk, nemmest og bedst for dig.

At komme under Sandras vinger, er en beslutning jeg aldrig vil fortryde, at jeg tog.

8 settembre 2019

Sandra er en stor motivation

Sandra er en stor motivation. Men de redskaber hun giver og den vejledning man får, kan man umuligt opnå andet end resultater. hvis man selvfølgelig lytter til hvad hun siger.
Sandra kan klart anbefales! ♥️

28 luglio 2019

Jeg havde virkelig brug for hjælp til…

Jeg havde virkelig brug for hjælp til at komme igang med mit vægttab og Sandra var med det samme klar til at hjælpe mig. Allerede her efter ca 2 uger, kan jeg mærke en stor forandring! Jeg føler mig gladere, jeg har ikke konstant sukkertrang mere og har allerede tabt mig over 3 kg.
Du gør at jeg føler mig motiveret, både med det lækre mad, at du svare hurtigt på beskeder når man har spørgsmål og at du holder dig opdateret på en, det er virkelig dejligt. Så indtil videre, tak 🙏🏻

Jeg glæder mig til de næste 3 en halv måned og se hvad vi sammen kan opnå.

Jeg vil klart anbefale dig til alle!

10 luglio 2019

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Sandra Rosendahl!

Sandra er en super-sød coach! Vi er igang med at få mig længere ned i fedt procent. Hun giver gode råd og svare generelt hurtigt - både i form af beskeder og videobeskeder.
Hvis man er frustreret, er hun hurtig på tråden og får en til tage det helt med ro igen.
- Man får ros for sit arbejde! Man får nogle lækre opskrifter som er enkle at følge.
Sandra er en coach som ser professionelt og realtisk på dig og din krop.

25 maggio 2019

Fantastik personlig træner

Fantastik personlig træner.
Jeg har ikke andet end rosende ord til Sandra. Det startede med jeg skrev til Sandra hvor efter Sandra skrev tilbage vi kunne have en uforpligtende samtale over telefonen som vi så gjorde. Sandra spurgte ind til hvad jeg kunne tænke mig i forhold til om jeg vil tabe mig eller om jeg ville i bedre form. hvor vi aftalte hvilket forløb da ville passe til mig efter mine ønsker. Jeg valgte sandra’s kostplan og personlig træning plus trænings plan. Trænings planen kan man vælge hvad der passer bedst til en hvilket er super skønt så man få det passet ind i hverdagen. Om det skal være til træningscenter eller til hjemme træning. I hendes kostplan er så lækre nemme og fantastiske opskrifter hvor man ikke mangler noget, man går aldrig sulten og ens blodsukker ligger stabilt, så man ikke får en cravings efter slikker og sukker. Men stadig så man for stillet ens trang til søde sager uden sukker. Jeg har trænet en gang om ugen med Sandra hvor hvergang jeg går derfra er jeg high on life :D hvor jeg har givet den alt hvad jeg kan og mere til. Da Sandra er super god til at presse en til at give den en tand ekstra. Det er altid sjovt til træning hun er super behagelig at snakke med og hvis der er noget man ønsker at ændre er Sandra der for en.
hvis man vil have en forløbet hvor man ønsker at være i focus og man bliver hjulpet med teknik er Sandra den helt rigtige personlige træner. 💪🏼🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

21 maggio 2019

Inspirende, motiverende og god online-coach

Jeg havde virkelig brug for et skub i den rigtige retning og brug for en coach som jeg klikkede godt med og følte mig tryg ved. Og det må man sige Sandra lever op til.

Sandra er utrolig inspirerende og motiverende! Hun er god til at give feedback, laver personlige videoer og opdaterer løbende kost- og træningsplanerne. Derudover har lyst til at gøre hende og mig selv stolt ved at yde mit bedste! Jeg er blevet gladere og mere tilpas i min egen krop - takket være Sandra.

Jeg kan helt klart anbefale Sandra!

20 maggio 2019

De varmeste anbefalinger herfra!

Efter jeg havde tabt de første 5 kg selv, havde jeg brug for en personlig træner.

Jeg gik på nettet og søgte efter en personlig træner som var dygtig til sit arbejde og samtidig havde personlighed og evne til at se hver enkel klient og deres behov og ønsker.

Efter at have set et par af Sandras videoer og ikke mindst alle hendes lækre opskrifter, besluttede jeg mig for at få en uforpligtende samtale.

Sandra enormt dedikeret og dygtig til hendes arbejde! Hun formår at se hver klient og sikre sig, at det ikke kun er tallet på vægten der skal ændres men lige så meget livsstilen og sindet der skal ændres.

Det er nogle fantastiske kostplaner, der gør det sjovt at tabe sig, og ikke mindst at lave mad.

Jeg startede ud med et forløb på 3 måneder og endte med at forlænge op til flere gange. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv!

Sandra har en fantastisk personlighed og er ufattelig dygtig! Hun får de varmeste anbefalinger herfra!

1 maggio 2019